Kirjoittajan palvelut > Arviointipalvelu

Arviointipalvelu

Haluatko palautetta tekstistäsi? Lähetä se meille, ja me kommentoimme!

Omille teksteilleen voi olla liian kriittinen tai niille voi tulla liian sokeaksi – ulkopuolinen näkökulma avaa uusia tapoja tutustua omaan tekstiin ja auttaa löytämään omat vahvuutensa kirjoittajana.

Meillä tekstisi lukevat kirjoittamisen ammattilaiset. Annamme sinulle aina rehellisen mutta kannustavan ja sinua kirjoittajana eteenpäin vievän palautteen tekstistäsi.

Löydät tältä sivulta hinnaston ja ohjeet palautepalvelun käyttämiseen. Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai jos haluat tarjouksen laajemmasta työstä, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: info@kirjoittaminen.fi

Tutustu arviointipalvelun vaihtoehtoihin ja toimi näin

Tutustu alla arviointipalvelun palvelukortteihimme. Kun olet valinnut sopivan vaihtoehdon, seuraa alla olevia ohjeita.

Palautepalvelu toimii näin:

  1. Valitse oma tekstisi, josta haluat saada palautetta.
  2. Määritä tekstin fontiksi Times New Roman, fonttikooksi 12 ja riviväliksi 1,5.
  3. Lähetä tai jaa meille tekstisi ja kerro, mitä palvelukorttia (kts. alla) haluat käyttää.
  4. Käymme tekstin ensin silmämääräisesti läpi ja varmistamme työn aikataulun kanssasi.
  5. Tämän jälkeen toimitamme sinulle laskun, jonka maksettuasi aloitamme työn.

Arviointipalvelu

Henkilökohtainen palaute tekstistäsi.

1–3 sivua / 65€ + ALV 24%

Arviointipalvelu

Henkilökohtainen palaute tekstistäsi.

4–7 sivua / 95€ + ALV 24%

Arviointipalvelu

Henkilökohtainen palaute tekstistäsi.

8–20 sivua / 145€ + ALV 24%

Arviointipalvelu

Henkilökohtainen palaute tekstistäsi.

21–49 sivua / 195€ + ALV 24%

Palautetta runoistasi

Muutaman runon (1–10) kommentointi ja palaute.

Alkaen 55€ + alv 24%

Miksi palaute on tärkeää?

Me uskomme, että jokaisen sisällä asuu kirjoittaja. Uskomme myös, että kannustus tai lempeä eteenpäin vievä lisäpotku silloin tällöin ei ole pahitteeksi kenellekään. Siksipä olemmekin valmiita monin eri tavoin auttamaan juuri sinua kirjoittamisen tiellä – uutena palveluna saatkin jatkossa meiltä palautetta teksteistäsi.

Tiedämme, mikä merkitys on positiivisella palautteella. Tiedämme myös, että pelkkä pään silittely ei usein johda mihinkään. Siksi palautepalvelumme onkin lempeä mutta rehellinen. Tutustumme tekstiisi rauhassa ja annamme juuri siitä räätälöidyn palautteen. Palautteemme auttaa sinua kehittymään kirjailijana, hiomaan tekstisi viimeisetkin särmät kuntoon ja näkemään sen mahdollisuudet. Älä jää tekstisi kanssa yksin vaan jaa se meidän kanssamme!

Kenelle arviointipalvelu sopii?

Arviointipalvelu sopii kaikille tekstilajista riippumatta. Liian usein jäämme tekstiemme kanssa yksin, piilotamme ne työpöydän tiedostokansioihin tai vanhanaikaisesti laatikoihin. Saatamme luetuttaa niitä muutamalla ystävällämme, minkä jälkeen teksti ei välttämättä enää koskaan näe päivänvaloa. Tähän me haluamme tarjota muutosta!

Palautteesta on tekstin tuottajalle vain hyötyä, olit sitten aloitteleva tai edistynyt kirjoittaja. Luemme mielellämme niin proosat, lyriikat, asiatekstit kuin verkkojulkaisutkin – tai mitä ikinä sinä haluatkaan kirjoittaa!

Oman tekstinsä luetuttaminen ammattilaisella ja siitä saatava palaute vahvistaa kirjoittajaminää, auttaa löytämään oman tyylinsä ja kehittää jokaista kirjoittajana. Sinulla saattaa olla joku timanttinen, omaa luokkaansa oleva tyyli, mitä et ole huomannutkaan – me kerromme sen ja autamme vahvistamaan sitä! Tai vastaavasti voi olla, että olet jäänyt hieman jumiin tiettyisin ilmaisutapoihin ja tekstisi on tautonomista. Ei hätää, me kerromme senkin lempeästi. Palautteen saaminen on kaikille meille tärkeää, ja se ohjaa meitä oman kirjoittamisemme poluilla.

Millaisen palautteen saan?

Palautteemme on kattava ja kehittävä. Luemme tekstisi huolellisesti moneen kertaan ja pohdimme sitä kaikessa rauhassa. Arviointipalautteemme ohjaa sinua eteenpäin ja kehittää ilmaisutapojasi. Se auttaa sinua näkemään, mitkä ovat vahvuutesi kirjoittajana, ja huomaamaan ne mahdolliset kuopat, joihin olet lankeamassa.

Perehdymme palautteessamme tekstiin monelta kannalta. Annamme tekstistä riippumatta aina palautetta kielenhuollollisista ja virkerakenteellisista seikoista: tekstiä on miellyttävämpi lukea, kun se on sujuvaa. Sen lisäksi kommentoimme aina tekstin rakennetta ja kielellistä ilmaisua, tyyliä sekä kokonaisuutta.

Proosassa annamme lisäksi palautetta mm. juonen uskottavuudesta ja toimivuudesta, henkilöhahmojen moniulotteisuudesta ja dialogin realistisuudesta. Lyriikassa kommentoimme mm. runon mahdollista mitallisuutta, soinnillisuutta ja tehokeinoja. Asiatekstissä taas kommentoimme mm. sen vaikuttavuutta ja selkeyttä.

Kokemuksia

Kiitos hurjasti kommenteista tekstiini! Miten paljon ahaa-elämyksiä sain vinkeistä ja huomioista. Yritin hyödyntää kaikista kursseista oppimaani ja työntää se opit samaan tarinaan. Nämä vinkit auttavat kyllä paljon tekstieni hiomisessa.

Anu

Olin oikein tyytyväinen saamaani perusteelliseen palautteeseen toimittamastani tekstistä.

Jani

Palautepalvelu on loistava tapa syventää omaa tekstiä yhdessä asiantuntijan kanssa. Lämmin kiitos erinomaisesta kommentoinnista, jonka avulla jatkan tekstiäni kokonaiseksi romaaniksi.

Sirpa

Scroll to Top