Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
125

Monni Himarin luontokirjoituskurssi

Haluaisitko kirjoittaa metsäntuoksuisia tarinoita, joissa lauseiden polut polveilvevat aukeista tunturimaisemista sinimustan yön sävyissä uinuville variksenmarjanummille?

Tai lastuja, joihin uppoutuessaan lukija kuulee rivien välistä hehkuvan hiilloksen napsahdukset, vanhan aihkimetsän kuiskaukset ja ikihonkien huokaukset? Kenties kieppiin kaivautuneen riekon äänettömän kuorsauksen?

Kurssilla pääset syventymään tunnelmalliseen ja väkevään kuvailuun, luontosanaston ja synonyymien voimaan sekä lukijaa puhuttelevan tekstin tuottamiseen. Saat konkreettisia vinkkejä ja palautat kurssin päätteeksi yhden tekstin, johon saat lempeää ja henkilökohtaista palautetta.

Lisäksi voit ladata oppaita ja sanastoja, joita voit jatkossa hyödyntää kirjoitustesi tukena ja taustamateriaalina.

Luontokirjoituskurssin sisältö

Monni Himarin kirjoituskurssi koostuu kahdeksasta jaksosta ja kahdeksasta innostavasta tehtävästä. Oppimateriaalina käytetään myös Himarin julkaisemia sisältöjä, joiden avulla pääset syventämään harjoituksia entisestään.

Mitkä ovat ne kaikista kauneimmat sanat, joita sinun kannattaisi hyödyntää tarinoissasi?

Käymme kurssin aikana läpi, kuinka omaa tekstiä voi värittää hyödyllisten luontosanastojen avulla.

Opit, kuinka voit helposti ja silti tehokkaasti luoda kauniita ja puhuttelevia lauserakenteita.

Tiedä, mistä kirjoitat; Gaissan huipulla ei koskaan sijaitse suota. Entä onko ruislinnun laulu todella niin kaunista kuin Eino Leino antaa ymmärtää? (Kaikki kunnia Leinolle ♥)

Luonto ansaitsee oodinsa, mutta kuka todella puhuu sen puolesta? Ja ennen kaikkea, miten?

Kurssin aikana saat tietoosi, mitä teoksia Monni hyödyntää omien luontotarinoidensa tukena.

Sinä kirjoitat, Monni kommentoi. Saat tekstistäsi lempeää palautetta, josta on toivottavasti iloa ja hyötyä omalla kirjoittajanurallasi.

Kurssi-info ja aikataulu

Voit suorittaa kurssin oman aikataulusi mukaisesti. Materiaalit ovat käytössäsi kuuden kuukauden ajan kurssin aloituksesta. 
Tällä kurssilla palautat halutessasi kurssin päätteeksi yhden tekstin, johon saat lempeää ja henkilökohtaista palautetta kurssiohjaajalta. Kommentoitavan tekstin pituus on 1-3 A4-liuskaa.
Halutesasi voit jakaa tekstejäsi kurssin aikana kurssin keskusteluosiossa, jolloin muut kurssille osallistujat näkevät tekstisi. Tekstien jakaminen toisten nähtäväksi ei kuitenkaan ole pakollista, eli voit myös kirjoittaa pelkästään itseäsi varten. Lopputehtävä käydään läpi kurssilaisen ja kurssittajan kesken.
Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää teksteissään luonnon kuvailua ja tunnelmien välittämistä lukijoille. Osa tehtävistä on myös suunniteltu niin että pääset harjoittelemaan kirjoittamista Himarin valmiiden pohjien avulla.

Kouluttajasi

Kirjailija Monni Himari tunnetaan kauniista ja runollisesta ilmaisustaan sekä taidostaan kirjoittaa herkällä mutta luonnonsuojelun puolesta kantaaottavalla tavalla, joka saa lukijat ihastumaan. Himarin esikoisteos Erältä, eräistä julkaistiin keväällä 2020 (Wilder Mind Media), ja seuraava teos Vaella, kalasta, rakasta – omaa polkua etsimässä on lukijoidensa käsissä syyskuussa 2021 (SKS Kirjat). Lisäksi hän kirjoittaa Suomen luetuinta matkablogia, Kaukokaipuuta.

Anna lahjaksi

Voit antaa luontokirjoituskurssin myös lahjaksi. Ostettuasi kurssin pääset latamaan sähköisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjansaajalle.