Kirjoituskurssit
Pohjois-Norjassa

Kirjoituskurssit Pohjois-Norjassa 2022

Haluaisitko osallistua kirjoituskurssille Pohjois-Norjassa? Osallistuisitko kirjoituskurssille mieluiten Nyksundissa vai kenties Lofooteilla? Entä miltä kuulostaisi loppusyksyn kirjoituskurssi tunnelmallisessa Slettnesin majakassa, Barentsinmeren rannalla?

Verkkokurssien lisäksi järjestämme vuoden 2022 aikana myös luovan kirjoittamisen pitkiä viikonloppuja, joiden ajankohtaan postituslistalle ilmoittautuvat pääsevät vaikuttamaan. Kirjoituskurssien pituudet vaihtelevat 2-4 päivään, kohteesta riippuen.

Ilmoittaudu postituslistalle

Kirjoituskursseja järjestetään eri lokaatioissa vuoden 2022 aikana. Yhdelle kurssille mahtuu maksimissaan 8 henkilöä, ja lomakkeen täyttäneet saavat mahdollisuuden ilmoittautua tuleville kursseille ensimmäisten joukossa. Käy jättämässä sähköpostisiosoitteesi tällä lomakkeella.

Pääset samalla vastaamaan rasti ruutuun -tyylillä, mikä paikka/ajankohta sopisi sinulle parhaiten.

Sähköpostiosoitteen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Lomakkeen tietojen avulla on lähinnä tarkoitus suunnitella kirjoituskurssit siten että ne sopisivat kurssilaisten kalentereihin mahdollisimman hyvin.

Lähdetkö sinä kanssamme lauseiden poluille Pohjois-Norjan kuvankauniisiin maisemiin?

Tietoa kurssipaikoista

Lofootit jylhine ja vehreine maisemineen ovat monelle tuttu matkakohde. Kurssipaikkamme sijaitsee keskellä kuvauksellista kalastajakylää, ja majatalon ikkunoista aukeavat upeat merimaisemat. Alueen luonto tarjoaa huikeat puitteet kirjoittamiselle ja kuvaamiselle. Voit kurkata esimakua kurssipaikoista Monnin Instagram-tilin Highlights-osiosta: tunnistat oikeat storyt 📝📷🇳🇴-merkkisestä julkaisusta.

Nyksundin autioitunut ja sittemmin eloon herännyt kalastajakylä on kuin villin lännen kaupunki, jota hiekkaisen tien sijaan halkoo turkoosi merivesi. Pienen kylän rakennukset on suunnitellut teksasilaiseen arkkitehtuuriin mieltynyt suunnittelija – ja se näkyy. Vaihtoehtoinen kurssipaikkamme sijaitsee Skipnesissä, reilun tunnin lauttamatkan päässä Støn kalastajakylästä. Kesäaikaan kurssilaisten on myös mahdollista kiertää Norjan kuningattaren mukaan nimetty Dronningrutan luontopolku ja/tai osallistua eettisesti toimivalle Arctic Whale Toursin valassafarille. Matkalla Nyksundiin pääsee myös ihailemaan Klon laakson kuvauksellisia maisemia.

Lakselv sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Karigasniemeltä. Pienestä kylästä löytyy myös lentokenttä, joten saapuminen onnistuu helposti joko maata pitkin tai lentäen. Lisäksi Lakselvista löytyy Stabbursdalenin kansallispuisto ja kyliltä noin tunnin ajomatkan päässä upea Silfarin kanjoni.

Slettnesin majakka on maailman pohjoisin mantereella sijaitseva majakka. Gamvikin kohteeseen pääsee joko omalla autolla, Hurtigrutan kyydissä tai lentämällä Lakselviin, josta voit ottaa bussin perille kohteeseen. 

Kenelle kirjoituskurssit on tarkoitettu?

Kirjoituskurssit ovat tarkoitettu kaikille luovasta kirjoittamisesta innostuneille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kirjoituskokemusta – riittää, että haluat osallistua! Osa kursseista on luovan kirjoittamisen ja luontokuvaamisen yhdistäviä kokonaisuuksia, osa pelkästään kirjoittamiseen suuntautuvia.

Julkaisemme tällä sivulla (sekä ennakkoon postituslistalaisille) tietoa tulevista kursseista: ajankohdista, sisällöistä ja hinnoista.

Kurssiohjaajat

Luovan kirjoittamisen ja luontokuvaamisen ohjaajana toimii retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari. Toisena ohjaajana niillä kursseilla, joissa yhdistyvät kirjoittaminen ja luontokuvaus, toimii luontokuvaaja Hannaleena Väisänen. Voit lukea kurssiohjaajista lisää täällä. 

Lisäinfoa

Kurssihinnat eivät sisällä 1) matkoja kohteeseen, 2) vakuutuksia tai 3) ruokia paikan päällä. Jokaisesta kohteesta löytyy kuitenkin keittiö ja yhteisruokailutila. Majoitusvaihtoehdot tullaan lisämään kunkin kurssikokonaisuuden yhteyteen, kunhan ohjelmat valmistuvat.

Lisätiedot ja tiedustelut:
info@kirjoittaminen.fi

Scroll to Top