Miten voimme auttaa?

Mikäli et löydä alta vastausta etsimääsi kysymykseen, voit aina laittaa meille sähköpostia osoitteeseen: info@kirjoittaminen.fi

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9.00–14.00.

Oppimisympäristö

Tunnukset, kirjautuminen, omat sivut

Sinulle luodaan käyttäjätunnus samalla, kun ostat kurssin. Kun olet maksanut kurssin, saat erillisellä sähköpostilla salasananvaihtolinkin.

Jos viesti ei ostotapahtuman jälkeen ilmesty postilaatikkoosi, tarkistathan roskapostin. Mikäli käytät Gmailia, ja mikäli käytössäsi ovat erilliset s-postilaatikot tarjouksille ja mainoksille, tarkista myös nämä.

Mikäli tarvitset apua tunnusten tai kirjautumisen suhteen, olethan meihin yhteydessä: info@kirjoittaminen.fi

Voit kirjautua omille sivuillesi sekä etusivulta että ylävalikon Kirjaudu-linkin kautta.

Omilta sivuiltasi löydät ostamasi kurssit kuin myös ilmaiset kurssimme. Omien sivujen kautta pääset osallistumaan kursseille ja tekemään tehtäviä.

Sivustomme ja maksutapamme ovat suojattu SSL:n (Secure Sockets Layer) palvelimille ja selaimiin asennettavan salausprotokollan mukaisesti. Voit maksaa ostokset ja käyttää sivustoamme turvallisin mielin.

Vain sinulla on pääsy omille sivuillesi.

Ostamasi kurssit (sekä ilmaiset kurssimme) löytyvät listana omilta sivuiltasi. Klikkaa sen kurssin nimeä, jonka haluat aloittaa.

Käytämme yliopistotason oppimisympäristöä, joka ohjaa opiskelujasi.

Jaksokuvauksen luettuasi ja tehtävän tehtyäsi merkitse suoritus valmiiksi klikkaamalla “Merkitse suoritetuksi”.

Käyttäjänimen sijaan kokeile ensin kirjautua sivustolle sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Jos tämä ei toimi, poista selaimen välimuisti. Kokeile sitten uudelleen. Välimuisti on konekohtainen, emmekä sen vuoksi voi poistaa sitä puolestasi.

Jos kumpikaan keinoista ei onnistu, laita meille viestiä osoitteeseen: info@kirjoittaminen.fi 

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 09.00–14.00.

Laita meille viestiä osoitteeseen info@kirjoittaminen.fi, ja vaihdamme koko nimesi tilalle valitsemasi nimimerkin.

Maksaminen

Kurssien maksaminen

Voit maksaa kurssin Smartumilla, kun ostat kurssin Smartumin oman applikaation kautta.

Kun olet maksanut kurssin Smartumin applikaatiossa, laita meille sähköpostia osoitteeseen: info@kirjoittaminen.fi

Näin saamme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme luoda sinulle tunnukset. S-postiosoitteesi ei valitettavasti siirry meille suoraan Smartumin applikaatiosta.

Kun lähetät meille sähköpostia, kerro samalla, mitä nimimerkkiä haluat käyttää sivustolla. Tämän jälkeen luomme sinulle tunnukset antamallasi s-postiosoitteella ja käyttäjätunnuksella.

Voit nimetä s-postiviestin esimerkiksi näin: Osto Smartum-seteleillä

Jos olet asiakkaamme, sinulle on luotu tunnukset valmiiksi. Lisäämme kurssin omalle tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Kaikki kurssihinnat ja sanastot sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Päivitä sivu (tarvittaessa poista välimuisti), jotta mahdollinen tarjoushinta aktivoituu uudestaan.

Maksunvälittäjänämme toimii suomalainen Paytrail, jonka maksuvaihtoehdot ovat käytössämme. Mikäli sinulla ilmenee haasteita maksun kanssa, olethan meihin yhteydessä: info@kirjoittaminen

Sivustollamme on aika ajoin tarjouksia, jotka voit aktivoida tilauksen yhteydessä kuponki-kenttään kirjoitettavalla koodilla. Alennus- ja tarjouskuponkeja ei voi hyödyntää jo maksettuihin tai tehtyihin tilauksiin eikä niitä voida yhdistää toisiin alennus- tai tarjouskuponkeihin.

