Meistä

Kirjoittaminen.fi

Ydintiimi

Kirjoittaminen.fi on perustettu rakkaudesta kirjoittamiseen toukokuussa 2021. Kursseillemme on osallistunut yli 2000 opiskelijaa, tule sinäkin mukaan inspiroitumaan kirjoittamisesta!

Yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille tarjoamme ryhmäalennuksen.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: [email protected]

Monni Himari

Monni on kirjailija, toimittaja ja co-writer, Lapin Kirjallisuusseuran jäsen, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja – toiselta ammatiltaan SEO-konsultti ja sisältöstrategi. Monnin kursseilla pääset opiskelemaan luovien ja SEO-optimoitujen sisältöjen kirjoittamista.

Marissa Savolainen

Marissa on äidinkielen opettaja, kirjoittamisen ohjaaja ja kirjoittaja. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri (Joensuun yliopisto 2012), pääaineena kirjallisuus. Marissan kursseilla pääset huoltamaan suomen kielen kielioppia ja inspiroitumaan etenkin nuorille tarkoitettujen luovien kirjoituskurssien parissa.

Ilmari Koskikara

Ilmari on mainosmaailman pitkänmatkalainen – omien sanojensa mukaan virtuoosimainen kynäniekka, joka käyttäisi sloganeissa ja mainosteksteissä enemmän suomalaisten rakastamaa huumoria. "On helpompaa pyytää anteeksi kuin saada lupa."

Noora Siljander

Noora on sanataiteilija, spoken word -artisti, tuleva sosionomi, joka rakastaa sanoilla leikkimistä, sanoittamista ja tunnetyöskentelyä sanataiteen turvin. Nooran mielestä sanoilla on valtava merkitys niin oman kuin yhteisen todellisuuden rakentumisessa; sanoilla voi tarjota syvää lohtua ja valitettavasti myös toiseuttaa.

Vilja

Asiakaspalvelijasi: [email protected]

Olen kirjoittamista rakastava runosielu, ja vietän vapaa-aikani mieluiten hyvän kirjan ja kahden kissani seurassa.

Vilja, omin sanoin

Vilja on kirjoittamista rakastava runosielu, joka viettää vapaa-aikansa mieluiten hyvän kirjan ja kahden kissansa seurassa.

Outa

Tekninen tukesi: [email protected]

Luen eniten dekkareita ja koodia.

Outa, omin sanoin

Luen eniten dekkareita ja koodia.

Sinä?

Oletko kirjailija, kirjoittamisen ohjaaja tai alan asiantuntija? Tahtoisitko luoda sivustollemme kurssin tai järjestää kanssamme webinaarin kirjoittajillemme?

Ota rohkeasti yhteyttä! Kerro omastasta taustastasi ja kurssi/webinaari-ideastasi: [email protected]

Vieritä ylös