TYKY-päivä ja TYHY-päivän ideoita

Iloa ja inspiraatiota

Kasvata työhyvinvointia kirjoittamalla: tutustu yritysten ja yhteisöjen räätälöityihin luovan kirjoittamisen työpajoihin

Luovan kirjoittamisen harjoitukset ja ryhmäkoulutukset tarjoavat tehokkaita vinkkejä  TYHY-toiminnan ylläpitämiseen yrityksen arjessa; sillä on väliä, miten puhuttelemme toisiamme ja miten toisillemme viestimme.

TYKY-toiminta ja sen rinnalla käytetty TYHY-toiminta tarkoittavat samaa eli työhyvinvoitia edistävää toimintaa. Ero käy ilmi siinä, kuinka usein kahta edellä mainittua järjestetään: TYKY-toiminta on usein vain kerran tai kaksi kertaa vuodessa järjestettävä päivä, kun taas TYHY-toiminta on läsnä kaikissa arjen kohtaamisissa.

Sisällytä inspiroiva ja luovuutta ruokkiva etäkoulutus yrityksesi TYKY-päivään ja voit olla varma, että opit edesauttavat työntekijöitä ylläpitämään omaa jokapäivistä työhyvinvointia.

TYHY-päivän ideoita

TYKY-päivä lähestyy, mutta et vielä tiedä, mitä mukavaa voisit keksiä päivän ohjelmaan? Meillä on sinulle ideoita!

Tarjoamme erilaisia ryhmäkoulutuksia ja workshoppeja:

  • luovasta kirjoittamisesta
  • vaikuttavasta viestinnästä
  • positiivisesta kanssakäymisestä
  • voimauttavasta vuorovaikutuksesta
  • humoristisista runoista ja kaskuista
  • sano se emojein -viestinnästä

👩‍🦰👩‍🦳👵🧔👨🔗➡️🐐
(Our team is Greatest Of All Times [goat])

tyhy-päivän ohjelma
Esimerkki hauskasta lomaviestistä: missä ja kenen kanssa lomaillaan, mitä tehdään, mitä ei ainakaan tehdä, ja milloin palataan toimistolle.

Info

Etäkoulutus voidaan toteuttaa:

  • yksin tai parin kanssa
  • pienryhmissä

Suosittelemme 1-3 tunnin pituisia koulutuksia, joiden sisältö ja tavoitteet suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

TYHY-ohjelman hinta

Pituudeltaan 1-3 tunnin TYHY-päivä, joka sisältää lyhyen intron sekä erilaisia luovuutta ja vuorovaikutustaitoja herätteleviä ja kehittäviä harjoituksia.

450 euroa + alv 24 %

Kirjoittamisen harjoitukset sopivat kaikille!

Räätälöidyt TYKY-päivän ohjelmat suunnitellaan aina asiakkaan työntekijät huomioiden. Voit tilata ohjelman työporukalle, tiimille, järjestölle tai vaikka yhdistyksen hallitukselle.

Kirjoittamisen harjoitukset sopivat kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta.

tyky-päivän ohjelma

Ota yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Ehdotamme sopivaa koulutusta yhteisen juttutuokion perusteella.Saat meidät parhaiten kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@kirjoittaminen.fi

Kerro toiveistasi ja ajatuksistasi, jotta voimme tehdä juuri teidän porukalle parhaiten sopivan ehdotuksen. 

Scroll to Top