Vuodenkierto ♥ Retkipaikka

Innostavia uutisia Vuodenkierto-kurssin tiimoilta!

Vuodenkierto-luontokirjoituskurssi on alkanut, ja joukkomme on kasvanut jo yli satapäiseksi. Kurssin suosio ylitti kaikki odotuksemme, mistä lämmin kiitos kaikille teille, jotka jo olette ilmoittautuneet mukaan.

Tammikuun tehtävät on otettu vastaan innokkaasti, ja jäsenille tarkoitetussa omassa FB-ryhmässä käydään mukavaa keskustelua niin talviluonnon kuin kurssilaisten esittäytymisten tiimoilta.

Mikäli et vielä ole ilmoittautunut kurssille, voit hypätä mukaan nyt tai missä vaiheessa vuotta tahansa!

Kuukausikohtaiseksi hinnaksi kurssille jää vain reilut kuusi euroa; jos pakkaat kerran töihin hyvät eväät (ja nautit ne vaikkapa kurssin teemaan sopien läheisessä puistossa), olet jo säästänyt kuukausihinnan kurssia varten.

Mutta mennään seuraavaksi niihin innostaviin uutisiin, joista lupasimme kertoa!

Luontokirjoituskurssi

Esittelyssä Retkipaikka, Suomen suosituin luontomatkailumedia

Retkipaikka on Suomen suosituin outdoor- ja luontomatkailumedia, jossa seikkaillaan niin Suomen kuin Pohjoismaiden maisemissa.

Monipuolisten retkitarinoiden lisäksi sivustolta löytyy paljon tietoa muun muassa vastuullisesta retkeilystä, esteettömistä retkikohteista sekä laajalti infoa retkeilyvarusteista. Tutustu myös Retkipaikan omaan karttaan, johon on pinnattu satoja Suomen luontokohteita!

Ja mikäli et vielä ole katsonut huikean upeaa ja visuaalista Metsien kätkemä -sarjaa, joka myöskin on Retkipaikan toteuttama, klikkaa itsesi YLE Areenaan.

Metsien kätkemä

2022 on Retkipaikan 10-vuotisjuhlavuosi

Vuosi 2022 on Retkipaikalle merkittävä, sillä sivusto juhlii kymppisynttäreitään. Myös me haluamme onnitella Retkipaikkaa mittavasta ja Suomen luontomatkailua positiivisesti muuttaneesta upeasta taipaleesta. Sylin täydeltä onnea!

Kymppivuoden kunniaksi olemme lyöneet hynttyyt yhteen Retkipaikan kanssa. Se tarkoittaa muun muassa, että Vuodenkierto-kurssilaiset pääsevät kuulemaan sivuston perustajan Antti Huttusen (@havukruunu) terveiset ja vinkit luonnon tarinallistamisesta.

Klikkaa kuvaa ja hanki Retkipaikka-kirjat omaan eräkirjastoosi (kauppa.retkipaikka.fi)

Vuodenkierto ♥ Retkipaikka

Kirjoittaminen.fi ja Retkipaikka suunnittelevat par’aikaa uutta tapahtumaa luontokirjoittamisen ja luontokuvaamisen tiimoilta.

Tapahtuma tullaan järjestämään loppuvuoden aikana (ja pandemian niin salliessa) Nuuksion kansallispuiston sydämessä sijaitsevassa Suomen luontokeskus Haltiassa, jonne kutsumme kaikki Vuodenkierto-kurssilaiset. Tapahtumaan myydään myös pieni erä sisäänpääsylippuja.

Sinustakin retkipaikkalainen?

🥁 *rumpujen pärinää* 🥁

Lisäksi Vuodenkierto-kurssilaisilla on mahdollisuus päästä julkaisemaan omia luontotarinoitaan Retkipaikassa, eli tietenkin aloittamaan oman uransa julkaisevana luontokirjoittajana. Tähän palaamme vielä tarkemmin hieman tuonnempana.

Joten, mikäli olet haaveillut kirjoittavasti mutta ennen kaikkea julkaisevasi luonto- ja retkitarinoitasi myös muiden luettavaksi, tämä on tilaisuutesi!

Ilmoittaudu mukaan Vuodenkierto-kurssille, seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, ja pääset kuulemaan ensimmäisten joukossa lisää tulevasta tapahtumasta! Ota samalla myös Retkipaikan blogi, Instagram-tili ja Facebook-sivut seurantaan.

Ps. Tiesitkö, että minäkin aloitin urani Retkipaikasta?

Innostavin terveisin täältä Pohjois-Norjasta,
Monni

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top