Opeta, mitä rakastat

Jaa tietotaitosi, inspiroi muita ja hanki tuloja omilla verkkokursseilla. Sinun pitää vain päättää, mitä haluat opettaa.

Käymme ideasi läpi ja palaamme sinulle pian.

Etsimme uusia kouluttajia
kasvavalle opiskelijajoukollemme


Kirjoittaminen.fi on perustettu keväällä 2021 rakkaudesta kirjoittamiseen. Verkkokursseillemme on osallistunut jo yli 4 000 opiskelijaa. Etsimme nyt joukkoomme uusia osaajia, joille tarjoamme mahdollisuuden omien verkkokurssien julkaisuun ja kannattavaan ansaintamalliin. Lue lisää alta…

monnih

Monni Himari

CEO

Innosta, innostu ja ansaitse

Tarjoamme käyttöösi yliopistotason verkkokurssialustan ilman aloitus- ja kuukausimaksua. Teknistä osaamistakaan emme vaadi, sillä rakennamme kurssin puolestasi. Kurssimaksut keräämme Suomen laajimmat maksuvaihtoehdot tarjoavan Paytrailin kautta.

Sinun vastuullasi on kolme asiaa: verkkokurssin sisällön suunnittelu, kurssin hinnoittelu sekä kertyneiden komissioiden laskuttaminen.

F.A.Q

Julkaisemme verkkokursseja laajasti kirjoittamisen kentältä. Tarjoa meille rohkeasti kurssi-ideaa omalta osaamisalueeltasi!

Kaikki kirjoittamisen ammattilaiset. Tiimimme tarkistaa jokaisen kurssiehdotuksen, jotta se täyttää laatuvaatimuksemme. Kurssiehdotuksen lisäksi on tärkeää, että lähetät meille pyytämämme tiedot, jotta saamme selkeän kuvan sinusta ja osaamisestasi.

Itse kurssin pitäminen ei maksa sinulle mitään, eli emme veloita sinulta aloitus- tai kuukausimaksua.

Kurssit hinnoitellaan kurssin laajuuden ja kouluttajan ekspertiisin mukaan. Saat itse päättää kurssisi hinnan. Autamme mielellämme hinnoittelun miettimisessä. Tällä hetkellä kurssimme ovat sisällön laajuudesta riippuen 24 € – 329 €.

Kurssihinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %) sekä transaktiosta syntyvän kulun (3,25% + 0,50 snt), jotka sinun tulee huomioida kurssin hinnassa. Myyntiprovisio lasketaan summasta, josta on vähennetty arvonlisävero ja transaktio.

Meidän osuutemme on 30 % kurssin hinnasta arvonlisäveron ja transaktion jälkeen. Sinä saat jokaisesta myydystä kurssistasi (arvonlisäverottomasta ja transaktionjälkeisestä hinnasta) 70 % korvauksen.

Saat meiltä kalenterikuukausittain tilitysraportin, jonka perusteella lähetät meille laskun. Maksamme kertyneet komissiot 14 päivän sisällä laskun vastaanottamisesta.

Sinä luot kurssin sisällön, eli vastaat kurssikokonaisuudesta. Kurssit voivat sisältää tekstiä, kuvia, ääntä, videoita ja graafeja. Näiden toteuttaminen on sinun vastuullasi, eli vastaat kurssin sisällöstä. Me kuitenkin rakennamme ja ylläpidämme kurssin puolestasi. Kurssin ylläpitoon sisältyy 3h tuntityötä mahdollisten korjausten tai muutosten toteuttamiseen. Tämän jälkeen korjaukset ja lisäykset kurssin sisältöön laskutetaan tuntiperusteisesti (65€ / h + alv. 24%).

Jotta voimme maksaa kurssimyynneistäsi kertyneet komissiot, sinulla tulee olla y-tunnus. Vaihtoehtoisesti voit laskuttaa meitä kevytyrittäjänä.

Tiimistämme löytyy rautaisia SEO-ammattilaisia, eli autamme optimoimaan myyntisivun tekstin timanttiseksi myös hakukoneiden kannalta.

Nostamme uudet kurssit sosiaalisen median kanaviimme ja uutiskirjeeseemme sekä muistutamme niistä sopivin väliajoin.

Pääsääntöisesti kurssin markkinointi on kuitenkin sinun vastuullasi. Siksi suosittelemme jakamaan kurssilinkkiä aktiivisesti omissa some- ja markkinointikanavissa sekä omilla kotisivuilla.

Halutessasi saat käyttöösi henkilökohtaisen etukoodin, jolla voit tarjota kurssia tiettyyn hintaan tietyn ajan puitteissa.

Tekijänoikeudet pysyvät sinulla. Emme käytä materiaalejasi muilla kursseilla.

Jos haluat myöhemmin siirtää kurssisi toisaalle, ilmoitathan siitä meille hyvissä ajoin. Huomioi, että kurssi jää kurssin maksaneiden asiakkaiden käyttöön, mutta sitä ei enää myydä uusille asiakkaille.

Tekijänoikeuksista puhuttaessa sinulla on kaikki vastuu siitä, että kurssimateriaali sekä siinä käyttämäsi kuvat ja muut sisällöt kuuluvat sinulle, eli sinulla on tekijänoikeus käyttämääsi materiaaliin. Jos materiaalit eivät ole omiasi, sinulla pitää olla asianomaisen lupa niiden käyttöön.

Ainoa riski on oma aikasi, jonka kurssin suunnitteluun käytät.

Joko tiedät, mitä haluaisit opettaa?

Tuhannet ihmiset haluavat oppia kaltaiseltasi luovalta tekijältä. Jos rakastat opettamista ja osaamisesi jakamista, ehdota meille ideaasi!

Scroll to Top