Nosta sivustosi Googlen #1 sijalle

Seuraamalla SEO94-oppaan ohjeita

SEO94-tarkistulista on askel askeleelta etenevä SEO-opas (Google Sheet), jossa käydään läpi kaikki SEO-toimenpiteet, joiden avulla hakukoneoptimoit sivustosi ja ansaitset lisää orgaanista liikennettä.

SEO-opas

Jos olet uusi asiakas, kirjoita Käyttäjätunnus*-kohtaan se tunnus, jota haluat käyttää tällä sivustolla.

Maksutiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
SEO94
  × 1
29,00
Välisumma 29,00
Toimitus
Yhteensä 29,00
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, OP, Danske Bank, Handelsbanken
  Mobiilimaksutavat
  Siirto, MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa Electron, Visa, Mastercard

Yhteistyössä Kirjoittaminen.fi-kanssa 🚀

94 steppä / 2 SEO-opasta / 10+ asennusohjetta / Etukoodit

SEO-opas

(Arvo 545€)

Nämä graafit voisivat kuvata sivustosi kasvua 🚀

SEO94-tarkistuslistan askeleita ja SEO-oppaiden vinkkejä seuraamalla opit SEO-taidot, joilla voit jopa nelin- tai viisinkertaistaa sivustokäyntisi puolessa vuodessa.

Vastaava kasvu on täysin mahdollista, kun noudatat SEO-optimoinnin periaatteita ja parhaita käytäntöjä. Mieti, mitä nämä graafit voisivat tarkoittaa oman liiketoimintasi kannalta.

Google asetukset
Google asetukset

SEO voi muuttaa koko bisneksesi

SEO94-tarkistulista on askel askeleelta etenevä SEO-opas, jossa käydään läpi kaikki SEO-toimenpiteet, joiden avulla hakukoneoptimoit sivustosi ja ansaitset lisää orgaanista liikennettä.

Huom! Tämä ei ole verkkokurssi. Sen sijaan saat materiaalit ainiaaksi omaan käyttöösi. 🔥 Lisäksi saat jatkossa (oston yhteydessä käyttämääsi s-postiosoitteeseen) päivitetyt oppaat, kun niiden sisältöjä päivitetään uusien Googlen algoritmimuutosten myötä.

Haluatko kasvattaa sivustosi näkyvyyttä Googlessa? Tienata rutkasti enemmän osaamisellasi tai tuotteillasi?

SEO94-tarkistulistan ja ohjeiden avulla tiedät, mitä teet ja missä järjestyksessä.

Tiesitkö tätä?

Google on maailman suosituin hakukone

Yli 90% kaikista maailman hauista tehdään Googlella.

Mobiilihaut saavat 63% kaikista Google-hauista

Toimivathan sivusti täydellisesti kaikilla päätelaitteilla?

Vain 5% käyttäjistä siirtyy toiselle tulossivulle

Tämän vuoksi on äärimmäisen tärkeää löytyä Googlen parhailta paikoilta.

TOP-sijoitukset saavat yli 30% kaikista klikeistä

Siksi on väliä, löydytkö sijalta #3 vai #6.

Jo yhden sijoituksen nousu nostaa konversiota 30%:lla

Mieti, mitä tämä tarkoittaa myynnillisesti.

Parhaat sijoitukset ovat usein merkki luotettavasta sivustosta

Kun ansaitset 1-3 sijoituksia, kasvatat brändisi tunnettuutta ja luotettavuutta asiakkaiden silmissä.

Kenelle SEO94-opas on tarkoitettu?

Kaikille, jotka haluavat omatoimisesti kehittää sivuston hakukonelöydettävyyttä!
Sisällöntuottajat

Oletko työsuhteessa eli in-house-kirjoittaja? Tuotatko sisältöä omalle sivustollesi ja/tai blogiisi? Tämä SEO-opas on juuri sinua varten!

SEO-tekijät

Oletko jo tuttu SEO:n kanssa? Hienoa! Tämä opas säästää rutkasti aikaasi, minkä lisäksi opit todennäköisesti lisää hyviä SEO-vinkkejä oman työn tueksi.

