Ota yhteyttä

Kysymyksiä, ajatuksia? Ota yhteyttä: [email protected]

Tekninen tuki: [email protected]

Löydät tältä sivulta myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

HUOM: Kirjoittaminen.fi’n tiimi lomailee 22.7.-29.7.2022. 

FAQ

Täältä löydät vastauksia useimmin esitettyihin kysymyksiin.

Kirjoittaminen.fi on perustettu keväällä 2021 rakkaudesta kirjoittamiseen. Sivusto on tarkoitettu jokaisen kirjoittamista harrastavan tai kadonnutta kirjoittamisintoaan etsivän inspiroivaksi oppimisympäristöksi. Voit lukea meistä lisää täällä.
Kirjoittaminen.fi tarjoaa kirjoituskursseja eri tasoisille kirjoittajille vasta-alkajista taitojaan syventäville tekstintuottajille. Kurssit sopivat lähtökohtaisesti kaiken ikäisille, joskin osa kursseista on tarkoitettu alalla työskenteleville (tästä esimerkkinä SEO-verkkokurssit). Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan kirjoittamista!

Kun ostat minkä tahansa kurssin, sinulle luodaan automaattisesti tunnukset, joilla pääset kirjautumaan omille sivuillesi. Tunnukset toimitetaan sinulle heti maksun jälkeen sähköpostin välityksellä.

Mikäli tarvitset apua tunnusten tai kirjautumisen suhteen, olethan meihin yhteydessä: [email protected]

Kirjoittaminen.fi-sivusto on verkkopohjainen oppimisympäristö, jossa kaikki kurssit suoritetaan etänä oman aikataulun puitteissa. Kaikki ostamasi kurssit ovat käytössäsi kuusi kuukautta ostohetkestä. Halutessasi voit myös ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden. Voit kurkata kurssidemoa Opiskelumalli-sivulta.

Kaikki kurssihinnat sisältävät alvin 24 %.

Tottakai! Näet Omilta sivuiltasi kaikki aktiiviset kurssit, joille olet ostanut pääsyn. Lisäksi voit ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden.

Kyllä! Kaikki kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat ladata itselleen kurssin päätteeksi omalla nimellä ja kurssitiedoilla varustetun sertifikaatin.

Valitettavasti emme vielä pysty tarjoamaan tätä vaihtoehtoa, mutta tulevaisuudessa tämä on varmasti mahdollista.
Kaikki yksittäin ostetut kurssit ovat käytössäsi kuusi kuukautta kurssin aloittamisesta. Halutessasi voit myös ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden.
Osa kursseista tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen palautteeseen. Löydät tämän tiedon aina kurssi-infon yhteydestä kurssin sivulta.
Ei hätää, me autamme! Laita meille viestiä osoitteeseen [email protected] ja selvitetään asia yhdessä.
Löydät meistä lisätietoa Meistä-sivulta. Klikkaa vain ylänavigaatiossa olevaa Meistä-linkkiä ja pääset lukemaan lisää siitä, ketkä toimivat kirjoittaminen.fi-sivuston takana. 🙂
Voit maksaa kurssin tai jäsenyyden kaikilla yleisimmin käytössä olevilla luottokorteilla. Maksunvälittäjänämme toimii Stripe. Kaikki maksut suoritetaan suojatulla yhteydellä. Tarjoamme yrityksille myös verkkolaskumahdollisuuden.
Yksittäiset kurssit ovat automaattisesti käytössäsi kuusi kuukautta ostohetkestä. Kuukausijäsenyys on voimassa kuukauden kerrallaan, ja vuosijäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Voit perua tilauksen koska tahansa omien sivujen kautta. Laskutuskausi päättyy kuukausijäsenyydessä seuraavan kuun maksupäivään (joka määräytyy sen mukaan, milloin olet ostanut kurssin). Vuosijäsenyys on automaattisesti voimassa 365 päivää. Voit halutessasi lukea lisää peruutusehdoista Käyttöehdoistamme. Jos mieleesi nousee muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!
Vieritä ylös