Tämän kurssin käytyäsi olet askeleen edellä kilpailijoitasi!

Tällä verkkokurssilla asiakkaamme ovat onnistuneet kasvattamaan sivustokäyntejä jopa 300% 🚀

Kirjoitatko blogia ja/tai onko yritykselläsi verkkosivut, joiden kävijämäärää haluaisit kasvattaa? Tämä verkkokurssi on sinua varten!

Suomen laajin ja edullisin SEO-kurssi

Hakukoneoptimoinnin koulutus on Suomen laajin ja samalla edullisin tarjolla oleva SEO-verkkokurssi. Koulutus pitää sisällään laajan materiaalipankin selkeine opetusvideoineen. Lisäksi saat yritystoiminnallesi tai blogillesi parhaiten soveltuvat 20 tehokasta avainsanaa, joiden avulla pystyt tuottamaan Googlesta löytyviä sisältöjä.

Kurssin kruunuksi saat vielä kevyen sivustoauditoinnin, jonka avulla SEO-korjaat jo julkaistuja sisältöjä, sekä tuotat lopuksi harjoituksen, jonka SEO-konsultti tarkistaa. Näin sinulle jää yksi julkaisuvalmis, tehokkaasti optimoitu sisältö, jota voit myös käyttää mallina jatkossa.

Vaihtoehtona laajemmalle kurssille tarjoamme hieman edullisemman 28-osaisen SEO-kurssin, johon voit tutustua täällä.

Mini SEO-kurssi opettaa sinulle viisi tärkeintä asiaa, jotka sinun tulee ehdottomasti tietää hakukoneoptimoinnista.

SEO-verkkokurssien erot

Laaja hakukoneoptimoinnin koulutus pitää sisällään sekä 28-osaisen kurssin että Mini SEO-kurssin sisällöt, minkä lisäksi saat käyttöösi avainsanat ja sivustoauditoinnin (kaikilla maailman sivustoilla on aina parannettavaa, siksi tämä on tarpeellinen!). Lisäksi teet tehtävän, jonka kouluttaja tarkistaa.

Kenelle verkkokurssi sopii?

Hakukoneoptimoinnin verkkokurssi sopii kaikille sisällöntuottajille, jotka haluavat parantaa sivuston tai blogin orgaanista näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa.

Selkeät opetusvideot on demottu maailman käytetyimmän julkaisualustan WordPressin avulla. Ja mikäli käytössäsi on jokin muu julkaisualusta, voit silti osallistua kurssille!

Google asetukset

Millaisia tuloksia kurssilaiset ovat saaneet?

Alla oleva kuvakaappaus on esimerkki yhden SEO-kurssille osallistuneen kurssilaisen sivuston näkyvyyden kasvusta. Tulos on huima, sillä kuten näet, kävijämäärät ovat kasvaneet parista tuhannesta lähes kolmeenkymmeneen tuhanteen jo puolessa vuodessa.

Mieti, mitä alla olevat luvut voisivat tarkoittaa oman liiketoimintasi kannalta! Ainakin lisää myyntiä, tunnettuuden ja ajatusjohtauuden kasvua, ja parhaassa tapauksessa paikkariipputamonta yrittäjyyttä, kun voit työskennellä mistä tahansa ja elää unelmaasi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top