Kurssivalikoima

Luova kirjoittaminen

Tällä kurssilla sukellat syvälle luovan kirjoittamisen maailmaan ja kehität taitojasi monipuolisten harjoitusten avulla. Intensiivijakson aikana tekemäsi tehtävät rakentavat itseilmaisullesi entistä vahvempaa pohjaa, ja kurssin lopussa huomaat, ettei yksikään papereistasi enää jää tyhjäksi.

Runous

Kirjoittajan kombot

Tavoitteellinen kirjoittaminen

Kirjailijan apurahat löydät tältä sivulta.

Tavoitteellisen kirjoittajan mestarikurssi

Haluaisitko kirjoittaa? Tuntuuko aloittaminen vaikealta tai eteneminen takkuiselta? Kirjoittaminen ei useinkaan ole helppoa! Oletko ikuinen välttelijä vai tarvitsetko sittenkin palkintoja? Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kirjoittaa tavoitteellisemmin. Kurssilla käsitellään mm. projektinhallintaa, tavoitteiden asettamista ja itsensä johtamista sekä kirjoittamistekniikoita ja työskentelyvinkkejä. Kurssin sisältöjä voi soveltaa mihin tahansa oman kirjoitustekstin työstämiseen ja työrytmin löytämiseen ja ylläpitoon.

Kirjailijan apurahan hakemisen mestarikurssi

Miten minäkin voisin saada apurahan? Tällä verkkokurssilla opit hallitsemaan apurahan hakuprosessin alusta loppuun. Kurssi tarjoaa kattavan ymmärryksen siitä, miten voit luoda vaikuttavia hakemuksia, jotka erottuvat joukosta. Kurssilla keskitytään käytännön vinkkeihin, jotka maksimoivat mahdollisuutesi saada rahoitusta unelmiesi kirjaprojektille.

Kuvitus & kehollinen kirjoittaminen

digimaalaus-kurssi

Digimaalauksen peruskurssi kirjan kuvittajille

Kuvita lastenkirja, luo katseet vangitsevaa kansitaidetta tai maalaa ajatukset ja sanat mieleenpainuviksi maisemiksi mestarin opissa.

Anna tanssin liikkeiden vapauttaa luovuutesi uudelle tasolle.

Scroll to Top