Sopimusehdot Kouluttajille

Sisältö

Laadittu 5.11.2023.

Tässä asiakirjassa esitetään Kirjoittaminen-sivuston kurssisisältöjen tuottajia (“Kouluttaja”) ja kurssimateriaaleja (“Kurssit”) koskevat käyttöehdot. Luethan sen läpi huolellisesti.

Sopimusehdot (”Ehdot” tai ”Sopimus”) sisältävät myös tietosuojakäytäntömme ja kaikki muut asiakirjat, joihin näissä sopimuksissa viitataan, ja ne säätelevät kokonaisuutena kaikkia Kirjoittaminen-sivuston käyttöjärjestelmän käyttöoikeuksia riippumatta siitä, oletko vierailija, kouluttaja vai opiskelija.

Kirjoittaminen-sivusto (“Sivusto”) löytyy osoitteesta https://kirjoittaminen.fi. Sivusto sisältää myös kaikki aliverkkotunnukset, sovellukset ja lisenssit, jotka Sivustoa hallitseva yritys omistaa, hallinnoi ja käyttää.

Johdanto

Sivusto tarjoaa Kouluttajille alustan verkkokurssien (“Sisältö”) luomiseen, julkaisemiseen ja myymiseen opiskelijoille. Sivusto tarjoaa tämän sisällöntuotantoalustan yhdessä useiden lisäpalvelujen ja työkalujen (“Verkkokurssialustan palvelut”) kanssa (esim. maksuyhdyskäytävät, ohjelmistolisenssit).

Käyttämällä käyttöjärjestelmäämme hyväksyt nimenomaisesti nämä ehdot ja annat suostumuksesi näiden ehtojen sääntelemiseen. Jos et hyväksy näitä ehtoja tai et halua sitoutua niihin, et saa käyttää Sivustoa.

Sivusto ei ole sisällöntuottaja eikä oppilaitos. Kouluttajat ja Opiskelijat eivät ole Sivuston työntekijöitä. Sivusto ei ole vastuussa Kouluttajien ja Opiskelijoiden välisestä vuorovaikutuksesta lukuun ottamatta teknologisten keinojen tarjoamista, joiden avulla Kouluttajat voivat lähettää ja muuten asettaa sisältöään saataville ja käyttää Sivuston maksukanavia kurssimaksujen perimiseen.

Sivusto tarjoaa Kouluttajille vain rajoitettua tietoa heidän kursseilleen ilmoittautuneista opiskelijoista. Näitä tietoja ovat:

 • Oppilaan nimi
 • Oppilaan sähköpostiosoite
 • Kurssi, jolle Opiskelija on ilmoittautunut.

Nämä tiedot ovat Kouluttajalle saatavissa vain, kun Opiskelija on ilmoittautunut mukaan Kouluttajan kurssille. Sivusto ei tarjoa, myy, vuokraa tai luovuta Opiskelijoiden tietoja eteenpäin muille tahoille.

Sivuston käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias voidakseen käyttää Sivustoa, tai jos olet 13–18-vuotias, sinulla on oltava vanhempasi tai huoltajasi lupa käyttää Sivustoa. Järjestelmäämme käyttämällä kerroit meille toimillasi, että olet saanut luvan. Jos olet alle 13-vuotias, et voi käyttää verkkokurssialustaa millään tavalla, etkä rekisteröidä tiliä.

Käyttöehdot

 • Jokainen Kurssittaja esiintyy sivustolla omalla nimellään; lempinimet, kirjailijanimet ja muut nimet ovat käytössä vain Opiskelijoilla.
 • Sivustoa ei saa käyttää mihinkään laittomaan toimintaan.
 • Sivustolle ei voi upottaa mitä tahansa html-koodia tietoturvariskin vuoksi; tarkistamme sisällön aina ennen julkaisua.
 • Et saa lähettää Opiskelijoillesi roskapostia etkä markkinoida heille ilman markkinointilupaa; opiskelijoiden sähköpostit ovat tiedossasi vain sitä varten, jos Kurssin sisältö muutuu ja siitä täytyy ilmoittaa.
 • Et saa käyttää alustaa tai sen sisältöä mihinkään muuhun kuin sille määrättyyn tarkoitukseen.
 • Sivusto pidättää oikeuden poistaa Kouluttaja-tunnuksesi, tilisi ja kurssisi, jos sisältösi sisältää leimaavaa, herjaavaa, pornografista, säädytöntä, laitonta, uhkaavaa, loukkaavaa tai muuten epäoikeudenmukaista aineistoa tai rikkoo minkään osapuolen immateriaalioikeuksia.

Immateriaalioikeudet ja sisällöt

Alustalle ladattu tuottamasi Sisältö on ja pysyy sinun sisältönäsi. Sivusto ei vaadi sillä perusteella, että käytät palveluitamme, mitään immateriaalioikeuksia materiaaliin, joka ladataan verkkokurssialustalle.