Freelancerit

Työskenteletkö freelancerina? SEO-osaajana sinulla on valtava kilpailuetu suhteessa muihin tekijöihin. Käytä näitä oppeja valtteinasi.

Verkkovastaavat

Ylläpidätkö sivustoa tai sivustoja? Hyvä! Haluat varmasti varmistaa, että sivusto on SEO-ystävällinen ja hakubottien mieleen.

Jos et löydy Googlesta, sinua ei ole olemassa.

Mietitkö vielä?

"En ole ennenkään onnistunut!"

SEO voi aiheuttaa turhautumista. Olet ehkä yrittänyt optimointia jo aiemmin, ilman toivottuja tuloksia. Älä kuitenkaan luovuta! Hakukoneoptimointi perustuu tiettyihin toimenpiteisiin, joita noudattamalla (myös oikeassa järjestyksessä) kiipeät vielä hakutulosten huipulle.

"Ei minulla ole aikaa."

SEO on jatkuvaa tekemistä, eikä kaikkea tarvitse saada kerralla valmiiksi. SEO-oppaan ohjeita noudattamalla voit edetä täysin omassa aikataulussasi ja tehdä vaikka yhden toimenpiteen yhden viikon aikana. Muista: Jos et löydy Googlesta, sinua ei ole olemassa.

"Saanko rahoille vastinetta?"

Nämä sisällöt ovat samat ja itseasiassa laajemmat kuin yhdessäkään hakukoneoptimoinnin koulutuksessa (myös omassamme, jonka hinta on 280€). Lisäksi opit takuulla, miten optimoit sisältöjäsi ja sivustoasi oikein.

"En osaa kuitenkaan!"

Tämän SEO-paketin materiaalit ovat suomenkieliset, mikä helpottaa uusien asioiden omaksumista. Lisäksi excel-pohjaiseen työtiedostoon on linkitetty ohjeet jokaista teknistä toimenpidettä varten (näistä osa on englanniksi, mutta ohjeet ovat selkeät).

"Löydän tämän tiedon itsekin"

On totta, että Google on täynnä SEO-vinkkejä ja ohjeita. Tämän SEO-oppaan etu on kuitenkin siinä, että saat kaiken tiedon yhdellä kertaa selkeästi demottuna, ilman että sinun tarvitsee kaivella eri tietoja eri lähteistä (jotka myös yleensä aina ovat englanniksi kirjoitettu). Oletetaan, että tuntihintasi on 80€. Tämä opas on sitä edullisempi. Etkä todennäköisesti löydä tunnissa kaikkea sitä tietoa, mitä tähän oppaaseen on sisällytetty (meiltä kului pelkän excelin laadintaan 1,5 henkilötyöpäivää).

Älä hukkaa enempää aikaa

Muuten annat kilpailijoillesi vain lisää etumatkaa. Ja juuri siksi...

Tarvitset tämän SEO94-oppaan

SEO-opas on kokoelma ohjeita, vinkkejä ja todennettua tietoa siitä, miten nostat sivustosi Googlen kärkipaikoille. Selkeät ohjeet auttavat eteenpäin, ja saat tietoosi KAIKEN, mitä SEO-projektissa tulee huomioida.

Hyvä tietää: Tämä materiaalikokonaisuus on laadittu 15vuoden SEO-kokemuksella. Metodit, jotka opit, ovat nostaneet lukuisat sisältömme nollasta Googlen parhaille sijoituksille.

SEO-opas

SEO94-tarkistuslista: Google Sheet (arvo 79€)

SEO-kirjoittamien opas (arvo 24€)

Verkkokaupan optimointiopas (arvo 24€)

Asennusohjeet (arvo 54€)

Bonus: Etukoodisi (10-30% alennuksilla)

Kokonaisarvo 545€

Nyt vain 29€!

Ja olet ottanut askeleen edemmäs kilpailijoitasi.

Katsotaan vielä, mitä olitkaan ostamassa 🚀

SEO94-tarkistuslista

SEO94-tarkistuslista etenee askel askeleelta. Saat tietoosi mitä, miksi ja miten sinun tulee tehdä eri vaiheet, jotta sivustosi voi nousta Googlen parhaisiin sijoituksiin.

