Kirjoittajan palautepalvelu

Haluatko palautetta tekstistäsi? Lähetä se meille, ja me kommentoimme!

Omille teksteilleen voi olla liian kriittinen tai niille voi tulla liian sokeaksi – ulkopuolinen näkökulma avaa uusia tapoja tutustua omaan tekstiin ja auttaa löytämään omat vahvuutensa kirjoittajana.

Meillä tekstisi lukevat kirjoittamisen ammattilaiset. Annamme sinulle aina rehellisen mutta kannustavan ja sinua kirjoittajana eteenpäin vievän palautteen tekstistäsi.

Löydät tältä sivulta hinnaston ja ohjeet palautepalvelun käyttämiseen. Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai jos haluat tarjouksen laajemmasta työstä, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

1. Tutustu hinnastoon sivun alareunassa

Vaihtoehtoja on useita, mutta voit aina pyytää meiltä erillisen tarjouksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

2. Lähetä meille tekstisi

Voit lähettää meille tekstisi sähköpostin liitteenä, WeTransferilla pakattuna zip-tiedostona tai jakaa meille käyttöoikeiden Docs-tiedostoon.

3. Kehity kirjoittajana!

Palautteemme auttaa sinua kehittymään kirjailijana, hiomaan tekstisi viimeisetkin särmät kuntoon ja näkemään sen mahdollisuudet.

Miksi palaute on tärkeää?

Me uskomme, että jokaisen sisällä asuu kirjoittaja. Uskomme myös, että kannustus tai lempeä eteenpäin vievä lisäpotku silloin tällöin ei ole pahitteeksi kenellekään. Siksipä olemmekin valmiita monin eri tavoin auttamaan juuri sinua kirjoittamisen tiellä – uutena palveluna saatkin jatkossa meiltä palautetta teksteistäsi.

Tiedämme, mikä merkitys on positiivisella palautteella. Tiedämme myös, että pelkkä pään silittely ei usein johda mihinkään. Siksi palautepalvelumme onkin lempeä mutta rehellinen. Tutustumme tekstiisi rauhassa ja annamme juuri siitä räätälöidyn palautteen. Palautteemme auttaa sinua kehittymään kirjailijana, hiomaan tekstisi viimeisetkin särmät kuntoon ja näkemään sen mahdollisuudet. Älä jää tekstisi kanssa yksin vaan jaa se meidän kanssamme!

Kenelle palautepalvelu sopii?

Palautepalvelu sopii kaikille tekstilajista riippumatta. Liian usein jäämme tekstiemme kanssa yksin, piilotamme ne työpöydän tiedostokansioihin tai vanhanaikaisesti laatikoihin. Saatamme luetuttaa niitä muutamalla ystävällämme, minkä jälkeen teksti ei välttämättä enää koskaan näe päivänvaloa. Tähän me haluamme tarjota muutosta!

Palautteesta on tekstin tuottajalle vain hyötyä, olit sitten aloitteleva tai edistynyt kirjoittaja. Luemme mielellämme niin proosat, lyriikat, asiatekstit kuin verkkojulkaisutkin – tai mitä ikinä sinä haluatkaan kirjoittaa!

Oman tekstinsä luetuttaminen ammattilaisella ja siitä saatava palaute vahvistaa kirjoittajaminää, auttaa löytämään oman tyylinsä ja kehittää jokaista kirjoittajana. Sinulla saattaa olla joku timanttinen, omaa luokkaansa oleva tyyli, mitä et ole huomannutkaan – me kerromme sen ja autamme vahvistamaan sitä! Tai vastaavasti voi olla, että olet jäänyt hieman jumiin tiettyisin ilmaisutapoihin ja tekstisi on tautonomista. Ei hätää, me kerromme senkin lempeästi. Palautteen saaminen on kaikille meille tärkeää, ja se ohjaa meitä oman kirjoittamisemme poluilla.

Millaisen palautteen saan?

Palautteemme on kattava ja kehittävä. Luemme tekstisi huolellisesti moneen kertaan ja pohdimme sitä kaikessa rauhassa. Palautteemme ohjaa sinua eteenpäin ja kehittää ilmaisutapojasi. Se auttaa sinua näkemään, mitkä ovat vahvuutesi kirjoittajana, ja huomaamaan ne mahdolliset kuopat, joihin olet lankeamassa.

Perehdymme palautteessamme tekstiin monelta kannalta. Annamme tekstistä riippumatta aina palautetta kielenhuollollisista ja virkerakenteellisista seikoista: tekstiä on miellyttävämpi lukea, kun se on sujuvaa. Sen lisäksi kommentoimme aina tekstin rakennetta ja kielellistä ilmaisua, tyyliä sekä kokonaisuutta.

Proosassa annamme lisäksi palautetta mm. juonen uskottavuudesta ja toimivuudesta, henkilöhahmojen moniulotteisuudesta ja dialogin realistisuudesta. Lyriikassa kommentoimme mm. runon mahdollista mitallisuutta, soinnillisuutta ja tehokeinoja. Asiatekstissä taas kommentoimme mm. sen vaikuttavuutta ja selkeyttä.

Tutustu vaihtoehtoihin ja toimi näin

Tutustu alla palvelukortteihimme. Kun olet valinnut sopivan vaihtoehdon, seuraa alla olevia ohjeita.

