Yhteistyössä Kirjoittaminen.fi-kanssa 🚀

Hakukoneoptimoinnin koulutus

Nosta sivustosi Googlen #1 sijalle

4.7 (672)
4.7/5

Seuraamalla tämän kurssin ohjeita

Tämä hakukoneoptimoinnin koulutus opettaa sinulle kaikki tärkeimmät toimenpiteet verkkosivujen sisällöllisestä ja teknisestä hakukoneoptimoinnista.

Nämä graafit voisivat kuvata sivustosi kasvua 🚀

Koulutuksen oppeja ja vinkkejä seuraamalla opit SEO-taidot, joilla voit jopa nelin- tai viisinkertaistaa sivustokäyntisi puolessa vuodessa.

Vastaava kasvu on täysin mahdollista, kun noudatat SEO-optimoinnin periaatteita ja parhaita käytäntöjä. Mieti, mitä nämä graafit voisivat tarkoittaa oman liiketoimintasi kannalta.

Tässä kaksi esimerkkiä sivuston hakukonelöydettävyyden kasvusta, verkkokurssin ohjeita seuraamalla. Voit osallistua kurssille, oli sivustosi kuinka nuori tai pitkään porskuttanut tahansa! SEO-verkkokurssia on järjestetty vuodesta 2018.

Tämän kaiken opit

Kurssin opeilla parannat sivustosi Google-löydettävyyttä, hankit lisää asiakkaita ja opit tuottamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Kurssi pitää sisällään:

 • Yritystoiminnallesi parhaiten soveltuvat ja tehokkaimmat 20 avainsanaa
 • Kuukauden sähköpostituen kurssin aloittamisesta
 • Koosteen sivustosi nykysisällöistä, minkä avulla sisältöjä on helppo lähteä korjaamaan
 • Lopputehtävän, jossa tuotat optimoidun sisällön ja jonka kurssin ohjaaja tarkistaa
 • Tarkistuslistan SEO-kirjoittamisen tueksi
 • Kurssitodistuksen

Voit aloittaa verkkokurssin oman aikataulusi mukaan silloin, kun sinulle sopii. Koulutusmateriaalit ovat käytössäsi 6 kk kurssin aloittamisesta.

Hakukoneoptimoinnin koulutuksen aikana

 • Opit ymmärtämään, mitä hakukoneoptimointi käytännössä tarkoittaa
 • Opit tuottamaan hakukoneoptimoituja sisältöjä
 • Opit löytämään sisältöjä ja tuotteita parhaiten vastaavia avainsanoja
 • Tiedät ilmaiset ja maksulliset työkalut avainsanojen ja sivuston näkyvyyden mittaamiseen
 • Opit hyödyntämään sisäisiä ja ulkoisia linkkejä
 • Osaat käydä läpi aiemmin julkaistut sisällöt ja parantaa niitä
 • Tunnistat sivuston heikkoudet ja opit parantamaan niitä
 • Nopeutat sivuston latausaikaa, joka vaikuttaa merkittävästi näkyvyyteen
 • Asennat käyttöösi uuden Google Analytics 4:sen
 • Opit käyttämään Search Consolea
 • Opit suunnittelemaan sivuston rakenteen hakukone- ja käyttäjäystävälliseksi
 • Kirkastat itsellesi, miten sisällöt kannattaa kategorisoida
 • Kirkastat itsellesi, miten sisältöjä kannattaa priorisoida ja kehittää
 • Nostat sivujesi mainetta ja auktoriteettia Googlen silmissä

Kurssi-info ja kurssin kesto

Hakukoneoptimoinnin koulutus on jaettu seitsemään moduuliin, jotka ovat:

Kouluttajasi

Kouluttajana toimii Marinella Himari, SEO-maailman pitkänmatkalainen. Marinella on työskennellyt jo 14 vuoden ajan hakukoneoptimoinnin parissa, ja hänen asiakkaitaan ovat niin suomalaiset kuin kansainväliset yritykset.

Yhteystiedot ja lisäkysymykset:
Marinella Himari, Senior SEO Specialist & Content Strategist
+358 50 440 5686
info@seohub.fi

Kenelle koulutus soveltuu?

Kaikille, jotka haluavat omatoimisesti kehittää sivuston hakukonelöydettävyyttä!
Sisällöntuottajat

Oletko työsuhteessa eli in-house-kirjoittaja? Tuotatko sisältöä omalle sivustollesi ja/tai blogiisi? Tämä SEO-opas on juuri sinua varten!

SEO-tekijät

Oletko jo tuttu SEO:n kanssa? Hienoa! Tämä opas säästää rutkasti aikaasi, minkä lisäksi opit todennäköisesti lisää hyviä SEO-vinkkejä oman työn tueksi.