Lisäksi kerromme parhaat sovellukset, joita sinun kannattaa hyödyntää SEO-projektissasi (osa työkaluista on ilmaisia, osa maksullisia).

SEO94 on todella hintansa arvoinen

Sen avulla tiedät täsmälleen, mitä sinun tulee tehdä. Lisäksi pidät varmasti myös pakettiin kuuluvista muista hyödyllisistä materiaaleista..

Nämä graafit voisivat kuvata sivustosi kasvua 🚀

SEO94-tarkistuslistan askeleita ja SEO-oppaiden vinkkejä seuraamalla opit SEO-taidot, joilla voit jopa nelin- tai viisinkertaistaa sivustokäyntisi puolessa vuodessa.

Vastaava kasvu on täysin mahdollista, kun noudatat SEO-optimoinnin periaatteita ja parhaita käytäntöjä. Mieti, mitä nämä graafit voisivat tarkoittaa oman liiketoimintasi kannalta.

Google asetukset
Google asetukset
Älä hukkaa enempää aikaa

Vaan varmista sijoituksesi Googlen parhailla paikoilla!

Kokonaisarvo 545€

Osta hintaan: 29€

SEO-opas

FAQ

Kyllä voit! Pääset luomaan oman kopion videolla nähtävästä Google Sheet -taulukosta.

Hyviä uutisia, et tarvitse! Voit operoida ja käyttää Google Sheet -tiedostoa täysin ilmaiseksi. Mikäli sinulla on käytössäsi maksullinen Microsoft Excel -ohjelma, taulukkoa voi käyttää myös sillä (lataa kopio ensin tietokoneellesi).

Digitaalisia tuotteita ei voi palauttaa eikä peruuttaa. Ostokset verkkokaupastamme ovat sitovia. Kuluttajansuojalaki; Koti- ja etämyynti 14 § (30.12.2013/1211) ja 16 § (30.12.2013/1211).

Maksettuasi tuotteen pääset lataamaan itsellesi tiedoston, josta löytyvät linkit kaikkiin ladattaviin työtiedostoihin, oppaisiin ja ohjeisiin.

BONUS: Kaksi SEO-opasta + Etukoodit 🚀

Saat käyttöösi kaksi ladattavaa SEO-opasta (pdf)

SEO-kirjoittamisen opas

SEO-kirjoittamisen oppaassa käymme läpi vuodelle 2023 päivitetyt vinkit tehokkaiden SEO-sisältöjen kirjoittamiseen.

Verkkokaupan optimointiopas

Verkkokaupan SEO-oppaassa käymme läpi, miten optimoit verkkokauppaasi tehokkaasti (toimenpiteet eroavat sisältösivujen ja artikkeleiden optimoinnista).

Etukoodit

Lisäksi saat huikeita etukoodeja (arvo 10-30% norm. hinnasta) SEO-kursseista ja SEO-palveluistamme. Etukoodit ovat voimassa vuoden 2023 loppuun asti.

SEO94-tarkistuslista

© 2022–2023 SEO94-tarkistuslista. Kaikki oikeudet pidetään.

Tässä oppaassa annetut neuvot (mukaan lukien kaikki asiaan liittyvät hyödykkeet, kuten oppaat ja materiaalit) ovat vain yleisiä neuvoja. Ne on laadittu ottamatta huomioon tavoitteitasi, taloudellista tilannettasi tai liiketoimintasi tarpeita. Ennen kuin toimit tämän oppaan ja sen sisältöjen mukaan, sinun tulee harkita neuvojen asianmukaisuutta omien tavoitteiden, taloudellisen tilanteen ja liiketoiminnan tarpeiden pohjalta. Oppaan tekijä, siihen liittyvät tahot ja julkaisija irtisanoutuvat lain sallimissa rajoissa kaikesta vastuusta ja vastuusta ketään henkilöä kohtaan, jolle aiheutuu toimenpiteitä suoraan tai välillisesti kenestä tahansa henkilöstä, joka ryhtyy toimiin tai ei toimi annettujen tietojen perusteella.

Scroll to Top