Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
75
Alkaa 1.1.2022

Vuodenkierto-luontokirjoituskurssi

Haluaisitko kirjoittaa lukijat hurmaavia luontotarinoita?

Tarinoita, joissa lauseiden polut polveilevat pakkaspuuteria kimmeltävästä talvennavasta raikkaan aamukasteen tuoksuisiin kevätpäiviin, meripihkan kullankeltaisissa sävyissä hehkuvaan yöttömään yöhön ja hiilloksen oranssinpunaisena loimottavaan syksyn maaruskaan.

Kaipaatko apua luonnon kauniiseen tulkintaan silloinkin, kun maa on märkä ja musta ja imee itseensä kaiken valon? Mitä hyvää edes voi sanoa kengät kastelevasta loskasta tai luonnon ja ihmismielen lakastamasta marraskuusta?

Tällä kirjoituskurssilla syvennät osaamistasi luonnon kuvailussa ja tunnerikkaiden tarinoiden kirjoittamisessa. Samalla luot itsellesi rutiinin, jonka avulla kirjoittamisesta tulee mutkaton osa arkea – ikioma hetki, jota suorastaan odottaa ja jota ei halua sivuuttaa!

Lue kurssista lisää myös Himarin omalla sivustolla.

Vuodenkierto-kurssin sisältö

Vuodenkierto on nimensä mukaisesti 12 kuukauden aikana toteutettava kirjoituskurssi, jossa teemat, harjoitukset ja tehtävät vaihtelevat kuluvan kuukauden mukaan vuodenkiertoa seuraten.

Saat koko vuoden 75 eurolla, jolloin kuukausihinnaksi jää vain 6,25 €!

Perehdymme kurssilla niin luontoa tunnelmoivan kuin tutkivan tekstin tuottamiseen sekä luontosanastojen ja faktojen hyödyntämiseen tekstin tukena. Myös omille tunteille ja tulkinnoille on runsaasti tilaa.

Tehtäviä on monenlaisia ja voit suorittaa ne oman aikataulusi mukaisesti. Kuinka kauan haluat yhden tehtävän parissa viettää riippuu sinusta itsestäsi. Erilaisia tehtäviä on noin 3–7 yhtä kuukautta kohti, tehtävien laajuus ja pituus vaihtelevat.

Ja kuka tietää, vaikka saisit aikaan lastukokoelman, jota voit tarjota vuoden päätteeksi kustantajalle tai artikkelikokoelmaksi erä/luontoaihaiselle lehdille!

Lisäksi kurssilaiset pääsevät lataamaan Himarin laatimia oppaita, joita voi jatkossa hyödyntää kirjoitusten tukena ja taustamateriaalina.

Kenelle kurssi soveltuu?

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää teksteissä luonnon kuvailua sekä tunnelmien välittämistä lukijoille.

Lähtötaso luontokirjoituskurssille on matala. Sinun ei tarvitse taitaa täydellistä kielioppia saati edes olla kirjoittanut paljon – riittää, että sinulta löytyy intoa tekstin tuottamiseen! Ja totta kai luonnon havainnointiin.

Kurssi-info ja aikataulu

Kurssi alkaa 1.1.2022 ja kestää joulukuun 2022 loppuun. Uudet kurssimateriaalit päivittyvät kurssilaisten omille sivuille jokaisen kuukauden 1. päivä.

Kurssi toteutetaan etäverkkokurssina, ja tehtävät saa tehdä oman aikataulun mukaisesti. Osallistumispakkoa ei ole, eli jos jokin tehtävistä jää välistä, se ei haittaa; kuukausien aikana julkaistavat tehtävät eivät ole sidoksissa toisiinsa eivätkä ne siten vaikuta kurssilla etenemiseen. Kaikki tehtävät löytyvät julkaisujärjestyksessä kurssilaisten Omilta sivuilta, kirjautumisen takaa.

Kurssilaiset pääsevät keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia omalla yksityisellä kurssialustalla, joka on vain kurssilaisten käytössä. Lisäksi pidämme 2-3 kirjoittajailtaa verkon välityksellä, joihin kurssilaiset saavat halutessaan osallistua.

Kurssimaksu

Vuodenkierto-kurssilla yhden kuukauden hinnaksi tulee vain 6,25 €. Kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ennakkoon (75 €), ja kurssi alkaa 1.1.2022. 

Kurssimaksu

Kirjailija Monni Himari tunnetaan kauniista ja runollisesta ilmaisustaan sekä taidostaan kirjoittaa herkällä mutta luonnonsuojelun puolesta kantaaottavalla tavalla, joka saa lukijat ihastumaan. Himarin esikoisteos Erältä, eräistä julkaistiin keväällä 2020 (Wilder Mind Media). Himarin toinen teos on suolantuoksuinen romaani Vaella, kalasta, rakasta – omaa polkua etsimässä, joka vie lukijat Pohjois-Norjan vuonomaisemiin ja elämää muuttavien tuulten keskelle (SKS Kirjat). Lisäksi hän kirjoittaa Suomen luetuinta matkablogia, Kaukokaipuuta.

Vieritä ylös