Luovan kirjoittamisen jatkokurssi

Jatkokurssilla syvennät taitojasi proosan keinoin ja saat palautteen valitsemastasi kurssitehtävästä. 

Tee sitä, mitä rakastat – kirjoita.

Jatkokurssilla syvennät taitojasi proosan keinoin ja saat palautteen valitsemastasi kurssitehtävästä. 

Tervetuloa yhteisöömme! Jos olet ensikertalainen, anna itsellesi uniikki nimimerkki kohdassa "Käyttäjätunnus".

Maksutiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Luovan kirjoittamisen jatkokurssi
  × 1
75,00
Välisumma 75,00
Toimitus
Yhteensä 75,00
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, OP, Danske Bank, Handelsbanken
  Mobiilimaksutavat
  Siirto, MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa, Mastercard

Sukella entistä syvemmälle proosan ja luovuutesi saloihin

Mitä kurssi tarjoaa? Jatkokurssin tavoitteena on monipuolistaa ja kehittää omaa kirjallista ilmaisua sekä vahvistaa henkilökohtaista kirjoittajaidentiteettiä. 

Jatkokurssi tarjoaa sinulle virikkeitä kirjoittajana vapautumiseen; kurssilla tutustut proosan lajeihin ja kerronnan tyylikeinoihin. Haastat itseäsi kirjoittajana sekä syvennät taitojasi alustetuilla kirjoitusharjoituksilla, joiden avulla löydät uusia tarinankerronnan tapoja ja laajennat kirjoittajan työkalupakkiasi.

Kenelle kurssi sopii? Verkkokurssi sopii sekä aloitteleville että edistyneille kertomusten kirjoittajille.  Kokemusta kirjoittamisesta ei siis välttämättä tarvitse olla, into kirjoittaa ja halu oppia riittävät.

Saanko palautetta tekstistä? Kurssi sisältää kertaluontoisen palautteen yhdestä (1), maksimissaan viiden A4-pituisen liuskan tekstistä (fonttina Times New Roman, fonttikoko 12, riviväli 2). Halutessasi voit jakaa tämän sivumäärän kahteen lyhyempään tekstiin.

Mitä aiheita kurssi kattaa? Kirjoituskurssin pääteemana eivät tälläkään kertaa ole pisteet eivätkä pilkut vaan usko ja halu syventää omaa osaamista ja nauttia kirjoittamisen ilosta. Kurssi on jaettu viiteen osioon, jotka sisältävät eri tyylisiä harjoituksia.

Aikataulu: Tehtävien parissa saa viipyillä, kiirettä ei ole. Kaikki Kirjoittaminen.fi-sivustolta ostamasi verkkokurssit ovat käytettävissä ilman aikarajaa. Kulje sanojen polulla omaan tahtiisi ja palaa suosikkitunneillesi aina, kun haluat.

Mitä muut osallistujat sanoivat? Kurssipalautetta

“Kiitos hurjasti kommenteista tekstiini! Miten paljon ahaa-elämyksiä sain vinkeistä ja huomioista. Yritin hyödyntää kaikista kursseista oppimaani ja työntää se opit samaan tarinaan. Nämä vinkit auttavat kyllä paljon tekstieni hiomisessa.”
“Olin oikein tyytyväinen luovan kirjottamisen jatkokurssiin (ja toki siihen edeltäväänkin luovan kirjoittamisen kurssiin) sekä saamaani perusteelliseen palautteeseen toimittamastani tekstistä.”
“Palautteen avulla oivalsin, miten voin syventää tekstiä ja sen tunnelmaa vahvoilla keinoilla, vaivattomasti. Lämmin suositus sekä kurssista että Kirjoittamisen palautteista.”

Keräämme palautteen kurssin päätteeksi. Vaikka palautteen jättäminen on aina vapaaehtoista, toivomme sitä, jotta voimme kehittää kurssejamme ja kurssitarjontaamme.

Scroll to Top