Haaveissa omakustanne?

Tämä verkkokurssi on sinua varten!

4.8 (67)
4.8/5
omakustanne
5/5
"Kurssi antoi rohkeutta liittyä Sanaston-jäseneksi sekä uskallusta hakea apurahaa tulevaan. Kiitos kurssista. 🥰"
5/5
"Selkeä, hyvin jäsennelty ja paljon tärkeää tietoa sisältävä kurssi. Enää tarjouskierros ja oma esikoisteos lähtee painoon!"
5/5
"Kiitos tästä! Sain paljon rohkaisua ja kannustusta mutta myös uskoa siihen että omakustanne kannattaa. Lämmin suositus kurssista!"

Kurssin moduulit

Alkusanat

Alkusanat

Kaikki tärkeimmät asiat

Käymme läpi kaiken tärkeän, mitä sinun tulee ja pitää tietää omakustanne-projektista.

ISBN ja EAN

Kuinka kirjalle hankitaan ISBN-tunnus, ja miten EAN-koodi luodaan? Entä missä vaiheessa kirjaprojektia nämä pitää tehdä?

Millainen kirja myy?

Mitkä asiat sinun tulee ottaa erityishuomioon, jotta kirjasi oikeasti myy? Nämäkin seikat käymme perinpohjaisesti läpi kurssilla!

Omakustanteen hinta ja kulurakenne

Avaan sinulle omakustanteeni kulurakenteen sekä sen, miten olen tienannut kirjalla jo yli 30 000 euroa.

Kirjan markkinointi

Käymme läpi, miten markkinoit kirjaasi tehokkaasti. Lisäksi saat valmiin julkaisu- ja markkinointisuunnitelman!

Kirjan myyminen

Miten kirjan voi saada kirjastoihin ja kirjakauppoihin? Entä miten sissimarkkinointia tehdään?

Epilogi

Jälkisanat

5/5
"Kurssi oli selkeä, todella kiinnostava ja opettavainen. Valmis markkinointisuunnitelman pohja omakustanteen julkaisuun sekä muistilista tulevat käyttöön!"
5/5
"Mielenkiintoinen kurssi, jossa oli hyvin esitelty mm. omakustanteen ja puolikustanteen ero sekä oikeita kustantamoita, joissa kirjan voi painattaa. Plussaa työpohjista ja kulurakenteen avaamisesta."
5/5
"Kaikki (ja vielä vähän enemmän) mitä tarvitsee tietää, jos haaveilee oman kirjan julkaisusta. Kiitos tästä! :)"

Tee omakustanne – näin julkaiset, myyt ja markkinoit oman kirjan

Omakustanne on valintasi, kun haluat tehdä kirjasta täysin oman näköisen (etkä ehkä yrityksistä huolimatta ole saanut kustannussopimusta).

Tällä verkkokurssilla opit, kuinka kirjan omakustanne tehdään!

Käymme läpi mm. seuraavat aiheet:

  • Tämän vuoksi kirjan omakustanne kannattaa
  • Miten saat kirjalle ISBN- ja EAN-tunnukset
  • Mitä sinun tulee ottaa huomioon, jotta kirjasi oikeasti myy
  • Miten aloitat ennakkomyynnin menestyksellisesti
  • Miten markkinoit kirjaa tehokkaasti
  • Miten mahdollistat kirjan kirjastojen ja kirjakauppojen hyllylle
  • Lisäksi saat valmiin julkaisu- ja markkinointisuunnitelman!
Julkaisu- ja markkinointisuunnitelman avulla suunnittelet sekä ennakkomyynnin, some-kanavien sisällöt, medioiden kontaktoinnin että kilpailut, taka- ja etukansipaljastukset kuin myös itse kirjan julkaisun.

Kokemuksia

  • Yli 30 kappaletta viiden tähden arviota
  • Yhteensä 67 kurssilaista (6/2022)
  • Keskiarvo: 4,8 tähteä

Miten kustannan ja julkaisen oman kirjan?

Tuon kaiken kerron tällä verkkokurssilla! Selvitin paljon asioita, ennen kuin lähdin toteuttamaan omakustanneprojektia. Jotta sinun ei tarvitse tehdä samaa myyräntyötä itse, opetan sinulle kaikki tärkeimmät asiat kirjan kustantamisesta ja julkaisemisesta. Lisäksi saat käyttöösi sen saman julkaisu- ja markkinointisuunnitelman, jota itsekin käytän.

Käymme läpi vaihe vaiheelta, miten omakustanneprojekti etenee. Kerron sinulle eri tavoista, miten voit puolittaa tai jopa kokonaan kuitata kirjan kustantamisesta syntyvät kulut. Lisäksi opit, miten ennakkomarkkinoit kirjaasi tehokkaasti (tienasin itse ennakkomyynnillä lähes 10 000 euroa ennen kuin kirja oli edes lähtenyt painoon).

Tällä kurssilla saa kysyä vapaasti!

☝️ Mikäli mieleesi nousee kysymyksiä tai ajatuksia omakustanteen tiimoilta, voit aina jättää minulle kysymyksen tai vaikka useamman kommentin muodossa kunkin jakson lopusta löytyvään viestiosioon. Vastaan aina mahdollisimman pian, yleensä viimeistään 2–3 työpäivän sisällä.

💎 Uskon, että tämän kurssin vinkeistä on sinulle paljon hyötyä. Uskon senkin, että myös sinä voit menestyksekkäästi julkaista omakustanteen, etenkin kun tiedät tämän kurssin käytyäsi kaikki ne asiat, jotka sinun tulee ottaa huomioon projektin aikana

60-kohdan muistilista

Saat käyttöösi 60-kohdan muistilistan, josta voit täpätä kunkin kohdan vihreäksi, kun olet suorittanut sen. Muistilistaan on kerätty kaikki tärkeät toimenpiteet niiden suoritusjärjestyksessä, mikä helpottaa omakustanneprojektin toteuttamista tehokkaasti – ja ennen kaikkea oikeassa järjestyksessä.

Kurssittaja

Monni Himari

Tällä kurssilla kerron, miten rahoitin ja olen myynyt omakustannettani ennakkoon lähes 10 000 euron edestä. Lisäksi saat käyttöösi saman julkaisu- ja markkinointisuunnitelman, jota hyödyntämällä olen ansainnut kirjamyynnillä yli 30 000 euroa (en olisi voinut uskoa saati toivoa tätä itsekään). Toivotan sinut mitä lämpimimmin tervetulleeksi kurssille ottamaan kanssani huiman harppauksen kohti indie-kirjailijan unelmiasi!

Monni Himari on kirjailija ja retkeilytoimittaja, joka on julkaissut sekä omakustanteen (Erältä, eräistä, 2020) että kustannussopimuksella teoksen Vaella, kalasta, rakasta – omaa polkua etsimässä (SKS Kirjat, 2021).

"5/5. Tuulinen, suojaton, kylmä ja kaukainen mökki keskellä karua saarta osoittautuu turvapaikaksi, jonka jokaiseen vetoisaan nurkkaan Himari sanoittaa omalla ainutlaatuisella kielellään lämmön."
— Lapin Kansa (12/2021)

4.8/5

Julkaise omakustanne

Autan sinua kohti unelmaasi

Ota harppaus kohti unelmiesi toteutumista ja ilmoittaudu mukaan verkkokurssille! Olen tukenasi koko kurssin ajan ja myös sen jälkeen salaisessa FB-ryhmässämme.