Antamalla sisältösi ladattavaksi Sivustolle hyväksyt, että:

 • Sivusto voi tarkistaa Sisältösi mistä tahansa syystä.
 • Hyväksyt, että lataamalla Sisältösi käyttöjärjestelmään annat meidän tallentaa sisältösi, jotta sitä voidaan käyttää Kurssilla.
 • Hyväksyt, että pyydettäessä toimitat Sivustolle kaikki tarvittavat lisenssit, mukaan lukien maailmanlaajuisen, ei-yksinoikeuden, royalty-free-, alilisensoitavan ja siirrettävän lisenssin, jonka avulla Sisältöäsi voidaan käyttää. Toisin sanoen, koska Sinä omistat sisältösi, sinun on annettava meille lupa näyttää se tai käyttää sitä sisäisiin operatiivisiin tarkoituksiin, kuten tallentaa se palvelimillemme kurssin sisältöjen näyttämiseksi.
 • Olet vastuussa kaikesta Sisällöstäsi.
 • Sisältösi ei loukkaa kenenkään muun immateriaalioikeuksia.
 • Olet hankkinut tai saanut tarvittaessa kaikki tarvittavat oikeudet ja luvat kolmansilta osapuolilta, jotka voivat omistaa sisällön; jos käytät Sisällössä jonkun toisen tekemää sisältöä (kuten videota, tekstiä, kaavioita, jne.), pidät huolen, että olet saanut sisällön omistajan luvan käyttää sitä; jos aiot käyttää jotain, jota et ole luonut, varmista, että pystyt osoittamaan, että sinulla on oikeus käyttää sitä, ennen kuin teet siitä osan Sisällöstäsi.

Linkitykset palveluun

 • Kouluttajalla on oikeus linkittää omaan Kurssiinsa omista sosiaalisen median kanavistaan, uutiskirjeistään ja verkkosivustoltaan.
 • Kouluttaja ei saa missään tilanteessa esiintyä markkinoinnissaan Sivuston edustajana.

Sivuston yleiset oikeudet

Sivusto pidättää seuraavat oikeudet:

Sivusto voi muuttaa, lopettaa tai kieltäytyä tarjoamasta Sivuston palvelua milloin tahansa mistä tahansa syystä ilman erillistä ilmoitusta.

Sivusto voi poistaa kenet tahansa verkkokurssialustasta milloin tahansa mistä tahansa syystä ja yksinomaan Sivuston harkinnan mukaan. Tätä oikeutta ei ole muutettu missään muussa tämän sopimuksen osassa.

Sivusto voi, mutta sillä ei ole velvollisuutta, valvoa verkkokurssialustalla näkyvää sisältöä tai tarkistaa Sivuston kautta tapahtuvaa toimintaa, mukaan luettuna Kouluttajien ja Opiskelijoiden sekä Sivuston työntekijöiden välinen vuorovaikutus.

Jos suljet tilisi tai lopetat kurssisi, Sivusto voi pitää kopion sisällöstäsi irtisanomisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että Kurssin maksaneet asiakkaat voivat edelleen hyödyntää Kurssin materiaalia, mutta Kurssia ei myydä uusille asiakkaille. Kouluttaja myöntää meille ei-yksinoikeudellisen, pysyvän, peruuttamattoman lisenssin tällaisen arkistokappaleen ylläpitämiseksi asiaankuuluvien lakien ja asetusten noudattamiseksi.

Sivusto voi ilmoittaa Kouluttajalle asiaankuuluvat tiedot käyttöjärjestelmästä ja Sivuston palveluista lähettämällä sähköpostia tilin rekisteröinnin yhteydessä ilmoittamiisi yhteystietoihin. Sinun vastuullasi on tarkistaa järjestelmällisesti esim. sähköpostilaatikkosi roskaposti- ja tarjoussuodatin, ettei lähettämämme viesti jää huomioimatta.

Sivusto ei takaa, että käyttöjärjestelmä tai sen kautta tarjottavat palvelut ovat virheettömiä tai muuten luotettavia, eikä myöskään voida taata, että viat korjataan tai että kaikki käyttöjärjestelmän kautta tarjotut palvelut ovat aina saatavissa. Sivusto voi tehdä parannuksia ja / tai muutoksia alustaan ja sen ominaisuuksiin ja toimintoihin milloin tahansa, ja se käyttää kaupallisesti kohtuullisia pyrkimyksiä välttää ruuhka-ajan häiritseminen, vaikkakin joitain seisokkeja voi esiintyä. Sisällön virheistä vastaa sisällön omistava Kouluttaja.

Pidätämme oikeuden muuttaa verkkokurssialustaa ja kaikkia palveluita tai materiaaleja, joita tarjoamme Sivustolla, oman harkintamme mukaan ilman erillistä ilmoitusta. Emme ole vastuussa, jos jostain syystä koko Sivusto tai osa siitä ei ole käytettävissä milloin tahansa tai minkään ajanjakson ajan. Saatamme ajoittain rajoittaa pääsyn osaan tai kokonaan alustaan kouluttajille ja opiskelijoille.

