yhteistyössä

SEO Master Class™

Hakukoneoptimoinnin koulutus

Vuodesta 2018 järjestetty yrittäjille, digitoimiston työntekijöille ja sisällöntuottajille suunnattu SEO-kurssi uusimmalla tiedolla varustettuna.

 • 1013
 • 4.8/5

kasvimarkkinoi Nosta yrityksesi Googlen 1. sivulle

Hakukoneoptimoinnin koulutuksen oppeja ja vinkkejä seuraamalla opit SEO-taidot, joilla voit jopa nelin- tai viisinkertaistaa sivustokäynnit puolessa vuodessa. Vastaava kasvu on täysin mahdollista, kun noudatat SEO-kurssin ohjeita ja parhaita käytäntöjä. Mieti, mitä nämä graafit voisivat tarkoittaa liiketoimintasi kannalta.
SEO-kurssin esimerkki orgaanisen kävijämäärän kasvusta.

Nämä graafit voisivat kuvata sivustosi kasvua

Laadukkaan, hakukoneista saapuvan orgaanisen liikenteen kasvattaminen tuo sivustollesi ja verkkokauppaasi uusia potentiaalisia asiakkaita.

Orgaaninen SEO-näkyvyys ansaitaan hyvällä ja jatkuvalla optimointityöllä.

Orgaaninen näkyvyys tuo kävijöitä koko ajan

Mainonta vain silloin, kun mainostat. On totta, että molempia tarvitaan, SEO:a ja SEM:iä, mutta pitkässä juoksussa SEO tuo aina parempia tuloksia.

 • Mainosta kampanjoita, älä sisältöjä

Kehitä SEO-taitojasi ammattilaisen opissa

Jos olet uusi asiakas, kirjoita Käyttäjätunnus*-kohtaan se tunnus, jota haluat käyttää tällä sivustolla.

Maksutiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Hakukoneoptimoinnin koulutus
  × 1
470,00
Välisumma 470,00
Yhteensä 470,00
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, OP, Danske Bank, Handelsbanken
  Mobiilimaksutavat
  Siirto, MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa Electron, Visa, Mastercard

panosta tuloksellisuuteen Kouluttaudu ammattilaisen opastuksessa

SEO Master Class™ ei ole vain verkkokurssi – kouluttajanasi toimii SEOhubin perustaja Marinella Himari, yksi pisimpään Suomessa toimineista SEO-konsulteista. Hakukoneoptimoinnin koulutus sisältää henkilökohtaisen tuen koko kurssin ajan. Lisäksi teet tehtäviä, jotka kouluttaja tarkistaa. Näin voit olla varma, että opit kaiken tarpeellisen SEO-optimoinnista.

SEO-kurssin päätteeksi sinulla on tarvittava tietotaito oman sivustosi tai omien asiakkaittesi sivustojen kehittämiseen entistä löydettävimmiksi, sisällöiltään entistä laadukkaimmiksi.

Kurssilla käymme läpi

 • On-page SEO:n (sivuston sisäisen optimoinnin) ja Off-page SEO:n (sivuston ulkoisen optimoinnin) tarpeet ja toimintatavat.
 • Opit tekemään kilpailija- ja avainsanatutkimuksen ammattilaisen tavoin.
 • Opit luomaan SEO-sisältöstrategian ammattilaisen tavoin.
 • Saat käyttöösi ajantaiset SEO-tiedot, jotta pysyt mukana Googlen algoritmien kehityksessä.*
 • Suositellut, ammattilaisten käyttämät SEO-työkalut.
 • SEO-työn käytännöt askel askeleelta.
 • Saman työskentelymallin, jota Marinella tarjoaa asiakkailleen.
 • Valmiit työpohjat SEO-työn aloittamiseen itsenäisesti ja omille asiakkaille.

*Kurssin materiaaleja päivitetään Googlen algoritmimuutosten myötä. Näin voit olla varma, että saat aina päivitetyn tiedon, vaikka olisit käynyt kurssin jo edellisenä vuonna.

Kurssin tiedot

Kurssimateriaalit jäävät käyttöösi, eli kurssilla ei ole päättymispäivää. Saat kouluttajalta sähköpostia aina, kun SEO-kurssin materiaaleja on päivitetty Googlen algoritmimuutosten myötä. Näin voit olla varma, että käytössäsi on aina ajantasaisin SEO-tieto.

Kurssi on sisällöltään laaja ja sisältää yhden (1) kuukauden SEO-konsultin tuen siitä päivästä, kun aloitat kurssin. Tänä aikana voit kysyä mitä tahansa SEO:on liittyvää. Teet annetut tehtävät, jotka kouluttaja tarkistaa ja palauttaa sinulle.

Hakukoneoptimoinnin koulutus auttaa sinua kehittämään SEO-taitojasi.

Älä anna kilpailijoille enempää etumatkaa

Mitä pidempään odotat, sitä korkeammalle kilpailijasi Googlen hakutuloksissa karkaavat. Panosta itseesi, panosta työhösi, panosta ansaintamalliisi. Orgaanisen SEO:n avulla vapautat itsellesi aikaa ja pääset nauttimaan työn tuloksista – myös euroina viivan alla.

Kouluttajasi

Marinella Himari on työskennellyt SEO:n parissa vuodesta 2008. Hänen asiakkaitaan ovat niin kotimaiset kuin kansainväliset yritykset.

Scroll to Top