Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Kehity kirjoittajana, laajenna sanavarastoa, löydä kadonnut luovuus, selätä tyhjän paperin pelko ja inspiroidu kirjoittamaan!

4.7
4.7/5

(563 arviota) 890 kurssilaista

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Luovan kirjoittamisen kurssi tukee persoonallista kirjoittajaminää. Kirjoituskurssin aikana kehityt kirjoittajana sekä opit tunnistamaan omat vahvuudet, elävöittämään tekstiä ja kirjoittamaan lukijat otteessaan pitävää proosaa.

Luovan kirjoittamisen kurssin sisältö

Kurssi koostuu 10 moduulista, jotka sisältävät eri pituisia ja erilaisia luovan kirjoittamisen harjoituksia.

Moduulien pääteemat ovat:

 • Mistä ideat syntyvät?
 • Onnistuneen aloitusvirkkeen anatomia
 • Oman äänen ja kirjoittaja-minän tunnistaminen
 • Luovan kirjoittamisen työkalut
 • Tunnetilat
 • Kuuntelun voima ja vaikenemisen taito
 • Dokumentoi, todenna ja väritä
 • Tunne historia ja taustat
 • Tekstin editointi
 • Julkaiseminen

Kurssi-info

Kurssilla ei ole aikarajaa. Sinulla on jatkuva pääsy verkkokurssin materiaaleihin.

Tällä luovan kirjoittamisen kurssilla pääset kirjoittamaan ja tekemään luovuutta edistäviä tehtäviä omaan tahtiin. Luovan kirjoittamisen kurssin tarkoituksena on antaa vinkkejä luovaan kirjoittamiseen ja tekstin elävöittämiseen sekä oman kirjoittaja-minän löytämiseen ja kohtaamiseen.

Tehtävien parissa saa viipyillä, sillä kiirettä ei ole. Materiaalit jäävät käyttöösi (kurssilla ei ole aikarajaa), joten voit käydä tehtäviä ja harjoitteita läpi omaan tahtiin. Näin siksi, että luovuus vaatii harjoitusten lisäksi myös aikaa ja ajattelua, uuden tiedon ja uusien tapojen sisäistämistä.

Kirjoituskurssin pääteemana eivät tällä kertaa ole pisteet eivätkä pilkut vaan usko ja halu syventää omaa osaamista ja nauttia luovan kirjoittamisen ilosta. Kurssi toteutetaan verkkokurssina, ja voit suorittaa tehtävät oman aikataulun mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa luovan kirjoittamisen verkkokurssille!

Voit halutessasi ostaa luovan kirjoittamisen kurssin myös lahjaksi.

Kokemuksia

 • Yli 300 kappaletta viiden tähden arviota
 • 890 kurssilaista (563 arvostelua)
 • Keskiarvo: 4,7 tähteä

Kurssin ohjaaja

Tällä kurssilla ohjaajanasi toimii kirjailija Monni Himari. Hänet tunnetaan kauniista ja runollisesta ilmaisustaan sekä taidostaan kirjoittaa herkällä mutta kiinnostavalla ja faktoja hyödyntävällä tavalla, joka saa lukijat ihastumaan.

Himarin esikoisteos Erältä, eräistä julkaistiin keväällä 2020 (Wilder Mind Media). Himarin toinen teos, Vaella, kalasta, rakasta – omaa polkua etsimässä julkaistiin syyskuussa 2021 (SKS Kirjat).

Monni on järjestänyt luovan kirjoittamisen verkkokursseja vuodesta 2018.

Tule mukaan inspiroitumaan!

Voit aloittaa kirjoituskurssin vaikka heti! Toimitamme maksun yhteydessä tunnukset kurssimateriaaleihin.

Kurssipalautetta

(486)
4.6/5
"Luovan kirjoittamisen kurssi on ollut innostava ja avannut kirjoittamisen solmuja, jotka ovat vaikeuttaneet omia tavoitteitani kirjoittajana. Myös ajatukset ovat kirkastuneet, ja tiedän nyt, mitä haluan julkaista (kiitos, kun sain siihen varmistusta!)."
"Tämä luovan kirjoittamisen verkkokurssi oli mielestäni hyvin suunniteltu ja jäsennetty. Vaikka alkuun ajattelin, etten julkaise yhtään tekstiäni, oli mukava lopulta uskaltaa ja laittaa ajatuksia näytille. Kiitos hyvistä harjoitteista ja ajatuksista! Oli ilo osallistua tälle kurssille."
"Kiitos Monni! On ollut ihanaa löytää itselle oma hetki, ja kuten sanoit, kirjoittamista ei enää pidä pakkopullana vaan siitä osaa nauttia (tämä oli varmasti tärkein oppi itselle!). Rutiinit auttavat eteenpäin, myös reflektoinnista on ollut suurta apua. Lämmin suositus tästä kurssista."
"Luovan kirjoittamisen kurssi antoi minulle sen, mitä toivoin: löysin kadonneen kirjoittajaminäni ja sain takaisin kirjoittamisen ja luovuuden tatsin. Iso kiitos siitä! Tehtävät olivat mainioita ja niitä oli paljon, ja vaikka kaikkia ei olisi ollut pakko tehdä, tein silti. Lämmin kiitos tästä kurssista!"
"Nyt tiedän, että minusta on tähän tai siihen tai tuohon. Tiedän, että antaessani sanojen tulla ne pulppuavat sydämestäni kuin vesipisarat kesäauringossa, kihelmöivät sormenpäissäni kuin tuhat hapsiaista kulkisi niitä pitkin. Sanat kuumottavat pikkuvarpaissani kuin laavakivet tulivuoren reunamilla. Annan niiden tulla enkä enää pelkää osaanko. Olen onnellinen. Kiitos luovan kirjoittamisen kurssi. Enää en pelkää. <3"
"KIITOS! Lähdin kurssille edistääkseni omia kirjoitusprojektejani, mutta tästä olikin paljon hyötyä myös työnkuvan kannalta. Olen pystynyt hyödyntämään oppeja myös tiedottajana, ja rakastan miettiä etenkin otsikoita! (Tottakai kaikkea muutakin.) Itsevarmuuteni on kasvanut ja kurssi on antanut minulle sitä toivottua lisämaustetta teksteihin. Myös oma sanavarasto on laajentunut, kiitos loistavista vinkeistä sen suhteen!"

Joko aloitetaan?

Lähde luovuutesi polulle!

Scroll to Top