Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
280

SEO-verkkokurssi

Tämä SEO-kurssi opettaa sinulle kaikki tärkeimmät toimenpiteet verkkosivujen sisällöllisestä ja teknisestä hakukoneoptimoinnista.

SEO-kurssin ohjeilla parannat sivustosi Google-löydettävyyttä, hankit lisää asiakkaita ja opit tuottamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Voit aloittaa SEO-kurssin oman aikataulusi mukaan silloin, kun sinulle sopii. SEO-kurssin materiaalit ovat käytössäsi 6 kk kurssin aloittamisesta.

Yllä olevassa graafissa näet esimerkin yhden SEO-kurssilaisen aikaansaamasta sivuston hakukonelöydettävyyden kasvusta. SEO-verkkokurssia on järjestetty vuodesta 2018, ja tämä kyseinen kurssi on käyty ja aloitettu joulukuussa 2019.

SEO-verkkokurssin aikana

SEO-verkkokurssi pitää sisällään

Kurssi ei sisällä

Nämä etuudet kuuluvat Hakukoneoptimoinnin koulutukseen, josta voit lukea lisää täällä.

Kenelle kurssi sopii?

SEO-verkkokurssi soveltuu kaikille verkkosivujen parissa työskenteleville sisällöntuottajille, jotka haluavat parantaa sivuston orgaanista näkyvyyttä ja jotka ovat itseohjautuvia ja valmiita käymään kurssin ilman erillistä ohjausta ja sähköpostitukea.

Mikäli koet, että haluat saada 1) kurssin aikana tukea ja neuvoja, 2) liiketoiminnallesi 20 tärkeintä avainsanaa, 3) katselmuksen sivustosi nykysisältöjen kunnosta ja 4) haluat varmistaa oppimisen lopputyön kautta, jonka sinä kirjoitat ja kouluttaja tarkistaa, tutustu tähän kurssivaihtoehtoon.

Kurssivideot on demottu maailman käytetyimmän julkaisualustan WordPressin avulla. Mikäli käytössäsi on jokin muu julkaisualusta, voit silti osallistua kurssille.

Kurssi-info ja kesto

Hakukoneoptimoinnin koulutus on jaettu seitsemään osioon, jotka pitävät sisällään 28 jaksoa. Jaksojen pituus vaihtelee ja koostuvat artikkeleista, ohjevideoista ja SEO-tekeminen konkreettisista askelmerkeistä.

Kurssin suorittamiseen on hyvä varata kaikkinensa noin kolmesta neljään työpäivää. Tämä voi vaihdella riippuen siitä, miten hyvin omaksut uusia asioita. Kurssia voi kuitenkin käydä oman aikataulun mukaisesti: materiaalit ovat käytössäsi kuusikuukautta kurssin aloittamisesta, joten kiire ei ole.

Yrityksille

Tarjoamme yrityksille ja yritysten työntekijöille myös verkkolaskutusmahdollisuuden. Ota tällöin yhteyttä info@kirjoittaminen.fi

Mikäli haluat kouluttaa useamman osaajan kerralla, tutustu ryhmätarjouksiin sekä yrityksen tarpeiden mukaan räätälöityihin SEO-koulutuksiin (marinellahimari.fi).

Kouluttajasi

Kouluttajana toimii Marinella Himari, pitkän linjan SEO-ammattilainen. Marinella on työskennellyt yli kymmenen vuotta hakukoneoptimoinnin parissa, ja hänen asiakkaitaan ovat niin suomalaiset kuin kansainväliset yritykset.

Yhteystiedot ja lisäkysymykset:
Marinella Himari, Senior SEO Specialist & Content Strategist
Puh: +358 50 440 5686
E: hi@marinellahimari.fi