Kumppanuusohjelma

Saat 7–60€ komission jokaisesta henkilökohtaisella koodillasi toteutuneesta kurssiostosta

Kuinka kumppanuusohjelma toimii?

Maksamme sinulle:

 • 60€ yli 300€ kursseista
 • 50€ yli 200€ kursseista
 • 30€ yli 100€ kursseista
 • 10€ yli 50€ kursseista
 • 7€ yli 30€ kursseista

Komissio toteutuu, kun asiakas ostaa kurssin käyttämällä henkilökohtaista koodiasi. Komissiot sisältävät alvin 24%.

Kumppanuusohjelmassa ei ole ylärajaa tienesteille. Saat korvauksen jokaisesta suosittelusi kautta ostetusta verkkokurssista.

Voit julkaista mainoksen some-kanavassasi, Instagram-storyssa tai vaikka kirjoittaa kurssivinkeistä kevyen blogijutun. Yhtä hyvin voit myös lisätä sievän mainoskuvan vaikka sivustosi sivubanneriin, sinä itse päätät! Myös sähköpostimarkkinointi on sallittu.

Saat oman henkilökohtaisen affiliate-koodin, jonka kautta kirjoittaminen.fi-sivustolla tehdyt verkkokurssitilaukset kirjautuvat sinun komissioihisi. Saat toivoa koodia itse, se voi esimerkiksi olla oma nimesi tai kanavasi/sivustosi nimi.

Kyllä voit! Kumppanuuteen ei tarvita omaa yritystä, mutta sinun tulee silti pystyä laskuttamaan meitä esimerkiksi kevytyrittäjänä (esim. OP-kevytyrittäjä, Ukko.fi) tai osuuskunnan kautta.

Olemme tukenasi kumppanuudessa, ja voit aina kysyä meiltä neuvoa sekä tarkistaa tilaustilanteen. Raportoimme toteutuneet maksusuoritukset aina kuukauden päätteeksi.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen Kirjoittaminen.fi-sivuston affiliate-ohjelmaan, otathan meihin yhteyttä: [email protected]

Kuka voi hakea mukaan?

Oletko sosiaalisen median vaikuttaja, kirjoitatko blogia tai haluaisitko muuten vain suositella kursseja ystävillesi? Tai onko sinulla sivusto, jonne voisit upottaa sievän linkillä varustetun mainos- tai bannerikuvan?

Kumppanuusohjelmaan valitut henkilöt saavat henkilökohtaisen koodin, jota käyttämällä vaikuttajan ystävät/seuraajat saavat ostamastaan kurssista 10% alennuksen. Samalla henkilökohtaisella koodilla seurataan myös vaikuttajan komission kertymistä. Asiakas voi käyttää koodia niin monelle kurssille kuin hän haluaa, eli koodi ei vanhene kerrasta eikä sille ole määritetty ostorajoitusta.

Kertakomissioita maksetaan aina, kun rahaa on kertynyt komissiotilillesi. Maksamme kertyneen komission aina 14 päivän puitteissa siitä hetkestä, kun olemme vastaanottaneet laskun.

Kuvamateriaali

Kumppanina saat käyttöösi materiaalipankkimme, josta voit tallentaa erilaisia bannereita ja mainoskuvia niin verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaan.

Lisäksi tuotamme sinulle halutessasi omalla koodillasi varustettuja personoituja mainoskuvia oman materiaalipankkimme pohjalta.

Tietoa meistä

Kirjoittaminen.fi on vuonna 2021 perustettu kirjoittamisen kursseja tarjoava verkkosivusto. Auttamalla meitä löytämään uusia asiakkaita ja siten kasvattamaan myyntiä hyödyt myös itse julkaisijana, eli ansaitset selvää rahaa.

Sivuston pääkohderyhmään kuuluvat kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet henkilöt. Kursseille on osallistunut jo yli 2000 kirjoittajaa (kursseja on aiemmin järjestetty Marinella Himarin omalla sivustolla, mistä ne on siirretty uudelle kirjoittaminen.fi-sivustolle): ikähaitari on laaja aina vanhempien luvalla osallistuneista kouluikäisistä eläkeläisiin asti. Toisin sanoen, kohderyhmämme on todella laaja!

Tarjoamme julkaisijoiden käyttöön ajankohtaista kampanjamateriaalia, minkä lisäksi voimme tarvittaessa luoda eri kokoisia mainos/markkinointikuvia toiveidesi mukaan.

Kumppanuusohjelman ehdot

 1. Komissiot maksetaan kumppanin tilille vasta, kun suosittelun kautta tullut tilaus on maksettu kokonaisuudessaan pankkitilillemme.
 2. Kirjoittaminen.fi-mainosohjelmaan hyväksymisen ehtona on, että noudatat Kilpailu- ja Kuluttajaviraston ohjeistusta vaikuttajille. Kuluttajansuojalain mukaan markkinoinnista on käytävä selkeästi ilmi sen kaupallinen tarkoitus sekä se, kenen lukuun markkinoidaan. Sääntö on sama riippumatta siitä, missä mediassa tai millä tavoin markkinointi on toteutettu.
 3. Kumppaneiksi ei hyväksytä sivustoja tai vaikuttajia, jotka julkaisevat rasistista, tiettyjä ihmisryhmiä loukkaavia tai pornografista sisältöä.
 4. Kirjoittaminen.fi brändillä, kuten ”Kirjoittaminen.fi” tai millään sen väärinkirjoitetulla muodolla EI saa mainostaa hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa tai nettimainonnan muissa eri muodoissa. Tämä tarkoittaa, ettei kumppani saa esim. Google Adwordsissa luoda hakusanoille kuten ”Kirjoittaminen.fi” mitään kampanjoita. Tämän säännön rikkominen johtaa välittömään kumppanuusohjelman lopetukseen ja kaikkien jo ansaittujen palkkioiden menetykseen.
 5. Suosittelujen keräys väärennetyn tiedon kautta, Kirjoittaminen.fi immateriaaliomaisuuden (kuten kopiosuojattujen kurssimateriaalien) väärinkäyttö tai Kirjoittaminen.fi-sivuston tai yrityksen työntekijänä esiintyminen on tiukasti kiellettyä ja tästä voi seurata kaikkien kerääntyneiden palkkioiden menetys ja/tai poistaminen ohjelmasta.
 6. Kirjoittaminen.fi-sivuston kumppaniohjelmasta saatua etua EI voi yhdistää nykyisiin tilauksiin. Kurssi pitää siis aina ostaa vaikuttajan koodilla, jotta komissio toteutuu.
 7. Kirjoittaminen.fi pidättää oikeuden lopettaa kumppanuusohjelma tai muuttaa kumppanuusohjelman ehtoja, kuten hinnoittelua, koska tahansa omaa harkintaansa käyttäen.