Vuodenkierto: Luontokirjoituskurssi (12kk)

Kurssimateriaalit Tältä sivulta löydät Vuodenkierto-verkkokurssin materiaalit. Pääset suorittamaan tehtäviä klikkaamalla alla olevia kuukausia. “Laajentamalla kaikki” näet kunkin kuukauden tehtävät. Sen lisäksi että voit julkaista kirjoitusnäytteitäsi tällä kurssialustalla, voit myös halutessasi liittyä yksityiseen FB-ryhmään, joka on tarkoitettu vain Vuodenkierto-kurssilaisille. Pääset liittymään ryhmään täällä. Omien tekstien julkaiseminen kurssialustalla yhtä kuin FB-ryhmään liittyminen on vapaaehtoista. Kannustan kuitenkin vuorovaikutukseen,

Vuodenkierto: Luontokirjoituskurssi (12kk) Lue lisää »

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Kurssimateriaalit Tältä sivulta löydät luovan kirjoittamisen kurssimateriaalit. Klikkaamalla alla olevan sisältövalikon osuuksia pääset suorittamaan kunkin aihepiirin tehtäviä. Linkki aukeaa omalle oppimisalustalle. Oppimisalustalla voit halutessasi jättää kommentein omia ajatuksia, harjoitusten tekstinäytteitä ja terveisiä. Tämä on kuitenkin vain optio, eikä sinun ole pakko jakaa tekstejäsi muille. Kannustan kuitenkin vuorovaikutukseen, sillä se on kaiken tekemisen ja oppimisen suola.

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi Lue lisää »

Kielenhuollon tehokurssi: Matkailu

Kielenhuollon lyhyt tehokurssi Thaimaan matka vai Thaimaan-matka? Kokenut Saksan kävijä, Saksan-kävijä vai saksan-kävijä? Muonion seutu vai kenties Muonion-seutu? Tällä lyhyellä tehokurssilla vastaat ja valitset oikean vaihtoehdon 21 eri väittämästä. Testaa tietosi ja tiedät jatkossa, miten kirjoitat oikein yleisimmin väärin muotoillut matkailuaiheiset sanat ja termit.

Kielenhuollon tehokurssi: Matkailu Lue lisää »

Scroll to Top