Kurssit

Tutustu kurssivalikoimaan!

Kirjoittaminen.fi

Kurssit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

55 €
Luovan kirjoittamisen kurssi

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Onko kirjoittaminen intohimosi ja haluaisit kehittää taitojasi? Haaveiletko toimittajan urasta tai jopa oman kirjan julkaisemisesta? Jos vastasit yhteenkään edellä mainituista kyllä, tämä kirjoituskurssi on juuri sinua varten! Lue lisää ja löydä luovuutesi kirjoittamisesta monipuolisten ja innostavien harjoitusten avulla.

Lue lisää

380 €

Hakukoneoptimoinnin koulutus

Kohti tuloksia! SEO-verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät hakukoneoptimoinnin toimenpiteet. Lisäksi kurssi pitää sisällään liiketoiminnallesi 20 tärkeintä avainsanaa, koosteen sivustosi nykysisällöstä, sähköpostituen ja SEO-kouluttajan tarkistaman lopputehtävän.

Lue lisää

125 € / Aloitettavissa 1.9.2021

Monni Himarin luontokirjoituskurssi

Tällä luontokirjoituskurssilla pääset syventymään tunnelmallisiin ja kuvaileviin lauserakenteisiin, synonyymien voimaan ja lukijaa puhuttelevan tekstin tuottamiseen omassa aikataulussa. Kurssin ohjaajana toimii retkeilytoimittaja ja eräkirjalija Monni Himari, jolta saat myös kurssin aikana lempeää ja henkilökohtaista palautetta.

Lue lisää

280 €

SEO-verkkokurssi

Tällä SEO-verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät hakukoneoptimoinnin toimenpiteet sivustosi ja/tai blogisi optimoinnista. Kurssi on kevyempi versio Hakukoneoptimoinnin koulutuksesta, eli suoritat kurssin omatoimisesti.

Lue lisää

ILMAINEN

Kielenhuollon tehokurssi: Matkailu

Tällä lyhyellä kielenhuollon tehokurssilla käymme läpi suomen kielen kielioppi- ja oikeinkirjoitussääntöjä etenkin matkailusta kirjoittavien näkökulmasta.

Osallistu

75 € / Alkaa 1.1.2022

Vuodenkierto: Luontokirjoituskurssi (12kk)

Vuodenkierto on nimensä mukaisesti 12 kk pituinen kirjoituskurssi, jonka aikana teemat, harjoitukset ja tehtävät vaihtelevat kuluvan kuukauden mukaan. Ohjaajana tällä kurssilla toimii retkeilytoimittaja ja eräkirjalija Monni Himari.

Lue lisää

Tulossa

Tarina, jota et kuvitellut koskaan kirjoittavasi

Kurssikuvaus tulossa pian.

Lue lisää