30 päivän kirjoitushaaste

Tule mukaan inspiroivaan kirjoitushaasteeseen! Teet 30 päivän ajan tehokkaita luovan kirjoittamisen harjoituksia, jotka syventävät ja monipuolistavat tarinankerrontaasi.

Roihauta luovuutesi liekkeihin

Oletko valmis? Tällä kurssilla sukellat syvälle luovan kirjoittamisen maailmaan ja kehität taitojasi monipuolisten harjoitusten avulla.

Intensiivijakson aikana tekemäsi tehtävät rakentavat itseilmaisullesi entistä vahvempaa pohjaa, ja kurssin lopussa huomaat, ettei yksikään papereistasi enää jää tyhjäksi.

Tule mukaan yhdelle suosituimmista kursseistamme!

Tervetuloa yhteisöömme! Jos olet ensikertalainen, anna itsellesi uniikki nimimerkki kohdassa "Käyttäjätunnus".

Maksutiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Kirjoitushaaste
  × 1
24,90
Välisumma 24,90
Toimitus
Yhteensä 24,90
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, OP, Danske Bank, Handelsbanken
  Mobiilimaksutavat
  Siirto, MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa, Mastercard

Näin kirjekurssi toimii

Kirjekurssin maksettuasi sinulle toimitetaan erillisellä sähköpostiviestillä omat tunnukset kirjautumista varten.

Kirjoitushaasteen löydät omilta sivuiltasi, kirjautumisen takaa.

Jotta Kirjoitushaaste voi alkaa, sinun tulee ensin aktivoida sähköpostiosoitteesi. Jos aktivoit sähköpostisi aamukymmeneltä, saat jatkossa tehtävät joka päivä samaan aikaan.

Kirjaudu sivustolle ja löydät aktivointilomakkeen Kirjoitushaasteen ensimmäisestä jaksosta.

Mikäli haluat, voit jakaa tekstejäsi kurssialustalla ja saada palautetta muilta osallistujilta. Omien tekstien julkaisu ja palautteen jättäminen on täysin vapaaehtoista.

Tämä kirjekurssi ei sisällä kouluttajan antamaa palautetta.

Mitä muut osallistujat sanoivat? Kurssipalautetta Kirjoitushaasteesta

“Tämä kurssi oli kuin räätälöity juuri minulle. Olen potenut klassista kirjoitusjumia. Oma kirjoittamiseni on ollut syrjässä, kun olen tehnyt töitä toisten kirjoittajien tekstien esiin saattamiseksi. Kun nyt jouduin (=sain!) kirjoittaa joka päivä jotain, huomasin, että se sujuu. Oleellista oli myös se, etten pyrkinyt joka tehtävän kanssa täydelliseen lopputulokseen. Sain kirjoitettua – se riitti. Olen varma, että muutamista kurssin aikana kirjoittamistani teksteistä lähtee jotakin uutta, kenties keskeneräiseen kässäriini tai sitten johonkin ihan muuhun. Niin paljon innostuin, että hankin itselleni myös romaanikurssinne. Sen sisältö vaikuttaa myös erittäin lupaavalta. Kiitos siis tästä mainiosta herätyskurssista! Seuraavaa kohti mennään.”

“Olipa kirjoittajaminääni inspiroiva kurssi! Kurssi sai luomaan uutta, opin paljon kirjoittamisen muodoista, aiheista ja kirjoittamisesta. Sen, että pystyn oikeasti kirjoittamaan erilaisia tekstejä. Jotenkin valtavan upea kurssi. Tykkäsin rohkaisevista sanoista, joita joka päivänä sain Kurssin osallistujana lukea. Kiitos, kiitos, Kiitos!!!”

“Palautteena haluan sanoa vain sen, että olisipa tämä jatkunut pidempään! Onneksi tehtäviin voi toki aina palata…”

“Tämä oli niin inspiroivaa! Kirjoitin jokaisen tehtävän, koska en malttanut lopettaa. Kiitos Kirjoittamiselle, sanasuonesta kasvoi valtava virta.”

“Pidin erityisesti siitä, ettei minun tarvinut kirjautua erikseen sivustolle tehtäviä tehdäkseni. Pystyin kirjoittamaan siinä hetkessä, heti, ja siksi varmasti sain kurssista niin paljon irto. Suosittelenko? Ehdottomasti!”

Keräämme palautteen kurssin päätteeksi. Vaikka palautteen jättäminen on aina vapaaehtoista, toivomme sitä, jotta voimme kehittää kurssejamme ja kurssitarjontaamme.

Scroll to Top