Freelancerit

Työskenteletkö freelancerina? SEO-osaajana sinulla on valtava kilpailuetu suhteessa muihin tekijöihin. Käytä näitä oppeja valtteinasi.

Verkkovastaavat

Ylläpidätkö sivustoa tai sivustoja? Hyvä! Haluat varmasti varmistaa, että sivusto on SEO-ystävällinen ja hakubottien mieleen.

Kurssipalautetta

4.7 (672)
4.7/5

Kuuden kuukauden aikana 10 voitettua avainsanaa! Ensimmäiset tarttuivat tuloksiin jo parin viikon jälkeen, mutta vaikeammat sitten jäljempänä, kun korjasin sisältöjä. KIITOS!

Tein tätä kurssia pitkään ja hartaasti töiden ohella. Se kannatti sillä nyt sivustomme löytyy Googlesta. Samalla myös sivustokäyntien määrät ovat olleet hienossa kasvussa.

Viisi ykkössijaa, kolme kakkosta ja tosi monta alempaa, kuitenkin ensimmäisellä Google-sivulla. Jatketaan harjoituksia hyvien oppien kanssa.

Kurssipalautteena voin sanoa, että oli todella iso hyöty kurssista! Ihanan helpot ohjeet ja selkeästi käyty läpi asiat. Sähköpostiapuna olit korvaamaton ja tietotaito on kohentunut huomattavasti kurssin aikana. Oon todella tyytyväinen että kurssin ostin, kevään paras sijoitus. 🙂

Vaikka olen jokseenkin perusasioista perillä, niin tämä kurssi selkeytti ajatuksia ja antoi samalla paljon uutta tietoa. Lisäksi haluan antaa kiitosta hyvästä “vierihoidosta”, kuten itse asian hauskasti ilmaisit. Kiitos siis vastauksista myös “tyhmiin” kyssäreihin!

Kiitos hyvästä seo-verkkokurssista, jonka ansiosta muutamat jo optimoidut sisällöt ovat nousseet Googlen ensimmäiselle sivulle! Tästä on hyvä jatkaa.

Kävin kurssisi ja tein kuten ohjeistettiin, nyt tuotesivuni ovat nousseet Googlen etusijoille. Iso kiitos ja kaikkea hyvää jatkoon!
Kurssisi on ollut upea, monipuolinen, rakentavasti ohjautuva ja sisältää paljon käytännön tekemistä ja hoksaamisia, joista on jatkossa vain ja ainoastaan hyötyä!
Ensimmäistä kertaa ymmärsin, mitä SEO oikeasti tarkoittaa. Saat minulta täydet viisi tähteä, kiitos!

SEO voi muuttaa koko bisneksesi

Osallistu kurssille ja lähde kehittämän sivustostasi entistä löydettävämpää!

Mietitkö vielä?

Jos et löydy Googlesta, sinua ei ole olemassa.

"En ole ennenkään onnistunut!"

SEO voi aiheuttaa turhautumista. Olet ehkä yrittänyt optimointia jo aiemmin, ilman toivottuja tuloksia. Älä kuitenkaan luovuta! Hakukoneoptimointi perustuu tiettyihin toimenpiteisiin, joita noudattamalla (myös oikeassa järjestyksessä) kiipeät vielä hakutulosten huipulle.

"Ei minulla ole aikaa."

SEO on jatkuvaa tekemistä, eikä kaikkea tarvitse saada kerralla valmiiksi. Kurssin ohjeita noudattamalla voit edetä täysin omassa aikataulussasi ja tehdä vaikka yhden toimenpiteen yhden viikon aikana.

"Saanko rahoille vastinetta?"

Kurssipalautteet puhuvat puolestaan; opit takuulla, miten optimoit sisältöjä ja sivustoasi oikein.

"En osaa kuitenkaan!"

Kurssi on demottu selkeästi askel askeleelta. Emme vain kerro ylätason asioita vaan näytämme, miten optimointia oikeasti tehdään.

"Löydän tämän tiedon itsekin"

On totta, että Google on täynnä SEO-vinkkejä ja ohjeita. Tämän kurssin etu on kuitenkin siinä, että saat kaiken tiedon yhdellä kertaa selkeästi demottuna, ilman että sinun tarvitsee kaivella eri tietoja eri lähteistä (jotka myös yleensä aina ovat englanniksi kirjoitettu). Jos oletetaan, että tuntihintasi on vaikkapa 80–100€, uskallamme väittää, ettet löydä reilussa kolmessa tunnissa kaikkea sitä tietoa, mitä tähän kurssiin on sisällytetty.

SEO voi muuttaa koko bisneksesi

Osallistu kurssille ja lähde kehittämän sivustostasi entistä löydettävämpää!

Hinta sisältää ALVin 24%