Master Preset Collection

Taio kuviisi tummaa tunnelmaa ja yöttömän yön taikaa

4.6 (321)
4.6/5

Luontokuvaaja Monni Himarin 70 presettiä soveltuvat erinomaisesti luonto-, maisema-, retkeily- ja vaellusteemaisten valokuvien muokkaamiseen.

Hinta sisältää ALVin 24%

Desktop

Nämä presetit toimivat desktopilla Adobe Lightroom Classic CC:llä.

70 presettiä

Saat käyttöösi Monnin 70 parasta presettiä tunnelmallisten luontokuvien muokkaamiseen.

Lataa heti

Saat presetit heti käyttöösi ja pääset aloittamaan kuvien muokkauksen.

52 tummaa ja tunnelmallista presettiä

6 yöttömän yön presettiä

12 metsäistä presettiä

Monni Himari
Monni Himari on tummista ja tunnelmallisista kuvistaan tunnettu luontokuvaaja. Hänen valokuviaan on nähty niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä julkaisuissa.

Mitä presetit ovat?

Presetit ovat valmiita esiasetuksia, joiden avulla käsittelet kuvasi Lightroomissa helposti ja nopeasti. Klikkaat vain haluamasi oman kuvan aktiiviseksi ja valitset sille mieleisesi presetin 70 vaihtoehdosta, jolloin kuvan sävymaailma ja tunnelma muuttuvat yhdellä klikkauksella.

Käsittele kuvat yhdellä klikkauksella!

Kuten edellä mainittu, yksi* klikkaus riittää! Asennettuasi presetit Lightroomiin pääset käsittelemään luontokuvasi samaan tyyliin kuin Monni tekee.

Miksi käyttäisin presettejä?

Esiasetukset auttavat sinua muokkaamaan kuvia helposti ja nopeasti. Jokaisella valokuvaajalla on oma tyylinsä, ja mikäli pidät Monnin kuvista, rakastat hyvin todennäköisesti näitä presettejä! Presettien etu on myös siinä, että näet, miten kuvat on käsitelty. Voit siis samalla harjoitella kuvien muokkausta omatoimisesti, eli pystyt jatkossa säätämään kuviasi aivan uudella tavalla.

Haluatko nähdä lisää kuvia, joissa Monni on käyttänyt näitä samoja presettejä? Kurkkaa Instagramin puolelle tai KAUKOKAIPUU-sivustolle!

Hyvä tietää

Kaikki esiasetukset on suunniteltu Adobe Lightroom Classic CC:lle ja RAW-kuville.

Koska sinulla saattaa olla käytössäsi eri kamera ja erilaiset kamera-asetukset (valotus/valkotasapaino) kuvaushetkellä, *pääset todennäköisesti hienosäätämään kutakin presettiä vielä valitsemassasi kuvassa.

Presetit eivät siis ole lukittuja vaan nimensä mukaisesti esiasetuksia; jos jostain kuvastasi tulee Monnin presetillä esimerkiksi liian tumma, säädät vain valotusta ylöspäin! Pystyt siis käyttämään kaikkia Lightroomin asetuksia näissä preseteissä.

Kun olet ostanut presetit, pääset lataamaan ne heti käyttöösi. Lisäksi saat käyttöösi presettien asennusohjeet tietokoneelle.

4.6 (321)
4.6/5

Vie kuvasi uudelle tasolle

Monnin 70 parasta presettiä

Pääset lataamaan presetit käyttöösi heti maksun suoritettuasi. Ladattava zip-kansio sisältää sekä presetit että asennusohjeen.