Kirjoituskurssit » Luovan kirjoittamisen kurssi

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Luova kirjoittaminen on taidetta

Se on tapa ilmaista ajatuksia, tunteita ja mielikuvia vahvoin, lukijan otteessaan pitävin sanoin.

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi sopii erinomaisesti kirjoituslukkojen avaamiseen ja inspiraation herättämiseen – ei väliä, oletko vasta kirjoitusharrastusta aloitteleva noviisi tai jo pidempään kynäillyt kirjoittaja.

Tämä kurssi sopii sinulle varmasti.

Kurssi sisältää palautteen valitsemastasi tekstistä, jonka kirjoitat koulutuksen aikana. Palautteessa emme hiero pilkkuja vaan keskitymme tekstisi syventämiseen ja kehittämiseen lempeällä mutta asiantuntevalla otteella.

"Nautinnollista. Omaa aikaa. Väkeviä sanoja Wordilla. Hienoa, että kurssilla sai palautetta."

Juha K.

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi tukee persoonallista kirjoittajaminää

Teet monipuolisia kirjoitusharjoituksia, jotka ruokkivat mielikuvitusta ja luovuutta ja avaavat sinulle uusia katsontakantoja ja ideoita tekstin tuottamiseen.

Opit tunnistamaan ja hyödyntämään omia ainutlaatuisia vahvuuksiasi – uniikkia kirjoittajan ääntäsi, jota ei ole kenelläkään muulla.

Kurssi koostuu kahdestatoista moduulista, jotka sisältävät erilaisia luovan kirjoittamisen harjoituksia.

Kurssi-info

Tervetuloa yhteisöömme! Jos olet ensikertalainen, anna itsellesi uniikki nimimerkki kohdassa "Käyttäjätunnus".

Maksutiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Luovan kirjoittamisen verkkokurssi
  × 1
39,00
Välisumma 39,00
Yhteensä 39,00
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, OP, Danske Bank, Handelsbanken
  Mobiilimaksutavat
  Siirto, MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa, Mastercard

Luovan kirjoittamisen kurssin lisätiedot

Aikataulu: Tehtävien parissa saa viipyillä, sillä kiirettä ei ole. Kaikki Kirjoittaminen.fi-sivustolta ostamasi verkkokurssit ovat käytettävissä ilman aikarajaa. Kulje sanojen polulla omaan tahtiisi ja palaa suosikkitunneillesi aina, kun haluat.

Mitä kurssi tarjoaa? Tällä luovan kirjoittamisen kurssilla pääset kirjoittamaan ja tekemään luovuutta edistäviä tehtäviä omaan tahtiin. Kurssin tarkoituksena on antaa vinkkejä luovaan kirjoittamiseen ja tekstin elävöittämiseen sekä oman kirjoittaja-minän kohtaamiseen.

Saanko palautetta tekstistä? Kurssi sisältää palautteen kahden A4-pituisen liuskan tekstistä, jonka kirjoitat koulutuksen aikana.

Tekstin fontti: Times New Roman
Fonttikoko: 12, riviväli 2

Mitä aiheita kurssi kattaa? Kirjoituskurssin pääteemana eivät tällä kertaa ole pisteet eivätkä pilkut vaan halu syventää omaa osaamista ja nauttia luovan kirjoittamisen ilosta. Kurssi toteutetaan verkkokurssina, ja voit suorittaa tehtävät oman aikataulusi mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa luovan kirjoittamisen verkkokurssille!

Voit halutessasi ostaa luovan kirjoittamisen kurssin myös lahjaksi.

Kurssipalautetta

“Nyt tiedän, että minusta on tähän tai siihen tai tuohon. Tiedän, että antaessani sanojen tulla ne pulppuavat sydämestäni kuin vesipisarat kesäauringossa, kihelmöivät sormenpäissäni kuin tuhat hapsiaista kulkisi niitä pitkin. Sanat kuumottavat pikkuvarpaissani kuin laavakivet tulivuoren reunamilla. Annan niiden tulla enkä enää pelkää osaanko. Olen onnellinen. Kiitos luovan kirjoittamisen kurssi. Enää en pelkää. <3"
“Kurssi on ollut innostava ja avannut kirjoittamisen solmuja, jotka ovat vaikeuttaneet omia tavoitteitani kirjoittajana. Myös ajatukset ovat kirkastuneet, ja tiedän nyt, mitä haluan julkaista (kiitos, kun sain siihen varmistusta!).”
“Tämä luovan kirjoittamisen verkkokurssi oli mielestäni hyvin suunniteltu ja jäsennetty. Vaikka alkuun ajattelin, etten julkaise yhtään tekstiäni, oli mukava lopulta uskaltaa ja laittaa ajatuksia näytille. Kiitos hyvistä harjoitteista ja ajatuksista! Oli ilo osallistua tälle kurssille.”
“Pidin paljon tästä kurssista, sillä se on tarjonnut minulle uusia näkökulmia kirjoittamiseen. Kurssilla sai hyviä vinkkejä ja neuvoja. Suosittelen kurssia lämpimästi kaikille, jotka haluavat parantaa kirjoittamistaitojaan ja kehittää luovuuttaan.”

“Kiitos! On ollut ihanaa löytää itselle oma hetki, ja kuten sanoit, kirjoittamista ei enää pidä pakkopullana vaan siitä osaa nauttia (tämä oli varmasti tärkein oppi itselle!). Rutiinit auttavat eteenpäin, myös reflektoinnista on ollut suurta apua. Lämmin suositus tästä kurssista.”

Keräämme palautteen kurssin päätteeksi. Vaikka palautteen jättäminen on aina vapaaehtoista, toivomme sitä, jotta voimme kehittää kurssejamme ja kurssitarjontaamme.

Scroll to Top