30 päivän kirjoitushaaste

Kehitä kirjoittajan ääntäsi ja etene sanojen polulla kohti itsevarmaa ja ennakkoluulotonta kynäilijää – monipuolista tarinankertojaa, joksi haluat tulla.

4.8
4.8/5

Hei sinä, kynän ja sanan mestari tai sitä kohti kulkeva!

Haluatko monipuolistaa tekstiäsi ja syventää kirjoitustaitojasi? Ilmoittaudu mukaan 30 päivän kirjoitushaasteeseen ja vapauta luovuutesi!

Tämä haaste ei nimittäin ole vain kirjoituskurssi.

Tämä 30 päivän haaste sanojen poluilla on matka, joka saa mielikuvituksesi valloilleen, avaa uusia näkökulmia ja opettaa sinulle sinnikkyyttä, jota jokainen kirjoittaja tarvitsee.

Tämä oli niin inspiroivaa! Kirjoitin jokaisen tehtävän, koska en malttanut lopettaa. Kiitos Kirjoittamiselle, sanasuonesta kasvoi valtava virta. <3

osallistuja

Kurssilainen

Kirjoitushaaste

Palautteena haluan sanoa vain sen, että olisipa tämä jatkunut pidempään! Onneksi tehtäviin voi toki aina palata…

Kirjoitusvinkit

Kurssilainen

Kirjoitushaaste

Haasteessa kirjoitat joka päivä. Teet erilaisia tehtäviä, jotka stimuloivat luovuuttasi ja haastavat sinua kirjoittajana.

Mikä parasta, voit jakaa tekstejäsi ja saada palautetta muilta kirjoittajilta. Koe yhteisöllisyyden voima ja innostu myös toisten kirjoittajien matkasta!

Intensiivijakson päätteeksi olet tuottanut ainutlaatuisen kolmenkymmenen tekstin kokoelman, josta olet takuulla ylpeä.

Liity mukaan 30 päivän kirjoitushaasteeseen! Herätä sisäinen sanataiturisi, opi uutta, syvennä osaamistasi, inspiroidu ja ennen kaikkea nauti kirjoittamisen hurmasta.

Tämä on sinun matkasi, sinun seikkailusi.

Ota haaste vastaan. Kirjoita!

Ota haaste vastaan – nauti kirjoittamisesta 30 päivän ajan.

Jos olet uusi asiakas, kirjoita Käyttäjätunnus*-kohtaan se tunnus, jota haluat käyttää tällä sivustolla.

Maksutiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Kirjoitushaaste
  × 1
24,90
Välisumma 24,90
Toimitus
Yhteensä 24,90
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, OP, Danske Bank, Handelsbanken
  Mobiilimaksutavat
  Siirto, MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa Electron, Visa, Mastercard

Olipa kirjoittajaminääni inspiroiva kurssi! Kurssi sai luomaan uutta, opin paljon kirjoittamisen muodoista, aiheista ja kirjoittamisesta. Sen, että pystyn oikeasti kirjoittamaan erilaisia tekstejä. Jotenkin valtavan upea kurssi. Tykkäsin rohkaisevista sanoista, joita joka päivänä sain Kurssin osallistujana lukea. Kiitos, kiitos, Kiitos!!!

Mustekynä

Kurssilainen

Kirjoitushaaste

Miten kirjekurssi toimii?

Voi aloittaa kurssin heti tai haluamanasi päivänä.

Saat ohjeet maksettuasi kurssin. Oston jälkeen toimitamme sinulle erillisellä sähköpostiviestillä henkilökohtaiset tunnukset kirjautumista varten. Näillä tunnuksilla kirjaudut jatkossa omille sivuillesi. Omilta sivuiltasi löydät myös kaikki ilmaiset kurssimme.

Kurssitehtävä saapuu sähköpostiisi joka päivä samaan aikaan riippuen siitä, mihin kellonlyömään syötät sähköpostiosoitteesi kurssin sivulla sille varattuun kohtaan. Pääset kurssin sivulle omien sivujesi kautta.

Miten ihana tapa aloittaa aamu! Pidin siitä, että sain tehtävät sähköpostiin. Koen saaneeni tästä uutta intoa kirjoittaa monenlaisin tavoin. Nyt ihan hengästyttää.

Kirjoitusvinkit runoille.

Kurssilainen

Kirjoitushaaste

Miksi osallistuisin?

Mieti hetki sitä tunnetta, jonka kuukauden kuluttua koet – kun olet saanut valmiiksi upean ja monipuolisen kolmenkymmenen tekstin portfolion.

Kun olet saanut käyttöösi uusia työkaluja tekstin rikastamiseen, kiinnostavien ja lukijan otteessaan pitävien henkilöhahmojen luomiseen sekä sävytetyillä sanoilla maiseman maalaamiseen kuin Michelangelo konsanaan!

Mutta.. entä jos missaat päivän? 

Ei haittaa! Älä silti lopeta. 

Mikään projekti ei kaadu siihen, jos päivä tai kaksi jää välistä. 

Ei maratonille treenaajakaan lopeta haastetta siihen, jos yhtenä päivänä ei huvita vetää lenkkareita jalkaan.

Sinä pystyt tähän.

Oletko valmis ottamaan 30 päivän kirjoitushaasteen vastaan?

Monipuolinen, inspiroiva, enemmän kuin hintansa arvoinen. Kiitos kuukauden matkasta, joka saa jatkua. Näihin tehtäviin on kiva palata uudestaankin.

Mustekynä

Kurssilainen

Kirjoitushaaste

Scroll to Top