Kokemuksia Kirjoittaminen.fi-sivuston kursseista

Lue palautteita kurssilaistemme kokemuksista.

Luovaa, myyvää ja vaikuttavaa markkinointia

"Kurssi oli selkeä, todella kiinnostava ja opettavainen. Valmis markkinointisuunnitelman pohja omakustanteen julkaisuun sekä muistilista tulevat käyttöön!"

Julkaise omakustanne -verkkokurssi

"Todella perusteellinen kurssi, josta sai kaiken tarvitsemansa tiedon. Työpohjat ovat myös hyviä, ne helpottavat oman kirjan markkinointia varmasti."

Julkaise omakustanne -verkkokurssi

"Kaikki (ja vielä vähän enemmän) mitä tarvitsee tietää, jos haaveilee oman kirjan julkaisusta. Kiitos tästä! :)"

Luovan kirjoittamisen kurssi

Kurssi on ollut innostava ja avannut kirjoittamisen solmuja, jotka ovat vaikeuttaneet omia tavoitteitani kirjoittajana. Myös ajatukset ovat kirkastuneet, ja tiedän nyt, mitä haluan julkaista (kiitos, kun sain siihen varmistusta!).
Tämä luovan kirjoittamisen verkkokurssi oli mielestäni hyvin suunniteltu ja jäsennetty. Vaikka alkuun ajattelin, etten julkaise yhtään tekstiäni, oli mukava lopulta uskaltaa ja laittaa ajatuksia näytille. Kiitos hyvistä harjoitteista ja ajatuksista! Oli ilo osallistua tälle kurssille.
Kiitos Monni! On ollut ihanaa löytää itselle oma hetki, ja kuten sanoit, kirjoittamista ei enää pidä pakkopullana vaan siitä osaa nauttia (tämä oli varmasti tärkein oppi itselle!). Rutiinit auttavat eteenpäin, myös reflektoinnista on ollut suurta apua. Lämmin suositus tästä kurssista.
Kurssi antoi minulle sen, mitä toivoin: löysin kadonneen kirjoittajaminäni ja sain takaisin kirjoittamisen ja luovuuden tatsin. Iso kiitos siitä! Tehtävät olivat mainioita ja niitä oli paljon, ja vaikka kaikkia ei olisi ollut pakko tehdä, tein silti. Lämmin kiitos tästä kurssista!
Nyt tiedän, että minusta on tähän tai siihen tai tuohon. Tiedän, että antaessani sanojen tulla ne pulppuavat sydämestäni kuin vesipisarat kesäauringossa, kihelmöivät sormenpäissäni kuin tuhat hapsiaista kulkisi niitä pitkin. Sanat kuumottavat pikkuvarpaissani kuin laavakivet tulivuoren reunamilla. Annan niiden tulla enkä enää pelkää osaanko. Olen onnellinen. Kiitos luovan kirjoittamisen kurssi. Enää en pelkää. <3
KIITOS! Lähdin kurssille edistääkseni omia kirjoitusprojektejani, mutta tästä olikin paljon hyötyä myös työnkuvan kannalta. Olen pystynyt hyödyntämään oppeja myös tiedottajana, ja rakastan miettiä etenkin otsikoita! (Tottakai kaikkea muutakin.) Itsevarmuuteni on kasvanut ja kurssi on antanut minulle sitä toivottua lisämaustetta teksteihin. Myös oma sanavarasto on laajentunut, kiitos loistavista vinkeistä sen suhteen!

Vuodenkierto

Tätä Monni Himarin luontokurssia käydessä tuntuu, että oon löytänyt kirjoittamisen sielunsiskon. 😭😭 Sanomattakin selvää että suosittelen tätä Vuodenkierto-kurssia kaikille, kirjoititte tai ette – tää on niin opettavaista!
Vuoden 2021 yksi parhaimmista päätöksistä oli laittaa nimi listalle Monni Himarin Vuodenkierto-kurssille. Olkoon tämä lahja luovuudelleni ja pyllylleni istahtaa useammin kirjoittamaan ajatukseni, havaintoni ja oppimani ylös.
Nautin ihan tosi paljon Vuodenkierto-luontokirjoituskurssista! Tehtävät ovat ihania ja sellaisia, että vaikka kurssin teema on luonto, niin selkeesti huomaan niiden kautta kirjoittavani sellaista omaa henkistä polkua pitkin.
Löysin viime vuoden aikana voimakkaan kutsumuksen kirjoittaa luonnosta ja ympäristönsuojelusta. Haluan kuvailla luontoa sen arvon mukaisesti, syvällisesti ja kauniisti, havainnoida ja välittää sen ainutlaatuisuuden lukijalle. Kehittyäkseni luonnon tarinankertojana aloitin vuoden alussa Monni Himarin järjestämällä Vuodenkierto-luontokirjoituskurssilla. Odotan innolla, millaisia tarinoita kurssi ja luonnon vuosi 2022 tuovat tullessaan.

Koen, että olen jo nyt löytänyt sen sisäisen ääneni, jota en kuvitellut olevan olemassakaan. <3

Ostin kurssin aluksi lahjaksi, mutta tulin sitten itsekin mukaan, kun lahjan saaja oli  niin haltioitunut. Enkä yhtään ihmettele, ihania tehtäviä!

SEO-kurssit

Kuuden kuukauden aikana 10 voitettua avainsanaa! Ensimmäiset tarttuivat tuloksiin jo parin viikon jälkeen, mutta vaikeammat sitten jäljempänä, kun korjasin sisältöjä. KIITOS!
Viisi ykkössijaa, kolme kakkosta ja tosi monta alempaa, kuitenkin ensimmäisellä Google-sivulla. Jatketaan harjoituksia hyvien oppien kanssa.
Videot olivat todella hyviä! Niiden kautta sai tälläinen tavan tekijäkin ihan uutta ymmärrystä seosta. Tarjouksella korotin kurssin laajempaan koulutukseen ja se kannatti! 🙂
Pitkään mietin osallistumista mutta onneksi tulin mukaan kurssille. Tämä on ollut oman yrittäjyyden kannalta yksi parhaista sijoituksista (ja on maksanut itsensä takaisin sillä tuloksia on tullut!)

Kiitos koko meidän porukalta! Ryhmäkoulutus sopi meille hyvin ja pääsemme jatkossa tekemään porukalla SEO-työtä näkyvyyden kasvattamiseksi. Palautteena haluamme antaa vain kiitoksia, tämä koulutus oli todella selkeä ja hyvin opettavainen.

On se vaan jotenkin tyydyttävää nähdä että nousee kilpailijan ohi Googlessa! 😀 Opeista on siis ollut hyötyä.

Kurssikokemukset

Keräämme kurssikokemuksia kurssien yhteydessä; voit aina jättää meille palautetta, ideoita ja/tai ajatuksia omien sivujesi kautta, kirjautumisen takaa. Osan kurssikokemuksista olemme nostaneet sosiaalisesta mediasta, jossa kurssilaiset ovat julkaisseet ajatuksiaan ja palautteitaan.

Ennakkotestaajaksi?

Ennakkotestaajat pääsevät etukäteen ja täysin veloituksetta suorittamaan uusia julkaistavia kurssejamme. Tästä on hyötyä sekä testaajille että meille: testaajat pääsevät kurssille maksutta ja me voimme viimeistellä kurssimateriaalit myyntikuntoon saadun palautteen perusteella.

Mikäli ennakkotestaajan vakanssi saattaisi kiinnostaa myös sinua, seuraa meitä Instagramissa! Infoamme uusista testausmahdollisuuksista aina IG-storyjen kautta.

Vieritä ylös