Sanat muuttavat maailmaa.

Tarinoillasi myös sinä voit muuttaa maailmaa. Osallistu luovan kirjoittamisen verkkokursseille, ja anna lauseiden polkujen johdattaa sinut uusiin maailmoihin – ne syntyvät sinun kynästäsi ja elämästäsi.

35 €
seo-minikurssi

Mini SEO-kurssi

Tehokas Mini SEO-kurssi opettaa sinulle viisi tärkeintä hakukonelöydettävyyteen vaikuttavaa tekijää. Pääset myös lataamaan SEO-kirjoittamisen oppaan, joka nivoo yhteen kurssin sisällön.

Osallistu

75 € / Alkaa 1.1.2022
Luontokirjoituskurssi

Vuodenkierto: Luontokirjoituskurssi (12kk)

Vuodenkierto on nimensä mukaisesti 12 kk kestävä luontoaiheinen luovan kirjoittamisen verkkokurssi, jossa teemat, harjoitukset ja tehtävät vaihtelevat kuluvan kuukauden mukaan. Ohjaajana tällä kurssilla toimii retkeilytoimittaja ja eräkirjalija Monni Himari.

Osallistu

ILMAINEN

Kielenhuollon tehokurssi: Matkailu

Tällä lyhyellä kielenhuollon tehokurssilla käymme läpi suomen kielen kielioppi- ja oikeinkirjoitussääntöjä etenkin matkailusta kirjoittavien näkökulmasta.

Osallistu

380 €

Hakukoneoptimoinnin koulutus

Kohti tuloksia! SEO-verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät hakukoneoptimoinnin toimenpiteet. Lisäksi kurssi pitää sisällään liiketoiminnallesi 20 tärkeintä avainsanaa, koosteen sivustosi nykysisällöstä, sähköpostituen ja SEO-kouluttajan tarkistaman lopputehtävän.

Osallistu

Tarjous: 40€
Luovan kirjoittamisen kurssi

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Onko kirjoittaminen intohimosi ja haluaisit kehittää taitojasi? Etsitkö kadonnutta inspiraatiota, haluaisitko oppia sanoittamaan tunteesi? Jos vastasit yhteenkään edellä mainituista kyllä, tämä luova kirjoituskurssi on juuri sinua varten! Lue lisää ja löydä luovuutesi kirjoittamisesta monipuolisten ja innostavien harjoitusten avulla.

Osallistu

Opiskele luovaa kirjoittamista, sanoita tunteesi ja hio suomen kielen taitosi timanttiseksi. Sivusto on perustettu rakkaudesta kirjoittamiseen toukokuussa 2021, ja uusia luovan kirjoittamisen verkkokursseja julkaistaan pian lisää. Lämpimästi tervetuloa Kirjoittajaksi!

Monni Himari
Perustaja

Lukuja

0 +
SEO-kurssilaista
0 +
Käytyä luovaa kurssia
0 +
Kurssia tulossa
Taustatietoa
Suosittua SEO-verkkokurssia on järjestetty vuodesta 2018. Nyt kurssi on käytävissä myös Kirjoittaminen.fi-sivustolla!

Myös Luovan kirjoittamisen verkkokurssin on suorittanut jo yli 200 opiskelijaa. Tämänkin kurssin voit nykyisin käydä Kirjoittaminen.fi-sivustolla. 

Opi

Tutustu kurssivalikoimaan ja opiskele kirjoittamista ammattilaisten ohjauksessa. Lisäämme uusia kursseja kesäkuun aikana.

Innostu

Löydä uusia katsantokantoja ja aiheita. Tunnistamalla oman kirjoittaminäsi luot tarinoita, jotka sykähdyttävät!

Oma aikataulu

Opiskele, kun sinulle sopii. Materiaalit ovat aina käytössäsi kuusi kuukautta kurssin aloittamisesta.

UKK

Kirjoittaminen.fi on perustettu keväällä 2021 rakkaudesta kirjoittamiseen. Sivusto on tarkoitettu jokaisen kirjoittamista harrastavan tai kadonnutta kirjoittamisintoaan etsivän inspiroivaksi oppimisympäristöksi. Voit lukea meistä lisää täällä.
Kirjoittaminen.fi tarjoaa kirjoituskursseja eri tasoisille kirjoittajille vasta-alkajista taitojaan syventäville tekstintuottajille. Kurssit sopivat lähtökohtaisesti kaiken ikäisille, joskin osa kursseista on tarkoitettu alalla työskenteleville (tästä esimerkkinä SEO-verkkokurssit). Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan kirjoittamista!
Kun ostat minkä tahansa kurssin tai jäsenyyden, sinulle luodaan automaattisesti tunnukset, joilla pääset kirjautumaan omille sivuillesi.
Kirjoittaminen.fi-sivusto on verkkopohjainen oppimisympäristö, jossa kaikki kurssit suoritetaan etänä oman aikataulun puitteissa. Kaikki ostamasi kurssit ovat käytössäsi kuusi kuukautta ostohetkestä. Halutessasi voit myös ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden. Voit kurkata kurssidemoa Opiskelumalli-sivulta.
Tottakai! Näet Omilta sivuiltasi kaikki aktiiviset kurssit, joille olet ostanut pääsyn. Lisäksi voit ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden.
Kaikki yksittäin ostetut kurssit ovat käytössäsi kuusi kuukautta kurssin aloittamisesta. Halutessasi voit myös ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden.
Vieritä ylös