Vuodenkierto luontokirjoituskurssi

Inspiroidu luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi.

luontokirjoituskurssi

Haluaisitko kirjoittaa lukijat hurmaavia luontotarinoita?

Tarinoita, joissa lauseiden polut polveilevat pakkaspuuteria kimmeltävästä talvennavasta raikkaan aamukasteen tuoksuisiin kevätpäiviin, meripihkan kullankeltaisissa sävyissä hehkuvaan yöttömään yöhön ja hiilloksen oranssinpunaisena loimottavaan syksyn maaruskaan.

Tällä kirjoituskurssilla syvennät osaamistasi luonnon kuvailussa ja tunnerikkaiden tarinoiden kirjoittamisessa.

Myrskysi, tuiskusi, paistoi tai porotti – nauti kirjoittamisesta vuoden ympäri, säällä kuin säällä.

Vuodenkierto on nimensä mukaisesti 12 kuukauden aikana toteutettava luontokirjoituskurssi, jossa teemat, harjoitukset ja tehtävät vaihtelevat kuluvan kuukauden mukaan vuodenkiertoa seuraten.

Perehdytän sinut niin luontoa tunnelmoivan kuin tutkivan tekstin tuottamiseen sekä luontosanastojen ja faktojen hyödyntämiseen tekstisi tukena. Olen jättänyt runsaasti tilaa myös tunteillesi ja ajatuksillesi.

Erilaisia tehtäviä on noin 3–7 yhtä kuukautta kohti, tehtävien laajuus ja pituus vaihtelevat. Se, kuinka kauan haluat yhden tehtävän parissa viettää, riippuu sinusta itsestäsi.

Ja kuka tietää, vaikka saisit aikaan lastukokoelman, jota voit tarjota kurssin päätteeksi kustantajalle tai artikkelisarjaksi erä/luontoaihaiselle lehdelle!

Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä julkaisemaan Suomen luetuimpaan retkeilymediaan, Retkipaikkaan.

Kurssin tiedot

Tule mukaan luontokirjoittajien joukkoon.

Saat koko vuoden 75 eurolla, jolloin kuukausihinnaksi jää vain 6,25 €.

luontokirjoituskurssi

Jos olet uusi asiakas, kirjoita Käyttäjätunnus*-kohtaan se tunnus, jota haluat käyttää tällä sivustolla.

Maksutiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Vuodenkierto: Luontokirjoituskurssi (12kk)
  × 1
75,00
Välisumma 75,00
Yhteensä 75,00
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, OP, Danske Bank, Handelsbanken
  Mobiilimaksutavat
  Siirto, MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa, Mastercard

“Tuulinen, suojaton, kylmä ja kaukainen mökki keskellä karua saarta osoittautuu turvapaikaksi, jonka jokaiseen vetoisaan nurkkaan Himari sanoittaa omalla ainutlaatuisella kielellään lämmön.”
Lapin Kansa
Kirja-arvostelu, 5/5
5/5

Kouluttajasi

Retkeilytoimittaja, luontokuvaaja ja eräkirjailija Monni Himari tunnetaan kauniista ja runollisesta ilmaisustaan sekä taidostaan kirjoittaa herkällä mutta luonnonsuojelun puolesta kantaaottavalla tavalla, joka saa lukijat ihastumaan tekstiin.

Kuten Lapin Kansan kirja-arvostelussa (12/21) todettiin: “Tuulinen, suojaton, kylmä ja kaukainen mökki keskellä karua saarta osoittautuu turvapaikaksi, jonka jokaiseen vetoisaan nurkkaan Himari sanoittaa omalla ainutlaatuisella kielellään lämmön.”

Himarin esikoisteos Erältä, eräistä julkaistiin keväällä 2020 (Havulaavu Kustannus). Hänen toisinkoisensa on suolantuoksuinen romaani Vaella, kalasta, rakasta – omaa polkua etsimässä, joka vie lukijat Pohjois-Norjan vuonomaisemiin ja elämää muuttavien tuulten keskelle (2021, SKS Kirjat).

Kurssi-info

Voit osallistua kurssille koska tahansa ja vaikka kesken vuotta.

Tehtävien parissa saa viipyillä, sillä kiirettä ei ole. Kaikki Kirjoittaminen.fi-sivustolta ostamasi verkkokurssit ovat käytettävissä ilman aikarajaa. Kulje sanojen polulla omaan tahtiisi ja palaa suosikkitunneillesi aina, kun haluat. Voit aloittaa kurssin vuoden alusta tai minä kuukautena tahansa.

Kurssi toteutetaan etäverkkokurssina, ja tehtävät saa tehdä oman aikataulusi mukaisesti.

Osallistumispakkoa ei ole. Jos jokin tehtävistä jää välistä, se ei haittaa. Eri kuukausien tehtävät eivät ole suoraan sidoksissa toisiinsa eivätkä ne siten vaikuta kurssilla etenemiseen. Kaikki tehtävät löytyvät julkaisujärjestyksessä omilta sivuiltasi, kirjautumisen takaa.

Kurssilaisena pääset keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia omalla yksityisellä kurssialustalla, joka on vain kurssilaisten käytössä. Käytössämme on myös yksityinen FB-ryhmä, jossa kurssilaiset pääsevät vaihtamaan ajatuksia. Lisäksi Monni jakaa ryhmässä lisävinkkejä kirjoittamisen tueksi sekä tietoa uusista luontoaiheisista kirjoituskilpailuista ja muista aiheeseen liittyvistä, kirjoittamistasi tukevista julkaisuista.

Vuodenkierto ♥ Retkipaikka

Retkipaikka on Suomen suosituin outdoor- ja luontomatkailumedia, jossa seikkaillaan niin Suomen kuin Pohjoismaiden maisemissa.

Vuodenkierto-kurssilaisena sinulla on mahdollisuus päästä julkaisemaan luontotarinoitasi Retkipaikkaan eli tietenkin aloittamaan urasi julkaisevana luontokirjoittajana.

Myös minun neulaspolkuni alkoi Retkipaikasta.

Joten, mikäli olet haaveillut kirjoittavasti mutta ennen kaikkea julkaisevasi luonto- ja retkitarinoitasi myös muiden luettavaksi, tämä on tilaisuutesi!

Kurssista sanottua

Scroll to Top