Hae kumppaniksi

Piditkö kurssista ja haluaisit suositella sitä muille? Kumppanina ansaitset rahaa tai pisteitä vinkkaamalla kokemuksistasi muille.

Suosittele ja tienaa

Oletko sosiaalisen median vaikuttaja, kirjoitatko blogia tai haluaisitko ihan vaan suositella kursseja ystävillesi tarjouskoodin kera? Hae mukaan Kirjoittaminen.fi-sivuston kumppanuusohjelmaan!

— Jos sinulla yritys tai toimit kevytyrittäjänä, voit tienata omalla koodillasi ostetuista kursseista 4–60€ per myyty kurssi. Laskutat meitä toteutuneiden komissioiden mukaan.

— Vaihtoehtoisesti voit kerätä yksityishenkilönä (ilman yritystä) pisteitä 4–60€ edestä per koodillasi myyty kurssi. Voit käyttää pisteitä omissa kurssiostoksissasi.

Yrittäjille

Kumppanuusohjelmaan valitut yrittäjät saavat henkilökohtaisen koodin, jota käyttämällä asiakas saa kurssista 10% alennuksen. Samalla henkilökohtaisella koodilla seurataan yrittäjän komission kertymistä.

Asiakas voi käyttää koodia niin monelle kurssille, kuin hän haluaa, eli koodi ei vanhene kerrasta eikä sille ole määritetty ostorajoitusta.

Komissiot tilitetään, kun komissioita on kertynyt vähintään 40 euron edestä tai kuluvan vuoden lopuksi, mikäli summa jää 40 euron alle. Maksamme kertyneen komission 14 päivän puitteissa siitä hetkestä, kun olemme vastaanottaneet laskun.

Maksamme sinulle:

 • 60€ yli 300€ kursseista
 • 50€ yli 200€ kursseista
 • 30€ yli 100€ kursseista
 • 10€ yli 50€ kursseista
 • 7€ yli 30€ kursseista
 • 4€ yli 20€ kursseista.

Komissio toteutuu, kun asiakas ostaa kurssin käyttämällä henkilökohtaista koodiasi. Komissiot sisältävät alvin 24%.

Kumppanuusohjelmassa ei ole ylärajaa sille, mitä voit tienata. Saat korvauksen jokaisesta suosittelusi kautta ostetusta verkkokurssista.

Kumppanina saat käyttöösi materiaalipankkimme, josta voit tallentaa erilaisia bannereita ja mainoskuvia julkaistavaksi niin verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaan.

Lisäksi ja halutessasi tuotamme sinulle omalla koodillasi varustettuja mainoskuvia materiaalipankkimme pohjalta.

Voit julkaista mainoksia sosiaalisen median kanavissasi ja sivustollasi. Myös sähköpostimarkkinointi on sallittu, kunhan sähköpostiviestit ensin tarkistutetaan meillä.

Saat oman henkilökohtaisen koodin, jonka kautta kirjoittaminen.fi-sivustolla tehdyt verkkokurssitilaukset kirjautuvat komissioihisi. Saat toivoa koodia itse; se voi esimerkiksi olla oma nimesi tai kanavasi/sivustosi nimi.

Yksityishenkilöile

Kumppanuusohjelmaan valitut henkilöt saavat henkilökohtaisen koodin, jota käyttämällä asiakas saa kurssista 10% alennuksen. Samalla henkilökohtaisella koodilla seurataan henkilön komission kertymistä.

Asiakas voi käyttää koodia niin monelle kurssille, kuin hän haluaa, eli koodi ei vanhene kerrasta eikä sille ole määritetty ostorajoitusta.

Kertyneet pisteet kirjataan henkilön tilille, ja näitä pisteitä henkilö voi käyttää itselleen ostamiensa kurssien maksamiseen.

Ansaitset pisteitä näin:

 • 60€ yli 300€ kursseista
 • 50€ yli 200€ kursseista
 • 30€ yli 100€ kursseista
 • 10€ yli 50€ kursseista
 • 7€ yli 30€ kursseista
 • 4€ yli 20€ kursseista.

Komissio toteutuu, kun asiakas ostaa kurssin käyttämällä henkilökohtaista koodiasi.

Kumppanuusohjelmassa ei ole ylärajaa sille, mitä voit tienata. Saat korvauksen pisteinä jokaisesta suosittelusi kautta ostetusta verkkokurssista.

Kumppanina saat käyttöösi materiaalipankkimme, josta voit tallentaa erilaisia bannereita ja mainoskuvia julkaistavaksi niin verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaan.

Lisäksi ja halutessasi tuotamme sinulle omalla koodillasi varustettuja mainoskuvia materiaalipankkimme pohjalta.

Voit julkaista mainoksia sosiaalisen median kanavissasi sekä vinkata koodista ystävillesi.

Saat oman henkilökohtaisen koodin, jonka kautta kirjoittaminen.fi-sivustolla tehdyt verkkokurssitilaukset kirjautuvat komissioihisi. Saat toivoa koodia itse; se voi esimerkiksi olla oma nimesi tai toivomasi sana.

Kumppanuusohjelman ehdot

 1. Komissiot maksetaan tai siirretään pisteinä kumppanin tilille vasta, kun suosittelun kautta tullut tilaus on maksettu kokonaisuudessaan pankkitilillemme.
 2. Kirjoittaminen.fi-mainosohjelmaan hyväksymisen ehtona on, että noudatat Kilpailu- ja Kuluttajaviraston ohjeistusta vaikuttajille. Tämä koskee sinua, olit yrittäjä tai yksityishenkilö. Kuluttajansuojalain mukaan markkinoinnista on käytävä selkeästi ilmi sen kaupallinen tarkoitus sekä se, kenen lukuun markkinoidaan. Sääntö on sama riippumatta siitä, missä mediassa tai millä tavoin markkinointi on toteutettu.
 3. Kumppaneiksi ei hyväksytä sivustoja tai vaikuttajia eikä yksityishenkilöitä, jotka julkaisevat rasistista, tiettyjä ihmisryhmiä loukkaavia tai pornografista sisältöä.
 4. Kirjoittaminen.fi brändillä, kuten ”Kirjoittaminen.fi” tai millään sen väärinkirjoitetulla muodolla EI saa maksullisesti mainostaa hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa tai nettimainonnan muissa eri muodoissa. Tämä tarkoittaa, ettei kumppani saa esim. Google Adwordsissa luoda hakusanoille (kuten ”Kirjoittaminen.fi”) mitään kampanjoita. Tämän säännön rikkominen johtaa välittömään kumppanuusohjelman lopetukseen ja kaikkien jo ansaittujen palkkioiden menetykseen.
 5. Suosittelujen keräys väärennetyn tiedon kautta, Kirjoittaminen.fi immateriaaliomaisuuden (kuten kopiosuojattujen kurssimateriaalien) väärinkäyttö tai Kirjoittaminen.fi-sivuston tai yrityksen työntekijänä esiintyminen on tiukasti kiellettyä. Tästä voi seurata kaikkien kerääntyneiden palkkioiden menetys ja/tai poistaminen ohjelmasta.
 6. Kirjoittaminen.fi-sivuston kumppaniohjelmasta saatua etua EI voi yhdistää nykyisiin tilauksiin.
 7. Koodia ei voi käyttää jo alennuksessa oleviin kursseihin.
 8. Kirjoittaminen.fi pidättää oikeuden lopettaa kumppanuusohjelma tai muuttaa kumppanuusohjelman ehtoja, kuten hinnoittelua, koska tahansa omaa harkintaansa käyttäen.
Scroll to Top