Sivustolla on oman harkintansa mukaan ehdoton oikeus muuttaa, keskeyttää tai lopettaa tämän sopimuksen määräykset ilman varoitusta milloin tahansa.

Vastuut ja rajoitukset

Sivuston palveluiden toteuttamisessa vaadimme, että ymmärrät ja hyväksyt sen, että Sivusto ei ole vastuussa useista asioista, mukaan lukien tämän sopimuksen rikkomuksesta ja tappioista, jotka voivat johtua käyttöjärjestelmästäsi.

Vaadimme myös, että ymmärrät ja hyväksyt sen, että alustaa tarjotaan sellaisenaan, eikä se välttämättä ole aina 100% täydellinen tai luotettava ja että Sivusto ei takaa, että siinä ei olisi virheitä tai puutteita. Mahdolliset vahingonkorvausvaatimukset Sivustolta rajoittuvat meille maksamaasi myyntiprovisioon.

Vastuurajoituksemme ovat seuraavat:

 • Hyväksyt, että Sivusto, mukaan lukien sen työntekijät ja edustajat, ei ole vastuussa mistään menetyksistä, loukkaantumisista, vaatimuksista tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että käytät Sivuston verkkokurssialustaa.
 • Hyväksyt, että Sivusto ei ole vastuussa mistään vammoista, menetyksistä, vaatimuksista tai vahingoista, jotka johtuvat käyttäjän käytöstä tai sitoutumisesta kolmannen osapuolen sisältöön, latauksiin tai viestintään.
 • Sivusto ei ole vastuussa viruksista, hajautetuista palvelunestohyökkäyksistä ja kaikista muista haitallisista tietokonekoodeista aiheutuneista menetyksistä tai vahingoista.
 • Sivusto ei takaa, että kaikissa käyttöjärjestelmästä ladattavissa tiedostoissa ei ole viruksia tai muita haitallisia tietokonekoodeja.
 • Sivusto tarjotaan sinulle ”sellaisena kuin se on käytettävissä” -periaatteella. Sinä hyväksyt sellaisenaan ulkoisen menetelmän palautettavien kadonneiden tietojen palauttamiseksi, jotka voidaan ladata verkkokurssialustaan
 • Sivusto ei ole vastuussa mistään erityisestä, suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, rankaisevasta tai välillisestä vahingosta, joka johtuu käyttöjärjestelmän käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä.
 • Hyväksyt, että Sivusto ei ole vastuussa mistään menetyksistä, vammoista, vaatimuksista tai vahingoista, jotka aiheutuvat käyttäjän rikkomuksesta tai tämän sopimuksen rikkomisesta. Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja huolehtimaan Sivuston mahdollisista kolmansien osapuolien vaatimuksista, tappioista, kuluista, vahingoista ja kustannuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot, jotka johtuvat käyttäjän tämän sopimuksen rikkomisesta tai aiheutuvat käyttäjän käyttöjärjestelmästä tai väärinkäytöstä tai liittyvät siihen (mukaan lukien, rajoittamatta, käyttö tämän sopimuksen, muiden opettavien käytäntöjen ja tekijänoikeuksien sekä muu immateriaalioikeus).
 • Olet yksin vastuussa siitä, että käyttöympäristösi noudattaa sovellettavaa lakia ja ei loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien ilman rajoituksia immateriaalioikeudet. Olet vastuussa kaikista sinua vastaan nostetuista vaatimuksista, kanteista tai valituksista, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, kaikki vahingot, jotka liittyvät käyttäjän käyttöympäristöön.

Maksut, verot ja palkkiot

Sivusto vastaa kaikista verkkokurssialustalla tapahtuvasta rahaliikenteestä ja siitä mahdollisesti johtuvista kustannuksista. Sivusto tekee sopimuksen maksunvälittäjän kanssa ja maksaa maksunvälittäjän palkkiot ja provisiot sovitusti.

Sivusto on vastuussa arvonlisäverojen ilmoittamisesta ja maksamisesta. Sivusto on arvonlisäverovelvollinen, joten kaikkien kurssien hinnat sisältävät arvonlisäveron riippumatta siitä, onko Kouluttaja arvonlisäverovelvollinen.

Opiskelija on suorassa asiakassuhteessa Sivuston kanssa. Kouluttaja ei ole vastuussa Sivuston rahaliikenteestä tai verojen ilmoittamisesta tai maksamisesta.

Kouluttajalla on oikeus seurata toteutuneita myyntitapahtumia omien materiaaliensa osalta Sivuston hallintapaneelin välityksellä.

Kalenterikuukauden päätyttyä Sivusto toimittaa Kouluttajalle kohdekuukautta seuraavan kuun 15. päivään mennessä myyntiraportin, jonka perusteella Kouluttaja laskuttaa oman osuutensa Sivustolta.

Sivusto laskuttaa Kouluttajalta tilatut lisäpalvelut. Lisäpalvelut voidaan myös huomioida kuukausittaisessa myyntilaskelmassa.

Scroll to Top