Palautepalvelu toimii näin:

  1. Valitse oma tekstisi, josta haluat saada palautetta.
  2. Lähetä meille tekstisi sähköpostilla ja kerro, mitä palvelukorttia haluat käyttää.
  3. Käymme tekstin ensin silmämääräisesti läpi ja varmistamme työn aikataulun kanssasi.
  4. Toimitamme sinulle huolletun tekstin ja laskun sähköpostin liitteinä.

Kielentarkistus

Kielentarkistus tarkoittaa tekstin oikeinkirjoituksen tarkistamista. Kielentarkistuksessa ei kosketa tekstin asiasisältöön vaan korjataan pilkut ja yhdyssanojen oikeellisuus.

Hinta perustuu sanamäärään.
0,03 € / sana + ALV 24%

Palautepalvelu

Henkilökohtainen palaute tekstistäsi (tyylilajit A–H).

1–3 sivua / 65€ + ALV 24%

Palautepalvelu

Henkilökohtainen palaute tekstistäsi (tyylilajit A–H).

4–7 sivua / 95€ + ALV 24%

Palautepalvelu

Henkilökohtainen palaute tekstistäsi (tyylilajit A–H).

8–20 sivua / 145€ + ALV 24%

Palautepalvelu

Henkilökohtainen palaute tekstistäsi (tyylilajit A–H).

21–49 sivua / 195€ + ALV 24%

SEO-optimointi

Artikkelin/verkkosisällön hakukoneoptimointi annetun avainsanan perusteella.

400 – 600 sanaa / 95€ + alv 24%

Pro Gradun / opinnäytetyön oikoluku

40–80 sivua pitkä teksti rivivälillä 1,5. Mikäli teksti on pidempi tai tarvitset lisäksi kielentarkistusta, pyydäthän tarjouksen erikseen ([email protected]).

40–80 sivua / 149€ + ALV 24%

Editointi

Tekstin kielenhuollollinen korjaaminen sekä editointi sujuvammaksi ja halutessasi kieleltään vivahteikkaammaksi.

Hinta määräytyy tekstin sisällön ja kirjoittajan toiveiden mukaan. 55€ / h + alv 24%

Kirjailijoille: Käsikirjoituksen oikoluku

Maksimissaan 250 liuskaa / 60 000 sanaa pitkän romaanin tai muun käsikirjoituksen oikoluku. Mikäli käsikirjoitus on pidempi tai tarvitset laajempaa kielenhuoltoa, pyydäthän erillisen tarjouksen ([email protected]).

490€ + alv 24%

Verkkosivujen oikoluku

Kolmen (3) verkkosivutekstin oikoluku tai viiden (5) verkkokaupan tuote-esittelyn/ tuotekuvauksen oikoluku.

100€ + ALV 24%

Blogitekstin oikoluku

Yhden 300-600 sanaa pitkän blogiartikkelin oikoluku. Mikäli haluat tilata oikoluvun useammalle artikkelille, annamme mielellämme erillisen tarjouksen.

55€ + alv 24%

Palautetta runoistasi

Muutaman runon (1–10) kommentointi ja palaute.

Alkaen 55€ + alv 24%

Lisätiedot

Olemme keränneet alle vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, olethan meihin yhteydessä, autamme mielellämme. 

Ota yhteyttä: [email protected]

Palvelutarjontamme on monipuolinen. Tässä kuitenkin lueteltuina erilaisia tekstilajeja, joista mm. annamme palautetta: novelli, essee, kolumni, artikkeli, asiantuntijateksti, laskeutumissivun teksti, tuotekuvaus, käyttöopas, SEO-teksti, luova tarina, runo, käsikirjoituksen luku tai pidempi kokonaisuus, pienoisromaani.

  1. Valitse oma tekstisi, josta haluat saada palautetta.
  2. Lähetä meille tekstisi sähköpostilla ja kerro, mitä palvelukorttia haluat käyttää.
  3. Käymme tekstin ensin silmämääräisesti läpi ja varmistamme työn aikataulun kanssasi.
  4. Toimitamme sinulle huolletun tekstin ja laskun sähköpostin liitteinä.

Lähetämme sinulle laskun sähköpostiin tarkistetun tekstisi yhteydessä. Jos edustat yritystä, voimme laskuttaa teitä myös verkkolaskulla.

Varmistamme työhön tarvittavan ajan jokaisen asiakkaan kohdalla sähköpostitse sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet viestisi. Lyhyemmät työt onnistuvat jo muutamassa päivässä, mutta pidemmille teksteille annamme aina oman aika-arvion, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

A = Novelli
B = Artikkeli
C = Kolumni
D = Essee
E = Blogiartikkeli
F= Lyhyt tarina
G = Pidempi tekstinäyte
H = Osa käsikirjoituksesta

SEO-sisällöt ja retkeilyaiheiset tekstit tarkistaa hakukoneoptimoinnin ammattilainen ja eräkirjailija Marinella Himari.

Kaunokirjallisesta ja asiateksteistä saat palautetta kirjallisuuden ammattilaiselta: äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorilta sekä luovan kirjoittamisen ohjaajalta Marissa Savolaiselta.

 

Vieritä ylös