Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
380

Hakukoneoptimoinnin koulutus

Tämä hakukoneoptimoinnin koulutus opettaa sinulle kaikki tärkeimmät toimenpiteet verkkosivujen sisällöllisestä ja teknisestä hakukoneoptimoinnista. Kurssin opeilla parannat sivustosi Google-löydettävyyttä, hankit lisää asiakkaita ja opit tuottamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Kurssi pitää sisällään:

Voit aloittaa verkkokurssin oman aikataulusi mukaan silloin, kun sinulle sopii. SEO-kurssin materiaalit ovat käytössäsi 6 kk kurssin aloittamisesta.

Tässä esimerkki yhden kurssilaisen sivuston hakukonelöydettävyyden kasvusta. SEO-verkkokurssia on järjestetty vuodesta 2018, ja tämä kyseinen kurssi on käyty ja SEO-työ aloitettu joulukuussa 2019.

Hakukoneoptimoinnin koulutuksen aikana

Kurssi-info ja kurssin kesto

Hakukoneoptimoinnin koulutus on jaettu seitsemään osioon, jotka ovat:

Osiot pitävät sisällään 33 jaksoa, joiden pituus vaihtelee. Suurimmassa osassa jaksoja on kerrottu omalle verkkosivustolle tehtäviä toimenpiteitä, joihin on tarjottu selkeät ohjeet. Sisällöt koostuvat artikkeleista, SEO-tekemisen askelmerkeistä ja ohjevideoista.

Kurssin suorittamiseen on hyvä varata kaikkinensa noin neljä työpäivää. Tämä voi vaihdella riippuen siitä, miten nopeasti omaksut uusia asioita, sekä miten nopeasti saat lopputehtävän kirjoitettua. Kurssia voi kuitenkin käydä oman aikataulun mukaisesti, ja materiaalit ovat käytössäsi viisi kuukautta kurssin aloittamisesta, joten kiirettä ei ole.

Tämä hakukoneoptimoinnin kurssi sisältää myös yhden kuukauden sähköpostituen kurssin aloittamisesta, minkä aikana voit kysyä mitä tahansa kurssin aiheisiin ja hakukoneoptimointiin liittyvää kurssin ohjaajalta.

Minna
Minna
Sisällöntuottaja
Read More
Kurssipalautteena voin sanoa, että oli todella iso hyöty kurssista! Ihanan helpot ohjeet ja selkeästi käyty läpi asiat. Sähköpostiapuna olit korvaamaton ja tietotaito on kohentunut huomattavasti kurssin aikana. Oon todella tyytyväinen että kurssin ostin, kevään paras sijoitus. 🙂
Anna M.
Anna M.
Bloggaaja
Read More
Vaikka olen jokseenkin perusasioista perillä, niin tämä kurssi selkeytti ajatuksia ja antoi samalla paljon uutta tietoa.
Marissa Savolainen
Marissa Savolainen
CEO, Green House Wear
Read More
Kiitos hyvästä seo-verkkokurssista, jonka ansiosta sivuni ovat nousseet Googlen ensimmäiselle sivulle!
Johanna
Johanna
Sisällöntuottaja
Read More
Kävin kurssisi ja tein kuten ohjeistettiin, nyt tuotesivuni ovat nousseet Googlen etusijoille. Iso kiitos ja kaikkea hyvää jatkoon!
Kaisa H.
Kaisa H.
Content Creator
Read More
Kurssisi on ollut upea, monipuolinen, rakentavasti ohjautuva ja sisältää paljon käytännön tekemistä ja hoksaamisia, joista on jatkossa vain ja ainoastaan hyötyä!
Pete
Pete
Markkinointimyyrä
Read More
Ensimmäistä kertaa ymmärsin, mitä SEO oikeasti tarkoittaa. Saat minulta täydet viisi tähteä, kiitos!
Previous
Next

Kenelle koulutus sopii?

Hakukoneoptimoinnin koulutus soveltuu kaikille verkkosivujen parissa työskenteleville sisällöntuottajille, jotka haluavat parantaa sivuston orgaanista näkyvyyttä. Kurssivideot on demottu maailman käytetyimmän julkaisualustan WordPressin avulla. Mikäli käytössäsi on jokin muu julkaisualusta, voit silti osallistua kurssille.

Yrityksille

Tarjoamme yrityksille ja yritysten työntekijöille myös verkkolaskutusmahdollisuuden. Ota tällöin yhteyttä info@kirjoittaminen.fi Mikäli haluat kouluttaa useamman osaajan kerralla, tutustu ryhmätarjouksiin sekä yrityksen tarpeiden mukaan räätälöityihin SEO-koulutuksiin (marinellahimari.fi).

Kouluttajasi

Kouluttajana toimii Marinella Himari, pitkän linjan SEO-ammattilainen. Marinella on työskennellyt yli kymmenen vuotta hakukoneoptimoinnin parissa, ja hänen asiakkaitaan ovat niin suomalaiset kuin kansainväliset yritykset.

Yhteystiedot ja lisäkysymykset:
Marinella Himari, Senior SEO Specialist & Content Strategist
Puh: +358 50 440 5686
E: hi@marinellahimari.fi