Luovan kirjoittamisen kurssi

Luovan kirjoittamisen kurssi on sinulle, joka haluat ottaa askeleen pidemmälle kauniisti polveilevien lauseiden poluilla.

Luovan kirjoittamisen kurssi on sinulle, joka haluat ottaa askeleen pidemmälle kauniisti polveilevien lauseiden poluilla.

Onko luova kirjoittaminen intohimosi? Haluaisitko petrata taitojasi kirjoittajana? Siinä tapauksessa olet saapunut oikealle sivustolle! Kirjoittaminen.fi tarjoaa monenlaisia luovan kirjoittamisen kursseja niin vasta-alkajille kuin taitojaan petraaville kirjoittajille.

Verkossa suoritettavien kirjoituskurssien lisäksi järjestämme luovan kirjoittamisen kursseja myös Pohjois-Norjassa Lofooteilla, Vesterålenissa ja Lakselvissa. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kurssille ja haluat saada lisätietoa vuoden 2022 kursseista ensimmäisten joukossa, täytä tietosi tällä lomakkeella.

Luovan kirjoittamisen kurssi

Luovan kirjoittamisen kurssi tukee omaa persoonallista kirjoittajaminää. Kirjoituskurssin aikana opit tunnistamaan omat vahvuudet, elävöittämään tekstiä ja kirjoittamaan sykähdyttäviä tarinoita, jotka pitävät lukijan otteessaan. Kirjoituskurssin pääteemana eivät siis ole pisteet eivätkä pilkut vaan usko ja halu syventää omaa osaamista ja nauttia luovan kirjoittamisen ilosta.

Lue lisää ja osallistu kirjoituskurssille täällä »

75 € / Alkaa 1.1.2022
Luontokirjoituskurssi

Vuodenkierto: Luontokirjoituskurssi (12kk)

Vuodenkierto on nimensä mukaisesti 12 kk kestävä luontoaiheinen luovan kirjoittamisen verkkokurssi, jossa teemat, harjoitukset ja tehtävät vaihtelevat kuluvan kuukauden mukaan. Ohjaajana tällä kurssilla toimii retkeilytoimittaja ja eräkirjalija Monni Himari.

Osallistu

Tarjous: 40€
Luovan kirjoittamisen kurssi

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Onko kirjoittaminen intohimosi ja haluaisit kehittää taitojasi? Etsitkö kadonnutta inspiraatiota, haluaisitko oppia sanoittamaan tunteesi? Jos vastasit yhteenkään edellä mainituista kyllä, tämä luova kirjoituskurssi on juuri sinua varten! Lue lisää ja löydä luovuutesi kirjoittamisesta monipuolisten ja innostavien harjoitusten avulla.

Osallistu

Monni Himarin luontokirjoituskurssi

Tällä luovan kirjoittamisen kurssilla ohjaajanasi toimii pitkän linjan retkeilytoimittaja ja eräkirjailija Monni Himari. Kurssin teemoissa syvennytään kauniisiin ja kuvaileviin lauserakenteisiin, synonyymien voimaan ja lukijaa puhuttelevan tekstin tuottamiseen.

Lue lisää ja osallistu kirjoituskurssille täällä »

Luovan kirjoittamisen kurssi

Kirjoittaminen.fi

Kirjoittaminen.fi-sivusto on perustettu toukokuussa 2021, ja lisäämme uusia luovan kirjoittamisen kursseja kesän 2021 aikana. Voit tutustua sivuston takana työskenteleviin henkilöihin täällä. Mikäli haluat lukea lisää opiskelumallista ja käyttämästämme alustasta, löydät lisätietoja ja lyhyen demovideon esimerkkikurssin sisällöistä täällä.

Lisätietoa

Kirjoittaminen.fi on perustettu keväällä 2021 rakkaudesta kirjoittamiseen. Sivusto on tarkoitettu jokaisen kirjoittamista harrastavan tai kadonnutta kirjoittamisintoaan etsivän inspiroivaksi oppimisympäristöksi. Voit lukea meistä lisää täällä.
Kirjoittaminen.fi tarjoaa kirjoituskursseja eri tasoisille kirjoittajille vasta-alkajista taitojaan syventäville tekstintuottajille. Kurssit sopivat lähtökohtaisesti kaiken ikäisille, joskin osa kursseista on tarkoitettu alalla työskenteleville (tästä esimerkkinä SEO-verkkokurssit). Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan kirjoittamista!
Kun ostat minkä tahansa kurssin tai jäsenyyden, sinulle luodaan automaattisesti tunnukset, joilla pääset kirjautumaan omille sivuillesi.
Kirjoittaminen.fi-sivusto on verkkopohjainen oppimisympäristö, jossa kaikki kurssit suoritetaan etänä oman aikataulun puitteissa. Kaikki ostamasi kurssit ovat käytössäsi kuusi kuukautta ostohetkestä. Halutessasi voit myös ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden. Voit kurkata kurssidemoa Opiskelumalli-sivulta.

Kaikki kurssihinnat sisältävät alvin 24 %.

Tottakai! Näet Omilta sivuiltasi kaikki aktiiviset kurssit, joille olet ostanut pääsyn. Lisäksi voit ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden.
Helpointa on, kun otat meihin yhteyttä ja lähetät viestiä osoitteeseen info@kirjoittaminen.fi. Kerro viestissä, minkä kurssin haluat antaa lahjaksi. Toimitamme sinulle sähköpostitse laskun, jonka maksettuasi saat tunnukset ja sähköisen lahjakortin, jotka voit antaa lahjan saajalle.

Kyllä! Kaikki kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat ladata itselleen kurssin päätteeksi omalla nimellä ja kurssitiedoilla varustetun sertifikaatin.

Valitettavasti emme vielä pysty tarjoamaan tätä vaihtoehtoa, mutta tulevaisuudessa tämä on varmasti mahdollista.
Kaikki yksittäin ostetut kurssit ovat käytössäsi kuusi kuukautta kurssin aloittamisesta. Halutessasi voit myös ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden.
Osa kursseista tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen palautteeseen. Löydät tämän tiedon aina kurssi-infon yhteydestä kurssin sivulta.
Ei hätää, me autamme! Laita meille viestiä osoitteeseen info@kirjoittaminen.fi ja selvitetään asia yhdessä.
Löydät meistä lisätietoa Meistä-sivulta. Klikkaa vain ylänavigaatiossa olevaa Meistä-linkkiä ja pääset lukemaan lisää siitä, ketkä toimivat kirjoittaminen.fi-sivuston takana. 🙂
Voit maksaa kurssin tai jäsenyyden kaikilla yleisimmin käytössä olevilla luottokorteilla. Maksunvälittäjänämme toimii Stripe. Kaikki maksut suoritetaan suojatulla yhteydellä. Tarjoamme yrityksille myös verkkolaskumahdollisuuden.
Yksittäiset kurssit ovat automaattisesti käytössäsi kuusi kuukautta ostohetkestä. Kuukausijäsenyys on voimassa kuukauden kerrallaan, ja vuosijäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Voit perua tilauksen koska tahansa omien sivujen kautta. Laskutuskausi päättyy kuukausijäsenyydessä seuraavan kuun maksupäivään (joka määräytyy sen mukaan, milloin olet ostanut kurssin). Vuosijäsenyys on automaattisesti voimassa 365 päivää. Voit halutessasi lukea lisää peruutusehdoista Käyttöehdoistamme. Jos mieleesi nousee muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!
Vieritä ylös