Ansaitse suosittelemalla kursseja

Saat 7–60€ komission jokaisesta henkilökohtaisella koodillasi toteutuneesta kurssiostosta

Kuka voi hakea mukaan affiliate-ohjelmaan?

Kenties juuri Sinä!

Oletko sosiaalisen median vaikuttaja, kirjoitatko blogia tai haluaisitko muuten vain suositella kursseja ystävillesi?

Voit hakea mukaan Kirjoittaminen.fi-sivuston affiliate-ohjelmaan, kunhan sinulla on mahdollisuus laskuttaa, jotta voimme maksaa sinulle ansaitsemasi komission. Voit laskuttaa meitä esimerkiksi kevytyrittäjänä (Ukko.fi / OP-kevytyrittäjä) tai oman yrityksesi kautta (toiminimi/oy).

Kirjoittaminen.fi-mainosohjelmaan hyväksymisen ehtona on, että noudatat Kilpailu- ja Kuluttajaviraston ohjeistusta vaikuttajille. 

Pääsääntö: Kuluttajansuojalain mukaan markkinoinnista on käytävä selkeästi ilmi sen kaupallinen tarkoitus sekä se, kenen lukuun markkinoidaan. Sääntö on sama riippumatta siitä, missä mediassa tai millä tavoin markkinointi on toteutettu.

Tietoa

Kirjoittaminen.fi on vuonna 2021 perustettu kirjoittamisen kursseja tarjoava verkkosivusto. Auttamalla meitä löytämään uusia asiakkaita ja siten kasvattamaan myyntiä hyödyt myös itse julkaisijana, eli ansaitset selvää rahaa.

Sivuston pääkohderyhmään kuuluvat kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet henkilöt. Kursseille on osallistunut jo lähes 2000 kirjoittajaa (kursseja on aiemmin järjestetty Marinella Himarin omalla sivustolla, mistä ne on siirretty uudelle kirjoittaminen.fi-sivustolle): ikähaitari on laaja aina vanhempien luvalla osallistuneista kouluikäisistä eläkeläisiin asti. 

Toisin sanoen, kohderyhmämme on todella laaja! 🙂

Tarjoamme julkaisijoiden käyttöön ajankohtaista kampanjamateriaalia, minkä lisäksi voimme tarvittaessa luoda eri kokoisia mainos/markkinointikuvia toiveidesi mukaan.

Huom! Kampanjaan ei hyväksytä sivustoja tai vaikuttajia, jotka julkaisevat rasistista ja/tai tiettyjä ihmisryhmiä loukkaavia, tai pornografista sisältöä.

Oma seurantakoodi

Kumppanuusohjelmaan valitut henkilöt saavat henkilökohtaisen koodin, jota käyttämällä vaikuttajan ystävät/seuraajat saavat ostamastaan kurssista 10% alennuksen. Samalla henkilökohtaisella koodilla seurataan myös vaikuttajan komission kertymistä.

Asiakas voi käyttää koodia niin monelle kurssille kuin hän haluaa ostaa, eli koodi ei vanhene kerrasta eikä sille ole määritetty ostorajoitusta.

Kumppanit saavat kuun lopulla yhteenvedon maksutilanteesta sekä laskutustiedot. Maksamme kertyneen komission aina 14 päivän puitteissa siitä hetkestä, kun olemme vastaanottaneet laskun.

7–60€ komissio

Kumppanina ansaitset:

💸 60€ yli 300€ kursseista
💸 50€ yli 200€ kursseista
💸 30€ yli 100€ kursseista
💸 10€ yli 50€ kursseista
💸 7€ yli 30€ kursseista

Komissio toteutuu, kun asiakas ostaa kurssin käyttämällä henkilökohtaista koodiasi. Komissiot sisältävät alvin 24%.

Liittymislahjasi:

Tervetuliaislahjana saat alennuskoodin, joka oikeuttaa 30% alennukseen valitsemastasi kurssista.

Promomateriaalit

Kumppanit saavat käyttöönsä materiaalipankkimme, josta voi tallentaa erilaisia bannereita ja mainoskuvia niin verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaan.

Lisäksi tuotamme sinulle halutessasi omalla koodillasi varustettuja personoituja mainoskuvia oman materiaalipankkimme pohjalta.

Halutessasi voit myös luoda kokonaan omia mainoskuvia (jotta ne sopivat sivustosi/kanavasi ulkoasuun, eli emme rajoita kumppaneita visuaalisuuden nimissä).

affiliate-kumppani

Tuki

Olemme tukenasi kumppanuudessa,  ja voit aina kysyä neuvoa sekä tarkistaa tilaustilanteen. Raportoimme toteutuneet maksusuoritukset aina kuukauden päätteeksi.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen Kirjoittaminen.fi-sivuston affiliate-ohjelmaan, otathan meihin yhteyttä: info@kirjoittaminen.fi

Vieritä ylös