Opeta kirjoittamista

Jaa tietotaitosi, inspiroi muita, ansaitse. Kirjoittaminen.fi-sivuston kouluttajana hankit tuloja omilla verkkokursseilla.

Etsimme uusia kouluttajia
kasvavalle opiskelijajoukollemme


Kirjoittaminen.fi on perustettu keväällä 2021 rakkaudesta kirjoittamiseen. Etsimme nyt joukkoomme uusia osaajia, joille tarjoamme mahdollisuuden omien verkkokurssien julkaisuun ja kannattavaan ansaintamalliin.
Lue lisää alta…

monnih

Monni Himari

CEO, Kirjoittaminen.fi

Innosta, inspiroi ja ansaitse

Tarjoamme käyttöösi yliopistotason verkkokurssialustan ilman aloitus- ja kuukausimaksua. Kurssittaminen ei vaadi teknistä osaamista, sillä rakennamme kurssin puolestasi. Kurssimaksut keräämme Suomen laajimmat maksuvaihtoehdot tarjoavan Paytrailin kautta.

Sinun vastuullasi on kolme tehtävää: 1) verkkokurssin sisällön ja myyntisivun suunnittelu julkaisuvalmiiksi, 2) kurssin hinnoittelu ja 3) kertyneiden komissioiden laskuttaminen.

F.A.Q

Julkaisemme verkkokursseja laajasti kirjoittamisen kentältä. Tarjoa meille rohkeasti kurssi-ideaa omalta osaamisalueeltasi.

Kurssittajaksi voivat hakea julkaisukynnyksen ylittäneet kirjailijat sekä opettajan tai kouluttajan pätevyyden hankkineet kirjoittamisen ammattilaiset. Kurssiehdotuksen lisäksi on tärkeää, että lähetät meille pyytämämme tiedot, jotta saamme selkeän kuvan sinusta ja osaamisestasi. Löydät pyytämämme tiedot tästä lomakkeesta.

Kurssin hintaan vaikuttaa kurssin laajuus ja kouluttajan osaaminen. Saat itse päättää kurssin hinnan, halutessasi autamme hinnoittelussa. Tällä hetkellä verkkokurssimme ovat sisällön laajuudesta mutta myös kouluttajan asiantuntijuudesta riippuen 24€–3495€. Kurssihinnat sisältävät arvonlisäveron (24%) sekä myyntitapahtuman transaktiosta syntyvät kulut.

Meidän osuutemme on 35 % kurssin hinnasta ilman arvonlisäveroa ja transaktiota. Kun olet päättänyt kurssin hinnan, lisäämme sen päälle komissiomme sekä transaktiosta (myyntitapahtumasta) syntyvät kulut.

Toimitamme tilitysraportin kalenterikuukausittain. Kouluttajana laskutat meitä tilitysraportin perusteella. Maksamme kertyneet komissiot 14 päivän sisällä laskun vastaanottamisesta.

Sinä luot kurssin sisällön, eli vastaat kurssikokonaisuudesta. Kurssit voivat sisältää tekstiä, kuvia, ääntä, videoita ja graafeja. Näiden toteuttaminen on sinun vastuullasi, eli vastaat kurssin sisällöstä.

Rakennamme ja ylläpidämme kurssin puolestasi. Kurssin ylläpitoon sisältyy 3h tuntityötä mahdollisten korjausten tai muutosten toteuttamiseen. Tämän jälkeen korjaukset ja lisäykset kurssin sisältöön laskutetaan tuntiperusteisesti (65€ / h + ALV 24%).

Jotta voimme maksaa kurssimyynneistäsi kertyneet komissiot, sinulla tulee olla y-tunnus. Vaihtoehtoisesti voit laskuttaa meitä kevytyrittäjänä.

Tiimistämme löytyy rautaisia SEO-ammattilaisia, eli autamme optimoimaan myyntisivun tekstin timanttiseksi myös hakukoneiden kannalta.

Nostamme uudet kurssit sosiaalisen median kanaviimme ja uutiskirjeeseemme sekä muistutamme niistä sopivin väliajoin.

Pääsääntöisesti kurssin markkinointi on kuitenkin sinun vastuullasi. Suosittelemme jakamaan kurssilinkkiä aktiivisesti omissa some- ja markkinointikanavissa sekä omilla kotisivuilla.

Halutessasi saat käyttöösi henkilökohtaisen etukoodin, jolla voit tarjota kurssia tiettyyn hintaan tietyn ajan puitteissa.

Tekijänoikeudet pysyvät sinulla. Emme käytä materiaalejasi muilla kursseilla.

Jos haluat siirtää kurssisi toisaalle, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin. Huomioi, että kurssi jää kurssin maksaneiden asiakkaiden käyttöön, mutta sitä ei enää myydä uusille asiakkaille.

Tekijänoikeuksista puhuttaessa sinulla on kaikki vastuu siitä, että kurssimateriaali sekä siinä käyttämäsi kuvat ja muut sisällöt kuuluvat sinulle, eli sinulla on tekijänoikeus käyttämääsi materiaaliin. Jos materiaalit eivät ole omiasi, sinulla pitää olla asianomaisen lupa niiden käyttöön.

Ainoa riski on oma aikasi, jonka kurssin suunnitteluun käytät. Ei piilokuluja, ei yllätyksiä.

Pidätämme kuitenkin oikeuden päivittää transkatiosta kertyviä kuluja, mikäli Paytrail päivittää hintojaan.

Joko tiedät, mitä haluaisit opettaa?

Tuhannet ihmiset haluavat oppia kaltaiseltasi luovalta tekijältä. Jos rakastat opettamista ja osaamisesi jakamista, ehdota meille ideaasi!

Scroll to Top