Luovaa, myyvää ja vaikuttavaa markkinointia

Opi tehokkaat tavat, joiden avulla teet kauppaa ilman tyrkyttämistä.

Tällä verkkokurssilla opit tuottamaan markkinointitekstejä ostopolun kaikkiin vaiheisiin.

Lisäksi pääset lataamaan käyttöösi valmiita työpohjia ja mallisisältöjä, joita voit hyödyntää markkinointi- ja mainosteksteissäsi.

Kurssi koostuu neljästä (4) moduulista, joiden aikana pääset tekemään markkinointia tukevia tehtäviä ja jalkauttamaan ne suoraan käytäntöön.

Tällä kurssilla et siis vain harjoittele, vaan tuotat julkaisuvalmista materiaalia.

Tällä verkkokurssilla opit kirjoittamaan luovia, myyviä ja vaikuttavia markkinoinnin tekstejä, joilla et ärsytä asiakasta vaan saat heidät toimimaan.

Verkkokurssin hinta on 45€ (sis. ALV 24%).

01-04
Sisällöt

Kurssin moduulit

#1 Hyvän markkinointitekstin rakenne

Käymme läpi hyvän markkinointitekstin rakenteen, kaikkea mainonnan tekemistä ohjaavan The Big Idean sekä vasta-argumenttien tärkeyden ja voiman.

#2 Vaikuttavien myyntitarinoiden rakenne

Miten vakuutat ihmiset ostamaan juuri sinulta? Sen käymme läpi tämän kurssin aikana. Lisäksi syväsukellamme ostopolun vaiheisiin ja valmiisiin tarina-ideoihin.

#3 Näin pyydät asiakasta toimimaan

Miten ja missä vaiheessa voit pyytää asiakasta toimimaan? (Vinkki: et todellakaan heti). Käytyäsi tämän kurssin vältyt yleisimmältä virheeltä, jonka suurin osa markkinoijista tekee. Lisäksi lataat käyttöösi mallit markkinointityön tueksi.

#4 Näin otsikoit tehokkaasti

Nämä mainosotsikot on testattu toimiviksi ja niitä hienosäätämällä luot omia versioita, jotka keräävät klikkejä. Lataat siis käyttöösi 45 valmista ja tehokasta mallia.

Kurssi-info

Voit suorittaa verkkokurssin oman aikataulun mukaisesti. Kurssimateriaalit jäävät käyttöösi eli kiirettä ei ole. Voit aina palata materiaalien pariin ja kerrata vinkkejä, kun siltä tuntuu.

Pääset lataamaan käyttöösi valmiita työpohjia ja mallisisältöjä, joita voit hyödyntää markkinointi- ja mainosteksteissäsi.

5/5
"Hyviä ja selkeitä vinkkejä ilman turhaa jargoniaa. Mallipohjista on varmasti hyötyä, itselle etenkin valmiit otsikkotyypit olivat todella mieluisia. Kyllä tässä näkee, että on itse tehnyt asioita ehkä “vähän” väärällä tavalla. Kiitos!"
5/5
"Voin suositella tätä kurssia, joka on napakka ja silti täyttä asiaa. Tarinaideat tulivat tarpeeseen, vielä kun saisin aloitettua mainosten suunnittelun. Suosittelen tätä kurssia mielelläni."
5/5
"Valmiit pohjat ja otsikkomallit tulivat kuin tilauksesta! Näistä sai hyvin rakennettua omaan liiketoimintaan sopivia mainostekstejä."

Kurssin aikana:

Luot kaikelle markkinoinnille raamit, jotka ohjaavat kohti tuloksia.

Vältät katalat sudenkuopat, joihin monet jo pidempään markkinointitekstejä kirjoittaneet sisällöntuottajat aika ajoin kompastuvat.

Ymmärrät, mikä oikeasti saa ihmiset toimimaan ja ostamaan juuri sinulta.

Opit kirjoittamaan tunteita herättäviä markkinointitekstejä.

Opit vakuuttamaan asiakkaan ostamaan juuri sinulta.

Tiedät, missä vaiheessa voit pyytää kauppaa ja missä vaiheessa tarvitaan vielä päätöstä tukevia sisältöjä.

Otsikoit mainostekstit timanttisesti ja kiinnostusta herättävällä tavalla.

5/5
"Napakka ja ja tiivis kurssi, johon oli sisällytetty oleellisin. Työtiedostot ja valmiit sisällöt ansaitsevat todella ison plussan! (Kiitos myös testiasiakkuudesta!)"
5/5
"Rahan arvoinen kurssi, joka maksaa itsensä kaikissa työtunneissa takaisin, mitä jo pelkästään otsikko- ja mainosmallien kirjoittamiseen oli mennyt. 6/5. Kiitos!"
5/5
"Ammattimainen ja selkeä kokonaisuus. Työpohjat ovat sellaista kättä pidempää, mitä kursseilta ei aina saa."

Mainosta myyvästi

Näillä tavoilla onnistut

Tehostat myyntiä kurssin vinkeillä ja valmiilla työpohjilla.
Scroll to Top