Viimeisin voimassa oleva hinta on aina nähtävillä kunkin kurssimyyntisivun tilauslomakkeessa. Mikäli alennus- tai tarjouskuponki on vanhentunut, järjestelmämme ilmoittaa siitä sinulle.

Sivustoltamme löydät kasvavan valikoiman maksuttomia kursseja. Löydät nämä kurssit tältä sivulta.

Työttömät saavat 50 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista kurssimaksuista. Alennus ei koske luentomaksuja.

Alennuksen saamisen edellytyksenä on, että sitä haetaan etukäteen lähettämällä viestiä otsikolla “Työttömän kurssialennus” ja liittämällä viestiin todiste työttömyydestä. Lähetä viestisi osoitteeseen: info@kirjoittaminen.fi

Työttömille kurssilaisille kirjoitamme poikkeuksellisesti sähköpostilaskun. Kun lasku on maksettu, toimitamme sähköpostitse kurssitunnukset.

Alennusta tulee hakea jokaisesta kurssista erikseen, eikä sitä myönnetä sen jälkeen, kun kurssimaksu on maksettu.

Digitaalisia tuotteita ei voi palauttaa eikä peruuttaa. Ostokset verkkokaupastamme ovat sitovia. Kuluttajansuojalaki; Koti- ja etämyynti 14 § (30.12.2013/1211) ja 16 § (30.12.2013/1211).

Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Digitaalisen palvelun tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ehdot peruutusoikeuden puuttumisesta sekä ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön.

Lue lisää käyttö- ja peruutusehdoistamme

Verkkokurssit

Yleisesti kursseista

Kursseillamme ei ole päättymispäivää. Voit käydä kursseja rauhassa omaan tahtiin silloin, kun sinulle sopii.

Kirjoittaminen.fi tarjoaa kirjoituskursseja eri tasoisille kirjoittajille vasta-alkajista taitojaan syventäville tekstintuottajille. Kurssit sopivat lähtökohtaisesti kaikille, joskin osa kursseista on tarkoitettu alalla työskenteleville (SEO-verkkokurssit). Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan kirjoittamista!

Jos haluat, voit julkaista tekstejäsi ja/tai runojasi kurssitehtävän lopusta löytyvän viestilomakkeen avulla. Huomioi, että nämä tekstit näkyvät kaikille kurssilaisille.

Voit myös kirjoittaa tekstit vain itsellesi esimerkiksi omalla koneellasi tai käsin paperille.

Suurin osa kursseistamme on verkkokursseja, jotka suoritetaan Kirjoittaminen.fi-sivustolla. Kun kirjaudut sivustolle tunnuksillasi, löydät ostamasi kurssit omilta sivuiltasi.

Kirjoitushaasteen ja runohaasteen tehtävät toimitetaan sähköpostiisi. Lisäksi voit julkaista näiden haasteiden tehtäväsuorituksia kurssialustalla.

Emme toimita materiaaleja erikseen sähköpostiin (poislukien 30 päivän kirjoitushaaste ja runohaaste).

Suurin osa kursseistamme on verkkokursseja, jotka suoritetaan Kirjoittaminen.fi-sivustolla. Kun kirjaudut sivustolle tunnuksillasi, löydät ostamasi kurssit omilta sivuiltasi.

Osa kursseista sisältää henkilökohtaisen palautteen. Mikäli kurssi sisältää henkilökohtaisen palautteen, kerromme siitä kurssin myyntisivulla.

Haluatko palautetta tekstistäsi? Lähetä se meille, ja me kommentoimme! Omille teksteilleen voi olla liian kriittinen tai niille voi tulla liian sokeaksi – ulkopuolinen näkökulma avaa uusia tapoja tutustua omaan tekstiin ja auttaa löytämään omat vahvuutensa kirjoittajana.

Meillä tekstisi lukevat kirjoittamisen ammattilaiset. Annamme sinulle aina rehellisen mutta kannustavan ja sinua kirjoittajana eteenpäin vievän palautteen tekstistäsi.

Tutustu hinnastoon täällä.

Voit tilata lahjakortteja täältä. Kun olet tehnyt tilauksen, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä: info@kirjoittaminen.fi

Scroll to Top