Retriittien sopimusehdot

Ilmoittautuminen retriitille on sitova. Ilmoittautumalla retriitille osallistuja sitoutuu noudattamaan tällä sivulla mainittuja ehtoja, ellei tapahtumailmoituksessa muuta mainita.

1. Vastuuvapautus

Osallistuja osallistuu retriitille omalla vastuullaan ja huolehtii itse omasta tapaturmavakuutuksestaan. Tapahtuman järjestäjä (Kirjoittaminen.fi) ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta.

Jokainen osallistuja vastaa itse omista vakuutuksistaan.

Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä.

2. Ruokailu

Tuomiston Kartanon kotikeittiö tarjoaa vieraille parastaan. Retriitillä (pe-su) on tarjolla kasvisruokaa, jossa käytetään mahdollisimman paljon luomua ja oman puutarhan antimia. Kotikokkina toimii Tuomiston emäntä Tuuli.

Mikäli saavut kartanolle jo torstaina, varustaudut laittamaan itsellesi omat ruoat. Käytössäsi on keittiö kaikkine välineineen eli riittää, kun tuot mukanasi omat syötävät, jotka haluat valmistaa.

3. Peruutusehdot

Peruutuksista on aina ilmoitettava tapahtuman järjestäjälle kirjallisesti.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksettua varausmaksua ei palauteta peruutuksen syystä riippumatta.

Mikäli osallistuminen peruutetaan muista syistä kuin sairastumisen johdosta alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitetaan peruutusmaksuna 50 % osallistumismaksun loppuosasta.

Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö.

Mikäli peruutus tapahtuu osallistujan oman sairastumisen vuoksi, peruutusmaksua ei peritä. Varausmaksua ei kuitenkaan palauteta. Sairaslomatodistus on esitettävä järjestäjälle 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Peruutuksesta sairastumisen johdosta tulee ilmoittaa järjestäjälle mahdollisimman pian, viimeistään ennen tapahtuman alkua. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla.

​Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Näissä tapauksissa ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta viipymättä. Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, palautamme varausmaksun (150 euroa). Järjestäjä ei kuitenkaan ole velvollinen korvaamaan peruutuksesta tapahtumaan ilmoittautuneelle mahdollisesti aiheutuvia kuluja (esim. matkakulut).

Vieritä ylös