Kirjoittajan asusteet

Suomessa käsityönä valmistetut laadukkaat nahkatuotteet kirjoittajalle ja lukevalle. Mallisto on suunniteltu yhteistyössä MAKEEdesignin kanssa.

nahkainen hiirenkorva-kirjanmerkki
Saatavilla useissa sävyissä

Nahkainen Hiirenkorva-kirjanmerkki on tyylikäs ja kestävä vaihtoehto paperiselle kirjanmerkille. Osta itselle tai anna lahjaksi lukevalle läheiselle. Tutustu myös Sateenkaari-mallistoon sekä upeisiin hiusdonitseihin.

Saatavilla useissa sävyissä

Nahkainen penaali kulkee mukana siellä, missä kirjoittajakin. Valitse suosikkisävysi, osta itselle tai lahjaksi! Tyylikäs muoto kääntää katseet ja mahduttaa sisäänsä useita kyniä.

Saatavilla useissa sävyissä

Kirjakorvikset ja kirjakaulakoru kruunaavat asukokonaisuuden. Korvakoruja on saatavilla kahdella eri kirjakoolla sekä 925-hopeisilla tai nikkelivapailla korvakorukoukuilla.

Valkoisille sisälehdille voit kirjoittaa runoja, haikuja ja muita pieniä tärkeitä asioita. Nämä sopivat niin itselle kuin lahjaksi lukemista rakastavalle.

Saatavilla useissa sävyissä

Monikäyttöinen Piilonen on aitonahkainen pussukka, johon voit sujauttaa kynät ja muistivihkot sekä muut tärkeät asiat, jotka muutoin pyörisivät laukun pohjalla.

Tätä mallia voit käyttää myös juhlissa.

Saatavilla useissa sävyissä

Jätä hyvästit nuhruisille nurkille ja kansille! Tyylikäs, noin A4-kokoinen pehmeästä nahasta ommeltu kirjekuorilaukku sopii erinomaisesti kirjojen ja lehtiöiden säilytykseen. Valikoimasta löydät myös pienempiä pussukoita.

Scroll to Top