Ryhmille

2–4 henkilöä

–10%

/ Kurssi
5–8 henkilöä

–20%

/ Kurssi
Yli 8 henkilöä

–30%

/ Kurssi

Ryhmille

Tutustu ryhmätarjouksiin ja kouluta useampi tekijä samalla kertaa.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kirjoittaminen.fi on perustettu keväällä 2021 rakkaudesta kirjoittamiseen. Sivusto on tarkoitettu jokaisen kirjoittamista harrastavan tai kadonnutta kirjoittamisintoaan etsivän inspiroivaksi oppimisympäristöksi. Voit lukea meistä lisää täällä.
Kirjoittaminen.fi tarjoaa kirjoituskursseja eri tasoisille kirjoittajille vasta-alkajista taitojaan syventäville tekstintuottajille. Kurssit sopivat lähtökohtaisesti kaiken ikäisille, joskin osa kursseista on tarkoitettu alalla työskenteleville (tästä esimerkkinä SEO-verkkokurssit). Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan kirjoittamista!
Kun ostat minkä tahansa kurssin tai jäsenyyden, sinulle luodaan automaattisesti tunnukset, joilla pääset kirjautumaan omille sivuillesi.
Kirjoittaminen.fi-sivusto on verkkopohjainen oppimisympäristö, jossa kaikki kurssit suoritetaan etänä oman aikataulun puitteissa. Kaikki ostamasi kurssit ovat käytössäsi kuusi kuukautta ostohetkestä. Halutessasi voit myös ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden. Voit kurkata kurssidemoa Opiskelumalli-sivulta.

Kaikki kurssihinnat sisältävät alvin 24 %.

Tottakai! Näet Omilta sivuiltasi kaikki aktiiviset kurssit, joille olet ostanut pääsyn. Lisäksi voit ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden.
Helpointa on, kun otat meihin yhteyttä ja lähetät viestiä osoitteeseen info@kirjoittaminen.fi. Kerro viestissä, minkä kurssin haluat antaa lahjaksi. Toimitamme sinulle sähköpostitse laskun, jonka maksettuasi saat tunnukset ja sähköisen lahjakortin, jotka voit antaa lahjan saajalle.

Kyllä! Kaikki kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat ladata itselleen kurssin päätteeksi omalla nimellä ja kurssitiedoilla varustetun sertifikaatin.

Valitettavasti emme vielä pysty tarjoamaan tätä vaihtoehtoa, mutta tulevaisuudessa tämä on varmasti mahdollista.
Kaikki yksittäin ostetut kurssit ovat käytössäsi kuusi kuukautta kurssin aloittamisesta. Halutessasi voit myös ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden.
Osa kursseista tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen palautteeseen. Löydät tämän tiedon aina kurssi-infon yhteydestä kurssin sivulta.
Ei hätää, me autamme! Laita meille viestiä osoitteeseen info@kirjoittaminen.fi ja selvitetään asia yhdessä.
Löydät meistä lisätietoa Meistä-sivulta. Klikkaa vain ylänavigaatiossa olevaa Meistä-linkkiä ja pääset lukemaan lisää siitä, ketkä toimivat kirjoittaminen.fi-sivuston takana. 🙂
Voit maksaa kurssin tai jäsenyyden kaikilla yleisimmin käytössä olevilla luottokorteilla. Maksunvälittäjänämme toimii Stripe. Kaikki maksut suoritetaan suojatulla yhteydellä. Tarjoamme yrityksille myös verkkolaskumahdollisuuden.
Yksittäiset kurssit ovat automaattisesti käytössäsi kuusi kuukautta ostohetkestä. Kuukausijäsenyys on voimassa kuukauden kerrallaan, ja vuosijäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Voit perua tilauksen koska tahansa omien sivujen kautta. Laskutuskausi päättyy kuukausijäsenyydessä seuraavan kuun maksupäivään (joka määräytyy sen mukaan, milloin olet ostanut kurssin). Vuosijäsenyys on automaattisesti voimassa 365 päivää. Voit halutessasi lukea lisää peruutusehdoista Käyttöehdoistamme. Jos mieleesi nousee muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!
Scroll to Top